2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ben evde test yaptım pozitif çıktı. 2. Bebek olunca her şey taze bende bekledim 8. Haftaya kadar kalbi VS her şeyi beraber duydum kan bile vermeye gerek duymadım. Doktor bana diofol yazdı acaba devlet karşılıyor mu folikasiti?

Dozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 400mcg dir yani 4mg. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştım
Doktorum bunu yazmış ya ne yapayım şimdi doktora sordum bakalım ne diyecek sağolsun eczacı uyardı yoksa hiç aklıma gelmezdi

Kadin doğuma mi gittin,ultrasonla bakıldı mi
Evet canım saglikocagi kan almayınca doktora gitmiştim.pazartesi ultrasonda baktı göremedi o gün değerim 500 du zaten bugünde bakmadı haftaya cuma cumartesi çağırdı tekrar tekrar çağırmak istemiyorum cuma gel dedi

Ben yarısını kırarak içiyorum
Yarısı bile fazla aslında 0,4 mg almamız gerek siz 2,5 mg alıyorsunuz.
Doktorum bunu yazmış ya ne yapayım şimdi doktora sordum bakalım ne diyecek sağolsun eczacı uyardı yoksa hiç aklıma gelmezdi
Evet eczacınız iyiymiş uyarmış hemen. Yine doktoruna danış istersen aktif folat formlu bişeyler verir belki .

Yarısı bile fazla aslında 0,4 mg almamız gerek siz 2,5 mg alıyorsunuz.

Evet eczacınız iyiymiş uyarmış hemen. Yine doktoruna danış istersen aktif folat formlu bişeyler verir belki .
Sordum bakalım akşama anca görür sanırım benim elimde hamile kalmadan önce folacin 400 mg vardı bugüne kadar hep onu içtim yarın bu folbiol a baslayacaktim

Sordum bakalım akşama anca görür sanırım benim elimde hamile kalmadan önce folacin 400 mg vardı bugüne kadar hep onu içtim yarın bu folbiol a baslayacaktim
Fazla dozda ne olur bilmiyorum ama herşeyin kararında olması daha iyi tabi. Folacin solgarın mış güzeldir aslında

Yaaa çok duygusal

Benim adetten 3 gün önce 12 çıktı 2 gün sonra kan verdim 56 cikti. 1 hafta sonra gel guzel artıyor demişti ama endişeliyim tabi ki
447 değerden sonra mi 1 hafta sonra gelin dediler size
Guzel artıs olmuş.Ben kan vereli 2 hafta oldu sağlık ocağında vermiştim tekrar kan istemedi.Ben kendim bekledim 2 hafta bebek biraz daha büyüsün diye erkenden gitmek istemedim

Kızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı
14 aylik bi bebegim var canim ben de kullaniyorum iki aydır, bes haftalik hamileyim kullanmaya devam ediyorum. Bi zararı yoktur sanmam

Benim de iştahım kesildi dediğin gibi iki öğünü tam yiyorum ama dışında hiç bişi istemiyor canım. Aksine önceden çok sevdiğim kuruyemişi ağzıma alamıyorum garip
ay soyle seyleri keske bende diyebilsem!!
Kiloluyum zaten, henuz 6+2 deyim ve simdiden 1 kilo daha almisim. Acikcasi hamilelik iyice otursun diye biraz cok dinlendim galiba..yaktigimdan cok kalori yiyincede kilo yapiyor tabi. Allah yardimcim olsun ya cok korkuyorum. Ayda 1 kilo alsam keske...boyle bi niyetim var insallah tutar haha..

Su 9. u haftayi bir tamamlasak insallah! 9. haftayi tamamlarsak Allahin izniyle dusuk riskimizide dusurmus oluruz. 9+3 te 4 gunluk saglam bir tatil maratonum var. Bol yurumeli..Insallah sorunsuz koronasiz gider geliriz.
9. u haftadan sonra 12. ye dogru saglam ilerleyip, 13. haftada ekstra kontrolleri olup saglik sihhatle 20. ye ulasalim insallah. Ondan sonrasi cok hizli ilerliyor.

Ben hamileligimin ilk 20 haftasini planladim suna bakin haha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…