- 30 Nisan 2018
- 1.788
- 2.119
- 37
Doktorum bunu yazmış ya ne yapayım şimdi doktora sordum bakalım ne diyecek sağolsun eczacı uyardı yoksa hiç aklıma gelmezdiDozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 400mcg dir yani 4mg. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştım
Evet canım saglikocagi kan almayınca doktora gitmiştim.pazartesi ultrasonda baktı göremedi o gün değerim 500 du zaten bugünde bakmadı haftaya cuma cumartesi çağırdı tekrar tekrar çağırmak istemiyorum cuma gel dediKadin doğuma mi gittin,ultrasonla bakıldı mi
Bı gün içip bı hun icmesem olurmu acaba eczacı öyle dedi banaDozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 400mcg dir yani 4mg. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştım
Yarısı bile fazla aslında 0,4 mg almamız gerek siz 2,5 mg alıyorsunuz.Ben yarısını kırarak içiyorum
Evet eczacınız iyiymiş uyarmış hemen. Yine doktoruna danış istersen aktif folat formlu bişeyler verir belki .Doktorum bunu yazmış ya ne yapayım şimdi doktora sordum bakalım ne diyecek sağolsun eczacı uyardı yoksa hiç aklıma gelmezdi
Geçen hafta cumartesi gördüm canım keseyi bu cuma kalp için gidicem azcık kalmış seninde hadi inşallah güzel haberlerle gelGittin mi keseyi görmeye ben cuma ilk gitcem
Sordum bakalım akşama anca görür sanırım benim elimde hamile kalmadan önce folacin 400 mg vardı bugüne kadar hep onu içtim yarın bu folbiol a baslayacaktimYarısı bile fazla aslında 0,4 mg almamız gerek siz 2,5 mg alıyorsunuz.
Evet eczacınız iyiymiş uyarmış hemen. Yine doktoruna danış istersen aktif folat formlu bişeyler verir belki .
Aminnn inşallah bebislerimiz sağlıkla büyürGeçen hafta cumartesi gördüm canım keseyi bu cuma kalp için gidicem azcık kalmış seninde hadi inşallah güzel haberlerle gelCanım sende Bursalıymışsın neresindensin
Amin canım benimAminnn inşallah bebislerimiz sağlıkla büyürYıldırım'dayım ben sen neredesin
Adet gecikmesinden 2 yada 3 gün sonra kan vermiştim 447 çıkmıştıBende cuma günü gidicem kontrole de tabi kese gözükürse. Sizin en son beta hcg kaçtı? Benim en son cuma günü 56 cikti doktor 1 hafta sonra gel dedi
Amin canim cok sagol! duymasaniz bile gorursunuz insallah!Yaa maşaallah Rabbım sağlıkla devam ettirsin.Cuma günü bende 6+2 olucam o güne randevu aldım insaallah bende kalp atışını duyarım
Benim adetten 3 gün önce 12 çıktı 2 gün sonra kan verdim 56 cikti. 1 hafta sonra gel guzel artıyor demişti ama endişeliyim tabi kiAdet gecikmesinden 2 yada 3 gün sonra kan vermiştim 447 çıkmıştı
Fazla dozda ne olur bilmiyorum ama herşeyin kararında olması daha iyi tabi. Folacin solgarın mış güzeldir aslındaSordum bakalım akşama anca görür sanırım benim elimde hamile kalmadan önce folacin 400 mg vardı bugüne kadar hep onu içtim yarın bu folbiol a baslayacaktim
Benim de iştahım kesildi dediğin gibi iki öğünü tam yiyorum ama dışında hiç bişi istemiyor canım. Aksine önceden çok sevdiğim kuruyemişi ağzıma alamıyorum garipBu arada acıkıyor musunuz? Ben dün 2 öğünle durdum resmen.
Akşam abarttım ama :)
Yaaa çok duygusalEvet çok heyecanlı oluyor insan. Bana bak kese burada dedi, okuduklarimdan o kadar etkilenmiştim ki, hemen içinde bebek var mı diye sordum, çünkü bana göre çok da belirtilerim yoktu ve korkuyordum. Boşuna telaslanmışım. O da evet bak burda dedi ve hatta nefesini tut veya çok hafif hafif al dedi, usgyi sabit tuttu ve o kese içindeki beyazlikta hareket eden kalbi gösterdiAllah isteyen herkese nasip etsin
InsaallahAmin canim cok sagol! duymasaniz bile gorursunuz insallah!
Guzel artıs olmuş.Ben kan vereli 2 hafta oldu sağlık ocağında vermiştim tekrar kan istemedi.Ben kendim bekledim 2 hafta bebek biraz daha büyüsün diye erkenden gitmek istemedimBenim adetten 3 gün önce 12 çıktı 2 gün sonra kan verdim 56 cikti. 1 hafta sonra gel guzel artıyor demişti ama endişeliyim tabi ki
447 değerden sonra mi 1 hafta sonra gelin dediler size
14 aylik bi bebegim var canim ben de kullaniyorum iki aydır, bes haftalik hamileyim kullanmaya devam ediyorum. Bi zararı yoktur sanmamKızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı
ay soyle seyleri keske bende diyebilsem!!Benim de iştahım kesildi dediğin gibi iki öğünü tam yiyorum ama dışında hiç bişi istemiyor canım. Aksine önceden çok sevdiğim kuruyemişi ağzıma alamıyorum garip