mol gebelik mi demek istediniz?@Z3hra yanlış okumuşum başka arkadaşmış canım o. Çok sevindim gözün Aydın olsun. Kucağına sağlıkla almakta nasip olsun.
İnterntten araştırmalarım bol gebelik olabileceğim ihtimalini artırdı. Kanamam da ondan muhtemeln. Doktorda ondan öyle emin gbi demek ki.Psikolojik olarak hazırlıyorum ben kendimi artık.
Boş gebelik demek istedim canım. Boş gebelikte kanamalar lekelenmeler olurmuş zaten. Öyle okudum.mol gebelik mi demek istediniz?
doktor hemen anlıyor onu.
Benim ikinci kayıpta parsiyel molar gebelikti. bebek oluşmuştu ama plasentayı doktor beğenmedi ve böyle olabilir dedi , genetik sonucunda da dediği çıktı.
5 ay kadar sonra şimdi yine hamileyim. İnşallah bunda bir sorun çıkmazda sevincini yaşarım doyasıya.
İnşallah canım inşallahAynen öyle canım. Rabbim en hayırlısını bilir. Genelde boş gebelik sonrası sağlıklı oluyor diye biliyorum. Ben hamileliğime en çok demek ki oluyormuş hamile kalabiliyormuşum diye sevindim. Çünkü iki yıla yakın istiyoruz olmuyordu. Sen de artık biliyorsun demek ki oluyor diye sağlıksız olmasındansa bir ay iki ay sonra sağlıklı olsun. Haberini bekliyorum canım.
Evet canim ciktim doktordan eve geldim simdi doktoruma soyledim silmeni istiycem senden bi bakalim dedi . Sildim bisey gelmedi bu seferde :) agridan kivranirsan eger kanaman cok olursa o zaman korkarsin dedi . Suan bebek saglikli gozukuyor 6 haftalik olmuş . Kesesini gorduk haftayada kalp atisi icin cagirdi .Benim de olmuştu2 kez 5. Haftalarda 2 gün arayla çok korkmuştum. Doktorum bir pedi dolduracak kadar olursa ve şiddetli kasık ağrın olursa telaşlan şimdi rahat ol gebeliğin başında çoğu gebede olabiliyor dedi. Sen de içini ferah tut bir şey olmayacak inşallah
Üzülme canım sanki biraz erken gibi ,daha beklemekte fayda var.Moralini bozma inşallah güzel haberler alırsınSata göre 4+6 ama kese gözükmedi alttan bile normal mi sizce tekrar beta verdim. Doktorda 1 haftalık serum verdi
Sata göre benim de 5. Haftamda doktor görünmüyor demişti. Alttan bakmamıştı ama daha sonra ki kontrolde göründü bence hiç moralini bozmaSata göre 4+6 ama kese gözükmedi alttan bile normal mi sizce tekrar beta verdim. Doktorda 1 haftalık serum verdi
Üzülme canım sanki biraz erken gibi ,daha beklemekte fayda var.Moralini bozma inşallah güzel haberler alırsın
Benim alttan da baktı ya bilmiyorum ki. Ama gebe rahmi gibi olmuş kalinlasmis dediSata göre benim de 5. Haftamda doktor görünmüyor demişti. Alttan bakmamıştı ama daha sonra ki kontrolde göründü bence hiç moralini bozma
Bana baktı 3mm lik bir şey var ama emin değilim boş gebelik olabilir deyince inanılmaz moralim bozulmuştu. Sonra sürekli araştırdım geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş bir sürü şey yazıyorlardı ama herkesin hamileliği farklı oluyor kiminde daha geç görünüyor kiminde bebek bile kesede çok sonraları görünüyor. Kendimi çok üzmüştüm keseyi görünce rahatladım daha bebeği bile görmeden böyle strese girmiştim. Bence de daha erken olabilir lütfen bozmayın moralinizi sizi anlıyorum ama yapmamak gerek inşallah bir sonrakinde görürsünüz sorunsuz ilerler her şeyBenim alttan da baktı ya bilmiyorum ki. Ama gebe rahmi gibi olmuş kalinlasmis dedi
Daha erken canım, sata göre de hesaplanmıyor her zaman. Bidaha ki kontrolüne görürsün muhakkak. Stres yapma sakınSata göre 4+6 ama kese gözükmedi alttan bile normal mi sizce tekrar beta verdim. Doktorda 1 haftalık serum verdi
Soyledim canim peceteye bi sil bakayim dedi sildim ama bu sefer de bisey gelmedi . Kanama olmadigi surece korkma dedi . Keseyi gordüm 6 haftalıkmiş haftaya kalp atisini duyariz inş dedi gün verdi .Doktoruna söyle canım progestana baslar büyük ihtimalle cok yürüme zorlama
Bana baktı 3mm lik bir şey var ama emin değilim boş gebelik olabilir deyince inanılmaz moralim bozulmuştu. Sonra sürekli araştırdım geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş bir sürü şey yazıyorlardı ama herkesin hamileliği farklı oluyor kiminde daha geç görünüyor kiminde bebek bile kesede çok sonraları görünüyor. Kendimi çok üzmüştüm keseyi görünce rahatladım daha bebeği bile görmeden böyle strese girmiştim. Bence de daha erken olabilir lütfen bozmayın moralinizi sizi anlıyorum ama yapmamak gerek inşallah bir sonrakinde görürsünüz sorunsuz ilerler her şey
Benim en son beta hcg değeri 56ydi ayin 21inde doktor 1 hafta bekleyelim demişti o yüzden endişe ettim aslindaDaha erken canım, sata göre de hesaplanmıyor her zaman. Bidaha ki kontrolüne görürsün muhakkak. Stres yapma sakın
Bende gittiğim de 800lerdeydi 4-5bin olmadan görünmez demişti benim doktorum. Hesaplayıp hemen hemen 1 hafta sonra çağırmıştı. Seninki daha çok çok küçükmüş betan bile. Hepimiz bu stresi yaşadık bende endişelenmiştim kese için. Ama sonra bi baktık büyümüş tam hesap ettiği günde. Senin daha çok erken hiç üzülme boşunaBenim en son beta hcg değeri 56ydi ayin 21inde doktor 1 hafta bekleyelim demişti o yüzden endişe ettim aslinda
Ortalama 16.hafta falan galiba malesefAynıyız gıcık bi bulantı hissi ama kusma yok burnumda da sürekli kötü bi koku vardeğişiyordur kişiden kişiye ama ortalama kaçıncı aya kadar sürüyor acaba bu durum,buna da şükür daha kötü olabilir diyorum ama yine de modumu düşürüyor
Aa bende beyaz leblebiyi unuttum bak onu alayım birde artık hangisi iyi gelirseAynıyız neredeyse bende beyaz leblebi almıştım ama çubuk krakeri deneyeyim inşallah etkisi olur
Sagolasin canım böyle de rahatsızlaninca çok endiselendimBende gittiğim de 800lerdeydi 4-5bin olmadan görünmez demişti benim doktorum. Hesaplayıp hemen hemen 1 hafta sonra çağırmıştı. Seninki daha çok çok küçükmüş betan bile. Hepimiz bu stresi yaşadık bende endişelenmiştim kese için. Ama sonra bi baktık büyümüş tam hesap ettiği günde. Senin daha çok erken hiç üzülme boşuna
Ne güzel bir haberKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
Rahatsızlığın için ne dedi. Önemli bişey değildir inşallahSagolasin canım böyle de rahatsızlaninca çok endiselendim
Teşekkür ederimNe güzel bir habermaşalah size inş bende daha keseyi görmeye gitmedim darısı bize