- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Off maalesef ya ablası mesaj atmış hayrıl olsun diye dha kese yok birşey yoj Allahım yarabbim kuzenime yazdım ben ztaen belli olunca seve seve herkese söylerim ama şuan belli değil keşke demeseydin dedim bu defa da ablam mesajlaru okudu demiş acayip canım sıkıldı salak yerine koydu bideAdet belirtisi normal benimde hala devam ediyor doktorum bunun en önemli hamilelik belirtisi olduğunu söyledi içini ferah tut.
Akraba kpnusuna gelince gerçekten kimseye bir şey denmiyor artık daha bebek yerine yerleşmeden herkese yaymış sinir oluyorum böyle şeylere bizde de var bu tiplerden malesef
Valla bende çok zor yiyorum zorluyorum kendimi tavadada olur ya ama iyi pişirmek lazımmış çiğ kalmayacak benide haftaya çağırdı aslında pazartesi falan gitsem.gorunurde sürekli gelip gitme sen cuma gel dedi haftaya gitmisken toptan halledicem inşallahBende süte başlıycam yumurta haşlanmış hafta bir zor yiyorum ya çok sevmiyorum tavada kızarmış yiyorum haftada 2 kez falan o da fayda eder mibenim randevü haftaya perşembe daha kese görücez inş 5+3 olacağız inş görünür sanki eşimle 5 aydır bekliyor gibiyiz
Evet senin benden bir gün geç. Geçen cuma 375 cıktı canım bugün yapıldı başka hastanede 1000 üstü çıktı nedense tam değer yazmamışlar 1000> (Binden büyük)işareti vardıCanım şuan yolculukdaym uzun sürecek belki cuma giderim gidemezsem haftaya giderim
Yok canım sarımsı bir akıntı var ama sağ yumurtalkmi desem yoksa sağ kasık mi desem ağrıyor
Slm canım sanırım bizim batlar yakın senin hcg değerin kaçtı bir kere mi test yapıldn
Yok canım şükür kahve akıntı yokBn kmyasal geçirdigimde adetime 3 4 gün kala baslamıstı lekelenme kahverengi akıntı.
Tabiki ederim ocakta gebelik düşünen grubundan beri birlikteyiz şimide de burasıAnladım canım inşallah hayirli haberler alırsın, genelde sarı akıntı vs de idrar yollarına da dikkat et doktoruna gittiğinde söylemeyi unutma
İnşallah bebişini görücezzzYok canım şükür kahve akıntı yok
Benim de 1 Ekim yazıyor burayı kaçırmayayım dedimTabiki ederim ocakta gebelik düşünen grubundan beri birlikteyiz şimide de burasıama benim doğum Ekim olacak sanırım dha Ekim açılmams
Bugün 6. Haftanın ilk günü dün kesemi gördük idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmez benim zatenKeseni kaçta gördün canım.bi çeşit idrar yolu enfeksiyonu bol bol suudoktorum idrar testine bile bakmaamıstı o kdar önemli degil o demişti bana ama doktordan doktora değişeblr tabi
Olan olmuş canım sıkma canını bende yayılsın hiç istemiyordum nazardan korkuyorum açıkcası ama işteeOff maalesef ya ablası mesaj atmış hayrıl olsun diye dha kese yok birşey yoj Allahım yarabbim kuzenime yazdım ben ztaen belli olunca seve seve herkese söylerim ama şuan belli değil keşke demeseydin dedim bu defa da ablam mesajlaru okudu demiş acayip canım sıkıldı salak yerine koydu bide
Amin canım aminBenim de 1 Ekim yazıyor burayı kaçırmayayım dediminşallah değerlerimiz güzelce artar ❤
Bndede olurdu genelde ama hamilelik için yaptırdıgımda ilk defa cıkmadı.doktorum bi ilaçla geçirir sonrası sendeBugün 6. Haftanın ilk günü dün kesemi gördük idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmez benim zaten
Rabbim nazardan saklasın canımOlan olmuş canım sıkma canını bende yayılsın hiç istemiyordum nazardan korkuyorum açıkcası ama iştee
İnş canım kalbinide duyarsınValla bende çok zor yiyorum zorluyorum kendimi tavadada olur ya ama iyi pişirmek lazımmış çiğ kalmayacak benide haftaya çağırdı aslında pazartesi falan gitsem.gorunurde sürekli gelip gitme sen cuma gel dedi haftaya gitmisken toptan halledicem inşallah
Merhaba ben de tüp bebekle gebe kaldım şuan 7+5 Haftamdayım bi çözüm ararken buldum bu topiği de. Sizinle aynı durumdayım her şey o kadar kötü kokuyor ki hiçbir şey yiyesim gelmiyor bu halden dolayı da o kadar mutsuz ve gerginim kiElhamdülillah gebelik dünyanın en güzel duygusu Rabbim dileyen herkese nasip etsin ama bu bulantilar koku hassaslığı bir sey yiyememe mutfaga girememe hep bi mutsuz huysuz kendinden vazgecmis hallerimiz tez zamanda bitse keske yasizler nasilsiniz
İnsallah kardesim cok zor gerçekten bende 7sene sonra gebe kaldim bi oglum var tup bebek hani o kdr bekledim dua ettimki mutlulugumu yasayamiyorum psikolojim bitti resmen dua ediyorum bi an once bitsin bu gunler gecsin.sehir disindayim kimsem yok yemek yapmak temizlik yapmak zorundaym Allahim hepimize guc kuvvet versinMerhaba ben de tüp bebekle gebe kaldım şuan 7+5 Haftamdayım bi çözüm ararken buldum bu topiği de. Sizinle aynı durumdayım her şey o kadar kötü kokuyor ki hiçbir şey yiyesim gelmiyor bu halden dolayı da o kadar mutsuz ve gerginim kiinşallah kısa zamanda normale döner
Evet ya inşallah annelik ne zor her anımız kaygı içindeİnş canım kalbinide duyarsınonu duyunca zaten biraz rahatlarız artık bebeğin varlığı belli olur en azından
Aynen adamlara sardikAminnnBnde mide bulantısı var birgün cok birgünde az oluyor anlamış degilim.kokuda aynı sekilde.prillam verdi doktorum faydası olur sanırım huysuzlukta aynı seklde arada gidip geliyor eşime çatıyorum bazen hiç bişi yokken
Alıştı heralde seslenmiyo pek.hizmet ediyo bide bişey demesin dye çok iyi oluyoAynen adamlara sardik
Amin canım hepimiziRabbim nazardan saklasın canım