2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kizlar adet günüm dündu
Pazar 27
Sali yani adet günü 80

Ama adet ağrisi gibi ağrı var korkuyorum birde resmen tüm akrabalar duymuş moralim bozuldu kimseye güvenmemek gerek
Bnm adetimin ilk günü beta 104 cıkmıştı aramızda pek fark yok sonra arttı gitti ümitsizlge kapılma.bnde adet olacagım gün agrıları cektim ama olmadm.moralini bozma lütfen hiç birsey için.

Teşekkürler 😊 birde şuan yolculukyim Dr a da gidemiyorum böylece kaldım dua bekliyorum 🤗
Bn kimyasal geçirdim 2.betamda düşüş yaşadım direk 13 cıkmıstı sonra 10 sonra 8 diye adet günümde adetimi oldum.senin artmış umutsuzluga kapılma bide 3 katı artmıs neden diyede düşünme bu hamileligimde son betam 3 kattam fazla artmıstı 2 gün arayla.inşallah sende resmleri paylasıcaksn bize😊

Kizlar adet günüm dündu
Pazar 27
Sali yani adet günü 80

Ama adet ağrisi gibi ağrı var korkuyorum birde resmen tüm akrabalar duymuş moralim bozuldu kimseye güvenmemek gerek
Canım benim ocagin 8inde yumurtam çatladı
11. Günde değerim 12 çıktı
13. Günde 56 cikti
13. Günü de takvim adet günü olarak gösteriyordu
Bana doktor artisi görünce güzel artmış 1 hafta sonra tekrarlayıp yanıma gel demişti
Ben senden az değerle 1 hafta bekliyorum yani
Sen yurtdisindasin soramıyorsun biliyorum ama kaç çıktığından çok en az yüzde 60 70 artmasi gerek 2 Günde
Artış önemli yani bence seninde iyi değerin

Kizlar adet günüm dündu
Pazar 27
Sali yani adet günü 80

Gayet güzel artmış hiç problem yok. Adet ağrısı gibi ağrı bende de çok oldu her an olucakmisim gibi lavaboya kosuyordum hatta geceleri de çok agrirdi ama geçti şuan çok kalmadı o ağrılar ara ara oluyor. 2 kişinin bildiği sır değildir diye boşuna dememişler ayıp etmiş ama sorarlarsa belli değil henüz dersin boşver 🤫

Bn kimyasal geçirdim 2.betamda düşüş yaşadım direk 13 cıkmıstı sonra 10 sonra 8 diye adet günümde adetimi oldum.senin artmış umutsuzluga kapılma bide 3 katı artmıs neden diyede düşünme bu hamileligimde son betam 3 kattam fazla artmıstı 2 gün arayla.inşallah sende resmleri paylasıcaksn bize😊

Canım benim ocagin 8inde yumurtam çatladı
11. Günde değerim 12 çıktı
13. Günde 56 cikti
13. Günü de takvim adet günü olarak gösteriyordu
Bana doktor artisi görünce güzel artmış 1 hafta sonra tekrarlayıp yanıma gel demişti
Ben senden az değerle 1 hafta bekliyorum yani
Sen yurtdisindasin soramıyorsun biliyorum ama kaç çıktığından çok en az yüzde 60 70 artmasi gerek 2 Günde
Artış önemli yani bence seninde iyi değerin

Gayet güzel artmış hiç problem yok. Adet ağrısı gibi ağrı bende de çok oldu her an olucakmisim gibi lavaboya kosuyordum hatta geceleri de çok agrirdi ama geçti şuan çok kalmadı o ağrılar ara ara oluyor. 2 kişinin bildiği sır değildir diye boşuna dememişler ayıp etmiş ama sorarlarsa belli değil henüz dersin boşver 🤫

Teşekkür ederim kızlar içim ferahladi 🤗🙏rabbim hepimize hayırlı Salih evlatlar nasip etsin

