inşallah iyi haberler alırsın hakkınızda hayırlısı olsunHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Bilmiyorum canim ben yerlesme lekesi yaşamadim hiç. Bu haftada yerlesme lekesi olurmu kiYerleşme lekesi olabilir mi canım
İçinin rahatlaması için yarın doktorunla görüş istersen çok ağırlık falan mı kaldırdın acabaBilmiyorum canim ben yerlesme lekesi yaşamadim hiç. Bu haftada yerlesme lekesi olurmu ki
Ekledim canim hosgeldinmaviss_34 beni de ekler misin canım
İSTANBUL - 1.çocuk - yaş:25 - 22.12.21 - cinsiyet belli değil :)))
Hiç agirlik kaldirmadim canim yarin konusucam . Aksine hic kalkip dogru duzgun is bile yapmadim . Bebek tutunsun diye bu aralarİçinin rahatlaması için yarın doktorunla görüş istersen çok ağırlık falan mı kaldırdın acaba
Korkma bebeşin seninledir kalbini ferah tutHiç agirlik kaldirmadim canim yarin konusucam . Aksine hic kalkip dogru duzgun is bile yapmadim . Bebek tutunsun diye bu aralar
HoşbuşdummmEkledim canim hosgeldin
Ben de aynı öyleyim malesef, bugün mercimek çorbası içeyim dedim, yanıyorum halaKızlar ben kuru şeyler hariç bisey yiyemiyorum sabahlari sadece tost aksam yine pilav makarna yada patates yiyebiliyorum sulu salcali hersey midemi bulandiriyor. Ayrica aç kalinca mideme agri saplaniyor. Sizde acıkınca karni ağrıyan var mı
Sen de Allah'a emanet ol. Dilerim en hayırlı zamanda en güzeli seni bulurHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
5+6 da bende yaşadım, yarın sabah doktorunuza bilgi verin o sizi yönlendirecektir. Bu süreçte istirahat edip, bol su öneriyorlar. Ayrıca ilişki ve ağır kaldırmak gibi yorucu işlerden uzak durmanızı isteyebilir.Buraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda
Tesekkur ederim canim ❤5+6 da bende yaşadım, yarın sabah doktorunuza bilgi verin o sizi yönlendirecektir. Bu süreçte istirahat edip, bol su öneriyorlar. Ayrıca ilişki ve ağır kaldırmak gibi yorucu işlerden uzak durmanızı isteyebilir.
Evet eczacı uyarmasaydi bende içerdim doktor bir tane icebilirsin demiş ama ben kırıp icecegimKırılabilen bir hap , ortadan bölüp içebilirsin. Ama benim doktor ,bu hapı kullanma dedi, kullandığımı söyleyince ben.
Halbuki ilk gebeliğimde aylarca her gün bir tane içtim aynısından. Kimse uyarmamıştı. Çok falan diye.
Ped doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)Buraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda
Çok geçmiş olsun canım git doktora tabi . Korona testi de yaptır ne olur ne olmazGünaydın herkese, ben gece boyunca ağrıdan uyuyamadım maalesef
Hem şiddetli kusma hemde afedersiniz ishal durumu var. Mide ağrılarını vs. Hiç saymıyorum. Ne oldu anlamadım yarın sabah doktora çıkacaktım ama bugün gitsem mi bilmiyorum çok tedirgin oldum
Kolumu kaldıracak halim olsa hemen gidicem. Ne yapmalıyım nasıl geçer bu durum
Her gecem bir öncekinden daha kötü geçiyor, evde tek başımayım dışarı çıkmıyorum markete bile doğru düzgün olur mu ki acaba yine de.Çok geçmiş olsun canım git doktora tabi . Korona testi de yaptır ne olur ne olmaz
Kusma falan olsa sadece hamilelikten dicem de git canım hemen doktora gerekli tahlilleri yapsınlar sana serum falan al çok iyi gelir sıvı kaybına . cok geçmiş olsun hemencik iyileşirsin inşallahHer gecem bir öncekinden daha kötü geçiyor, evde tek başımayım dışarı çıkmıyorum markete bile doğru düzgün olur mu ki acaba yine de.
Her gece mide ağrısından ölücem ama bu sefer çok kötü olduağzıma bi lokma atmaya korkuyorum