2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kusma falan olsa sadece hamilelikten dicem de git canım hemen doktora gerekli tahlilleri yapsınlar sana serum falan al çok iyi gelir sıvı kaybına . cok geçmiş olsun hemencik iyileşirsin inşallah
Allah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersin biraz toparlanayim acile gidicem insallah

Ped doldurcak kadar cok gelmiyorsa korkmayın yatın dinlenin. Doktorunuza da muhakkak haber verin. Progestana baslatması lazım.Ara ara pembe kanaması gelen tecrübeli bir gebe olaraktan nacizane tavsiyelerim:)
Yok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın

Selam hanımlar bende geçen sene sizin gibi bu aralarda gebeliğimi öğrenmiştim kendi kanımı kendim alarak nöbetteyken tahlil bakmıştım Şimdi ise 4.5 aylık bebeğimi size yazarken ayağımda sallıyorum 3. bebeğim benim Allah isteyen bakabilen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin size de sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum

Ayniyiz bacim ogluma gebeyken hicbsy yiyemedim en son peynir ekmek yedim oyle dogurdum gayet saglikli 7yasinda o yuzden Allah onlara yardim ediyor sen korkma

Yok canım sildiğim zaman geliyor sadece . Onun disinda bir iki damla su gibi çok cok açik pembeye yakın
Benim de olmuştu2 kez 5. Haftalarda 2 gün arayla çok korkmuştum. Doktorum bir pedi dolduracak kadar olursa ve şiddetli kasık ağrın olursa telaşlan şimdi rahat ol gebeliğin başında çoğu gebede olabiliyor dedi. Sen de içini ferah tut bir şey olmayacak inşallah

Kızlar kontrole gittim üstten baktı sağlıksız gibi küçük dedi alttan baktı geriden geliyor ama gayet iyi dedi minnak kalp atışını dinletti. Çok şükür biraz daha rahatladım bundan sonra kontrol için daha sabırlı olabilirim 5+6 ymışız kaç gündür 1.5 aylık diyorum meğer daha yarın 1.5 aylık olacakmış

Allah razı olsun yanımda bi kişi olsa şimdiye kadar çoktan gidecektim kolumu kaldıracak halim kalmadı tuvalete gitmekten afedersin biraz toparlanayim acile gidicem insallah
Canım benim yavaş yavaş gitmeye çalış acile biliyorum teksin çok zorlanıyorsundur aksatmadan göster bi şekilde kendini haber et muhakkak

Hadi gözünaydı canım kalp atışınıda duymuşsun

Merhaba anne ve anne adayları beni de alır mısınız aranıza
34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 3. Denememde tüp bebek ile hamile kaldım ,ilk gebeliğim bunda hesaplama biraz farklı oluyor sanırım ama SAT 5 aralık kabul ediliyor bildiğim kadarıyla.
Bebeğini bekleyen her anneye kolaylıklar sabırlar diliyorum Allah kucaklarımızda görmeyi nasip etsin inşallah.

Ultrason görüntüsü verdi mi canım neyseki kalbini duymussun çok şükür

Canm geçmiş olsun neyin var bulantılar mı başladı

Merhaba sağlıklı gebelikler dilerim, aramıza hoşgeldin

kızlae benim ara ara kasık karın ağrım oluyo 1 2 dakkalık bişi sanki adet olcakmışım gibi ağrıyo geçiyo bu normal mi?

Merhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim

Bişey olmaz canım benimde 4.80 1 haftadır bekliyorum doktor randevum yarın içini rahat tut

4,66 gebe olmadığın durum için normal ama gebelikte 2’nin alti ideal diye biliyorum. Doktor kontrolundesin bir sey olmaz. Doktor yüksek bulursa ilaç verir düşene kadar kullanirsin. Sağlıkla ilerlesin umarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…