Evet de ne bileyim direk gerek yok demesi ilgisiz gibi geldi kan testi yaptı bütün vitaminlere baktı galiba sonuç geldi işte normal yazıyor hepsi şükür ☺️ Sadece folik asit kullanıyorum günlük 1-2 incir 1-2 parça az bişi ceviz yiyorum çokta beslenme düzeni yapmadım ama incir ceviz yemeye ve arada su içmeye dikkat ediyorum sadece.🤗
Aynen bnde cevizim bitti alacağım sabah süt ve iki haşlanmış yumurtayı ihmal etmiyorum inşallah bidahaki gidislerimizde bebislerimizi görür ve kalplerini duyarız🥰

Aynen bnde cevizim bitti alacağım sabah süt ve iki haşlanmış yumurtayı ihmal etmiyorum inşallah bidahaki gidislerimizde bebislerimizi görür ve kalplerini duyarız🥰
Bende süte başlıycam yumurta haşlanmış hafta bir zor yiyorum ya çok sevmiyorum tavada kızarmış yiyorum haftada 2 kez falan o da fayda eder mi 🙄🙄 benim randevü haftaya perşembe daha kese görücez inş🤲🤲 5+3 olacağız inş görünür sanki eşimle 5 aydır bekliyor gibiyiz🤪🤪🤪

Elhamdülillah gebelik dünyanın en güzel duygusu Rabbim dileyen herkese nasip etsin ama bu bulantilar koku hassaslığı bir sey yiyememe mutfaga girememe hep bi mutsuz huysuz kendinden vazgecmis hallerimiz tez zamanda bitse keske ya 😰😰😰 sizler nasilsiniz
Aminnn🤲Bnde mide bulantısı var birgün cok birgünde az oluyor anlamış degilim.kokuda aynı sekilde.prillam verdi doktorum faydası olur sanırım❤️huysuzlukta aynı seklde arada gidip geliyor eşime çatıyorum bazen hiç bişi yokken 😁

Amin canım amin eğer için rahat olmayacaksa 80 cikan sonucundan 48 saat sonra tekrarla. Ama bi problem yoksa lekenlenme vs gibi 1 hafta da bekleyebilirsin benim gibi

Canım şuan yolculukdaym uzun sürecek belki cuma giderim gidemezsem haftaya giderim
Lekelenmen filan yok değilmi
Yok canım sarımsı bir akıntı var ama sağ yumurtalkmi desem yoksa sağ kasık mi desem ağrıyor

Bende süte başlıycam yumurta haşlanmış hafta bir zor yiyorum ya çok sevmiyorum tavada kızarmış yiyorum haftada 2 kez falan o da fayda eder mi 🙄🙄 benim randevü haftaya perşembe daha kese görücez inş🤲🤲 5+3 olacağız inş görünür sanki eşimle 5 aydır bekliyor gibiyiz🤪🤪🤪
Slm canım sanırım bizim batlar yakın senin hcg değerin kaçtı bir kere mi test yapıldn

Canım şuan yolculukdaym uzun sürecek belki cuma giderim gidemezsem haftaya giderim

Yok canım sarımsı bir akıntı var ama sağ yumurtalkmi desem yoksa sağ kasık mi desem ağrıyor

Slm canım sanırım bizim batlar yakın senin hcg değerin kaçtı bir kere mi test yapıldn
Anladım canım inşallah hayirli haberler alırsın, genelde sarı akıntı vs de idrar yollarına da dikkat et doktoruna gittiğinde söylemeyi unutma

Bn kmyasal geçirdigimde adetime 3 4 gün kala baslamıstı lekelenme kahverengi akıntı.

Kizlar adet günüm dündu
Pazar 27
Sali yani adet günü 80

Adet belirtisi normal benimde hala devam ediyor doktorum bunun en önemli hamilelik belirtisi olduğunu söyledi içini ferah tut.
Akraba kpnusuna gelince gerçekten kimseye bir şey denmiyor artık daha bebek yerine yerleşmeden herkese yaymış sinir oluyorum böyle şeylere bizde de var bu tiplerden malesef 🤦🏼‍♀️

Sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine Ben dün gittim keseyi gördük fakat kalp atışını duymadık haftaya cuma gidecem duyulur inşallah bide idrar testinde lökosit çok fazla çıkmış neden acaba
Keseni kaçta gördün canım.bi çeşit idrar yolu enfeksiyonu bol bol suu 😊doktorum idrar testine bile bakmaamıstı o kdar önemli degil o demişti bana ama doktordan doktora değişeblr tabi

X