2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
inşallah iyi haberler alırsın hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de aynı öyleyim malesef, bugün mercimek çorbası içeyim dedim, yanıyorum halaaksamlari artan gazla daha da ağrıyor. Az az ve sık yemeliyiz.Protein önemli yumurta, yoğurt yada peynir mutlaka ekleyin gün içinde yediklerinize Diğerleri iyi hissedene kadar bekleyebilir salça soğan olmadan haşlama vs idare edicez.

Sen de Allah'a emanet ol. Dilerim en hayırlı zamanda en güzeli seni bulur

Buraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda
5+6 da bende yaşadım, yarın sabah doktorunuza bilgi verin o sizi yönlendirecektir. Bu süreçte istirahat edip, bol su öneriyorlar. Ayrıca ilişki ve ağır kaldırmak gibi yorucu işlerden uzak durmanızı isteyebilir.

Evet eczacı uyarmasaydi bende içerdim doktor bir tane icebilirsin demiş ama ben kırıp icecegim

Buraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda
Ped doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)

Günaydın güzel anne adayları hamileliğin başından beri ne kadar kilo aldınız ? Ben neredeyse iki ayda iki kilo almışım. Sözde her gün 1 saat yürüyüş yapıp fazla yememeye dikkat etmeme rağmen ama tedavinin başlarında 20 gün kadar kortizon kullanmıştım onunla ilgisi vardır belki. Amacım güzellik falan değil aslında sağlıklı bir gebelik. Aranızda gebelik diyetisyenine giden var mı ? Varsa bizimle de öğrendiklerini paylaşsa ne güzel olur benim şu an diyetisyene gidecek durumum yok. Boyum 170 kilom 74 şuan. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum .

Son düzenleme:
Günaydın herkese, ben gece boyunca ağrıdan uyuyamadım maalesef
Hem şiddetli kusma hemde afedersiniz ishal durumu var. Mide ağrılarını vs. Hiç saymıyorum. Ne oldu anlamadım yarın sabah doktora çıkacaktım ama bugün gitsem mi bilmiyorum çok tedirgin oldum
Kolumu kaldıracak halim olsa hemen gidicem. Ne yapmalıyım nasıl geçer bu durum

Çok geçmiş olsun canım git doktora tabi . Korona testi de yaptır ne olur ne olmaz

Çok geçmiş olsun canım git doktora tabi . Korona testi de yaptır ne olur ne olmaz
Her gecem bir öncekinden daha kötü geçiyor, evde tek başımayım dışarı çıkmıyorum markete bile doğru düzgün olur mu ki acaba yine de.
Her gece mide ağrısından ölücem ama bu sefer çok kötü oldu ağzıma bi lokma atmaya korkuyorum

Kusma falan olsa sadece hamilelikten dicem de git canım hemen doktora gerekli tahlilleri yapsınlar sana serum falan al çok iyi gelir sıvı kaybına . cok geçmiş olsun hemencik iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…