Allah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersinKusma falan olsa sadece hamilelikten dicem de git canım hemen doktora gerekli tahlilleri yapsınlar sana serum falan al çok iyi gelir sıvı kaybına . cok geçmiş olsun hemencik iyileşirsin inşallah
Yok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakınPed doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)
Ayniyiz bacimKızlar ben kuru şeyler hariç bisey yiyemiyorum sabahlari sadece tost aksam yine pilav makarna yada patates yiyebiliyorum sulu salcali hersey midemi bulandiriyor. Ayrica aç kalinca mideme agri saplaniyor. Sizde acıkınca karni ağrıyan var mı
Benim de olmuştu2 kez 5. Haftalarda 2 gün arayla çok korkmuştum. Doktorum bir pedi dolduracak kadar olursa ve şiddetli kasık ağrın olursa telaşlan şimdi rahat ol gebeliğin başında çoğu gebede olabiliyor dedi. Sen de içini ferah tut bir şey olmayacak inşallahYok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın
Doktoruna söyle canım progestana baslar büyük ihtimalle cok yürüme zorlamaYok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın
Canım benim yavaş yavaş gitmeye çalış acile biliyorum teksin çok zorlanıyorsundur aksatmadan göster bi şekilde kendini haber et muhakkakAllah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersinbiraz toparlanayim acile gidicem insallah
Hadi gözünaydı canım kalp atışınıda duymuşsunKızlar kontrole gittim üstten baktı sağlıksız gibi küçük dedi alttan baktı geriden geliyor ama gayet iyi dedi minnak kalp atışını dinletti. Çok şükür biraz daha rahatladım bundan sonra kontrol için daha sabırlı olabilirim5+6 ymışız kaç gündür 1.5 aylık diyorum meğer daha yarın 1.5 aylık olacakmış
Ultrason görüntüsü verdi mi canımKızlar kontrole gittim üstten baktı sağlıksız gibi küçük dedi alttan baktı geriden geliyor ama gayet iyi dedi minnak kalp atışını dinletti. Çok şükür biraz daha rahatladım bundan sonra kontrol için daha sabırlı olabilirim5+6 ymışız kaç gündür 1.5 aylık diyorum meğer daha yarın 1.5 aylık olacakmış
Canm geçmiş olsun neyin var bulantılar mı başladıAllah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersinbiraz toparlanayim acile gidicem insallah
canım kendini zorlaya zorlaya git serum takarlar sıvı kaynın olabilitAllah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersinbiraz toparlanayim acile gidicem insallah
Merhaba sağlıklı gebelikler dilerim, aramıza hoşgeldinMerhaba anne ve anne adayları beni de alır mısınız aranıza
34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 3. Denememde tüp bebek ile hamile kaldım ,ilk gebeliğim bunda hesaplama biraz farklı oluyor sanırım ama SAT 5 aralık kabul ediliyor bildiğim kadarıyla.
Bebeğini bekleyen her anneye kolaylıklar sabırlar diliyorum Allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsin inşallah.
Bişey olmaz canım benimde 4.80 1 haftadır bekliyorum doktor randevum yarın içini rahat tutMerhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim
4,66 gebe olmadığın durum için normal ama gebelikte 2’nin alti ideal diye biliyorum. Doktor kontrolundesin bir sey olmaz. Doktor yüksek bulursa ilaç verir düşene kadar kullanirsin. Sağlıkla ilerlesin umarımmmMerhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim