2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Off maalesef ya ablası mesaj atmış hayrıl olsun diye dha kese yok birşey yoj Allahım yarabbim kuzenime yazdım ben ztaen belli olunca seve seve herkese söylerim ama şuan belli değil keşke demeseydin dedim bu defa da ablam mesajlaru okudu demiş acayip canım sıkıldı salak yerine koydu bide

Valla bende çok zor yiyorum zorluyorum kendimi tavadada olur ya ama iyi pişirmek lazımmış çiğ kalmayacak benide haftaya çağırdı aslında pazartesi falan gitsem.gorunurde sürekli gelip gitme sen cuma gel dedi haftaya gitmisken toptan halledicem inşallah

Evet senin benden bir gün geç. Geçen cuma 375 cıktı canım bugün yapıldı başka hastanede 1000 üstü çıktı nedense tam değer yazmamışlar 1000> (Binden büyük)işareti vardı Senin kaç en son hangi gün?

Keseni kaçta gördün canım.bi çeşit idrar yolu enfeksiyonu bol bol suu doktorum idrar testine bile bakmaamıstı o kdar önemli degil o demişti bana ama doktordan doktora değişeblr tabi
Bugün 6. Haftanın ilk günü dün kesemi gördük idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmez benim zaten

Olan olmuş canım sıkma canını bende yayılsın hiç istemiyordum nazardan korkuyorum açıkcası ama iştee

İnş canım kalbinide duyarsın onu duyunca zaten biraz rahatlarız artık bebeğin varlığı belli olur en azından

Merhaba ben de tüp bebekle gebe kaldım şuan 7+5 Haftamdayım bi çözüm ararken buldum bu topiği de. Sizinle aynı durumdayım her şey o kadar kötü kokuyor ki hiçbir şey yiyesim gelmiyor bu halden dolayı da o kadar mutsuz ve gerginim ki inşallah kısa zamanda normale döner

İnsallah kardesim cok zor gerçekten bende 7sene sonra gebe kaldim bi oglum var tup bebek hani o kdr bekledim dua ettimki mutlulugumu yasayamiyorum psikolojim bitti resmen dua ediyorum bi an once bitsin bu gunler gecsin.sehir disindayim kimsem yok yemek yapmak temizlik yapmak zorundaym Allahim hepimize guc kuvvet versin

Aynen adamlara sardik

Kızlar ben kuru şeyler hariç bisey yiyemiyorum sabahlari sadece tost aksam yine pilav makarna yada patates yiyebiliyorum sulu salcali hersey midemi bulandiriyor. Ayrica aç kalinca mideme agri saplaniyor. Sizde acıkınca karni ağrıyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…