- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
Hayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.
Ben varim özellikle geceleri benim midem de zaten kesin sorun var. Catlatma ignesinden 4 gün sonra acillik olmuştum kusmaktan. Simdide geceleri hem midem bulanıyor hem bisey yediğinde dokunur ya öyle ağrıyorKızlar ben kuru şeyler hariç bisey yiyemiyorum sabahlari sadece tost aksam yine pilav makarna yada patates yiyebiliyorum sulu salcali hersey midemi bulandiriyor. Ayrica aç kalinca mideme agri saplaniyor. Sizde acıkınca karni ağrıyan var mı
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledirHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Olan da da olmayanda da vardır bir hayır ınslalah. Çok üzüldüm ama o bilir herşeyi. Varsa çocuğunuz Rabbim onlara hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. Yoksa Rabbim bi daha hayırlı sağlıklı cocujlar nasip eylesin...Hayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Bebeğin inşallah seninledir kuzumHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Canim değerin cok güzel yükselmiş neden korktun ki benim degerimMavis senin beta hcg kaç çıkmıştı kimyasal da benim ilk 27 şuan 80 korkuyorum ya
Kuzenime söyledm henüz belli değil diye sağolsun herkese söylemiş vede moralim bozuldu
Hayir bende öyleyim ☺ kahvalti yapiyorum yarim saat sonra hic bisey yememiş gbiyim sankiKızlar bende aşırı acıkıyor biliyorum dha yeni. Ama ben zaten 80 kiloyum midem mi genişledi bebeğim için çok mutluyum ama bu boğazımi tutamayıp 100 kilo olcam diye korkuyorum bana ki özgü sadece acıkmak gebelik le alakalı değil de benim boğazım yüzünden mi
Tek değilsiniz, bende çok acıkanlardanım. Ama benim de yavaş yavaş akşamları ve aç kaldığımda midem ağrımaya basliyo, bilmiyorum Mide yanması mi eksimesi mi anlamıyorum tam. Ama evet yiyorum bende çok, acıkıyorummKızlar bende aşırı acıkıyor biliyorum dha yeni. Ama ben zaten 80 kiloyum midem mi genişledi bebeğim için çok mutluyum ama bu boğazımi tutamayıp 100 kilo olcam diye korkuyorum bana ki özgü sadece acıkmak gebelik le alakalı değil de benim boğazım yüzünden mi
Çok üzüldüm canım hersey Rabbimin elinde, belki bebeğin hala seninledir.Hayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Kırılabilen bir hap , ortadan bölüp içebilirsin. Ama benim doktor ,bu hapı kullanma dedi, kullandığımı söyleyince ben.Kizlar doktora gittim haftaya cuma cumartesi çağırdı folbiol yazdı ama eczacı verirken bunun dozu çok yüksek normalde bir gün içip birgün icmiyorlar dedi doktora sordum daha cevap gelmedi siz nasıl yapıyorsunuz folbiol 5mg tablet yazmis
Bilmiyurm ki canım çok okudum kimyasal kimyasal aklım karıştı hamd olsun şuan iyiyimCanim değerin cok güzel yükselmiş neden korktun ki benim degerim
11 Ocak 40
13 Ocak 140
14 Ocak 203 çıkmıştı şuan keseyi gördüm haftaya da kalp atisi Rabbım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Keske keske tadini cikartsam bazen kendime kiziyorum diger hamileler gibi olsana diye ama yomDogumu şimdiden düşünme sağlıklı olsun yeter ki bir şekilde çıkacak içerken gözünü korkutma şimdiden hamileligin tadını çıkar canisi
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallahBeni de ekler misiniz. Yaş 33 1.cocuk hatay sat: 30 aralik
Eklemesi çok mutlu da silmesi cok güçHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Kimyasal olduğu zaman değerin sağlıklı artmıyor demek canımBilmiyurm ki canım çok okudum kimyasal kimyasal aklım karıştı hamd olsun şuan iyiyim
İnşallah iyi haberlerini duyarız . Geçmiş olsunHayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler.maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun
Yerleşme lekesi olabilir mi canımBuraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda