2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hayirli geceler arkadaslar. Pembe lekelenme artınca doktora gittik. Bebegi goremediler. 8+6. Gecen hafta 6 haftayla uyumlu bebek vardi. Bebegin gelisimi durmussa boyle gorunurmus. Daha dogrusu kuculur gorunmezmis. Pazartesi kurtaja alacaklar muhtemelen. Pazartesiye kadar bekleyelim dediler. maviss_34 canim beni silebirsin. Insallah herrkes saglikla bebeğini kucagina alir. Allah'a emanet olun

İnşallah bebeğin seninledir rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Ben varim özellikle geceleri benim midem de zaten kesin sorun var. Catlatma ignesinden 4 gün sonra acillik olmuştum kusmaktan. Simdide geceleri hem midem bulanıyor hem bisey yediğinde dokunur ya öyle ağrıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir

Kızlar bende aşırı acıkıyor biliyorum dha yeni. Ama ben zaten 80 kiloyum midem mi genişledi bebeğim için çok mutluyum ama bu boğazımi tutamayıp 100 kilo olcam diye korkuyorum bana ki özgü sadece acıkmak gebelik le alakalı değil de benim boğazım yüzünden mi

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Olan da da olmayanda da vardır bir hayır ınslalah. Çok üzüldüm ama o bilir herşeyi. Varsa çocuğunuz Rabbim onlara hayırlı sağlıklı uzun ömür versin. Yoksa Rabbim bi daha hayırlı sağlıklı cocujlar nasip eylesin...

Bebeğin inşallah seninledir kuzum Hakkinda hayirlisi olsun . Pazartesi güzel haberler verirsin insallah . amin

Mavis senin beta hcg kaç çıkmıştı kimyasal da benim ilk 27 şuan 80 korkuyorum ya
Kuzenime söyledm henüz belli değil diye sağolsun herkese söylemiş vede moralim bozuldu
Canim değerin cok güzel yükselmiş neden korktun ki benim degerim
11 Ocak 40
13 Ocak 140
14 Ocak 203 çıkmıştı şuan keseyi gördüm haftaya da kalp atisi Rabbım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Hayir bende öyleyim ☺ kahvalti yapiyorum yarim saat sonra hic bisey yememiş gbiyim sanki gece yemek yiyip yatiyorum sabaha midem kaziniyor sanki çok aç uyaniyorum . Bende fena kilo alcam diye korkuyorum

Tek değilsiniz, bende çok acıkanlardanım. Ama benim de yavaş yavaş akşamları ve aç kaldığımda midem ağrımaya basliyo, bilmiyorum Mide yanması mi eksimesi mi anlamıyorum tam. Ama evet yiyorum bende çok, acıkıyorumm

Sonunda yarına çektim randevuyu artık keseyi görmeye gidicem . Ölüceeem meraktan inşallah bir sıkinti cikmaz . Ben rahat durmayip dün beta testi verdim yine 7720 olmuş. Artik ne gorurum usg de bilmiyorum . Tecrübelilerin bir fikrini alirim ☺

Reactions: Zzy
Çok üzüldüm canım hersey Rabbimin elinde, belki bebeğin hala seninledir.

Kırılabilen bir hap , ortadan bölüp içebilirsin. Ama benim doktor ,bu hapı kullanma dedi, kullandığımı söyleyince ben.

Halbuki ilk gebeliğimde aylarca her gün bir tane içtim aynısından. Kimse uyarmamıştı. Çok falan diye.

Bilmiyurm ki canım çok okudum kimyasal kimyasal aklım karıştı hamd olsun şuan iyiyim

Beni de ekler misiniz. Yaş 33 1.cocuk hatay sat: 30 aralik
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah
Eklemesi çok mutlu da silmesi cok güç insallah bebeğin seninledir değilse de üzme kendini nolur çok şükür bi evladın daha vardı yanlış hatırlamıyorsam ona sımsıkı saril ptesini beklicem cnm en hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyurm ki canım çok okudum kimyasal kimyasal aklım karıştı hamd olsun şuan iyiyim
Kimyasal olduğu zaman değerin sağlıklı artmıyor demek canım

İnşallah iyi haberlerini duyarız . Geçmiş olsun

Buraya yazdiktan sonra tuvalete gittim . Peçeteye sildim bi baktim açik kahverengi bi leke geldi . Sildikte surekli geldi . Sebebi ne olabilir çok korkuyorm yasayan oldumu aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…