2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Binli rakamlarda görünmüyor canım bugün benim doktorumda bakmadı haftaya gidicem bende

Beni de ekler misiniz. Yaş 33 1.cocuk hatay sat: 30 aralik

Yarısı bile fazla aslında 0,4 mg almamız gerek siz 2,5 mg alıyorsunuz.

Evet eczacınız iyiymiş uyarmış hemen. Yine doktoruna danış istersen aktif folat formlu bişeyler verir belki .
Benim doktorum sorun yok dedi, eğer sorun olsaydı eminim söylerdi. Yarısını kırarak kullanmakta zarar olduğunu dusu muyorum çünkü vitaminlerin fazlası vücuda girince idrar ile atılıyor zaten

Benim doktorum sorun yok dedi, eğer sorun olsaydı eminim söylerdi. Yarısını kırarak kullanmakta zarar olduğunu dusu muyorum çünkü vitaminlerin fazlası vücuda girince idrar ile atılıyor zaten
Doktorunuz kullan dediyse kullanın tabi. Daha önce ki gebeliklerinde bebekte omurga oluşum bozukları gibi sıkıntılarda fazla doz kullandırıyorlarmış zaten. Böyle bir problem olmayanlarda gerek yoktur diye düşündüm çünkü 400mcg diye bir doz olmazdı o zaman.

Benim doktorumda dozu yüksek doğrudur kullanabilirsiniz dedi bende yarıya bölüp kullansam olurmu diye sordum

Doktorum doğrudur ama kullanabilirsiniz diye yazmış

Bende diafol kullanıyorum karşılamıyo 60 tablet 140 tl ye aldım

İnşallah canım hayırlısıylaartık ayda 1 gidicekmişim kontrolee
Yarından sonrası için 4 haftada bir olucak, aylığa dönücez ama sana özel 2 hafta daha vericem ondan sonra döneriz dedi bende çok mutlu oldum 2 hafta sanki 1 ay gibi geçti zaten dayanmak zor ama sonunda sağ salim alalım da bekleriz

Aslnd 1 ayda bir gitmek daha heyecanlı olablir yeni yeni seyler ögrenicez görücez.sık gidince neden cabuk gelişmiyo acaba diye onu düşünücez bide

Mavis senin beta hcg kaç çıkmıştı kimyasal da benim ilk 27 şuan 80 korkuyorum ya
Kuzenime söyledm henüz belli değil diye sağolsun herkese söylemiş vede moralim bozuldu
%60 artmış olması gerekiyor 2 günde bir ona göre hesaplamak lazım. 27 ile 80 arasında kaç gün var bide o önemli

Aslnd 1 ayda bir gitmek daha heyecanlı olablir yeni yeni seyler ögrenicez görücez.sık gidince neden cabuk gelişmiyo acaba diye onu düşünücez bide

Evet haklısın , daha önceki gebeliğimde öyleydi ne kadar büyümüş demiştim şok olmuştum. Şimdi büyümesi hızlı anlaşılır ama ilerleyen zamanda anlaşılmaz zaten kafa gövde bacak diye bakılacak inşallah o günleri de görmek nasip olur

Binli rakamlarda görünmüyor canım bugün benim doktorumda bakmadı haftaya gidicem bende
Evet de ne bileyim direk gerek yok demesi ilgisiz gibi geldi kan testi yaptı bütün vitaminlere baktı galiba sonuç geldi işte normal yazıyor hepsi şükür Sadece folik asit kullanıyorum günlük 1-2 incir 1-2 parça az bişi ceviz yiyorum çokta beslenme düzeni yapmadım ama incir ceviz yemeye ve arada su içmeye dikkat ediyorum sadece.

İnşallah.cinsiyetleri paylasacagımız günde gelir

Merhaba adetine kaç gün vardı

%60 artmış olması gerekiyor 2 günde bir ona göre hesaplamak lazım. 27 ile 80 arasında kaç gün var bide o önemli

Kizlar adet günüm dündu
Pazar 27
Sali yani adet günü 80

Ama adet ağrisi gibi ağrı var korkuyorum birde resmen tüm akrabalar duymuş moralim bozuldu kimseye güvenmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…