- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 29
Hayatım boyunca hep kızım olsun istemişimdir canım ama içime pipili bi oğlancık doğuyor Hayırlısı olsun sağlıklı olsun kuzucuğumda gerisi Allaha kalmış kuzumKomşunun dediği çıkacak o zaman desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım boyunca hep kızım olsun istemişimdir canım ama içime pipili bi oğlancık doğuyor Hayırlısı olsun sağlıklı olsun kuzucuğumda gerisi Allaha kalmış kuzumKomşunun dediği çıkacak o zaman desene
Bizde eşimle hep kız hayal etmiştik isim falan bulmaya çalışıyorduk ama benim içime de erkek doğuyor hep Belkide duyduklarımdan etkilenmişimdir çin takviminde ,kesenin sağda oluşu falan hep erkek çıkıyor Sağlıklı ve hayırlı olsundaHayatım boyunca hep kızım olsun istemişimdir canım ama içime pipili bi oğlancık doğuyor Hayırlısı olsun sağlıklı olsun kuzucuğumda gerisi Allaha kalmış kuzum
Hiii hiii öyleymiş bilmiyordum bizim gibi yeni sandimCanım o 3. Ayını doldurdu zaten icebilir
Amin canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versinBizde eşimle hep kız hayal etmiştik isim falan bulmaya çalışıyorduk ama benim içime de erkek doğuyor hep Belkide duyduklarımdan etkilenmişimdir çin takviminde ,kesenin sağda oluşu falan hep erkek çıkıyor Sağlıklı ve hayırlı olsunda
Haha, bana da oldu öyle ilk gebeliğimde ve ilk üç ayda 4 kg falan almıştım doktorum çok kızmıştı.Ben yemek yiyorum 2 saat sonra midem guruldamaya başlıyor yani çok aç hissetmiyorum kendimi ama açmışım gibi midem gurulduyor
Muhtemelen. daha da 3 hafta var ilk ultrason muayeneme pöff.Genelde o söylenti doğru çıkabiliyor ama bilemicem ama gerçekten bende kendimi şu aralar değişik buluyorum ya Görmediğindendir senin aklın sadece onda olduğu için canım
Bende de erkek çin takvimine göre. Kısmet diyelim sağlıklı olsun da şuan cinsiyeti için bir talepte bulunamıyorum :)Hadi çin takvimine bakalım kime yaptıysam doğrusu çıktı bu zamana kadar Bana erkek çıkıyor bakalım ne olacak.
Ay bende öyleyim şuan bile bişeyler yiyorum
Cinsiyet seçmek çok saçma Allah evlatlarımızla sınamasın çok zor birşey. O yüzden hayırlı sağlıklı olsun diyoruz. Tabi ki gönül olmayanı ister kızı olan oğlan, oğlu olan kızBende de erkek çin takvimine göre. Kısmet diyelim sağlıklı olsun da şuan cinsiyeti için bir talepte bulunamıyorum :)
Çok var canım bişeylerle oyalanmaya gayret et dicemde bana 2 gün bile geçmiyor haklısın Kilodansa benim yüzüm sapsarı oldu gözaltlarım morardı gözlerim mavi pasparlak duruyor diyorlar bide sivilcelendim ve zaten zayıfım biraz daha verdimMuhtemelen. daha da 3 hafta var ilk ultrason muayeneme pöff.
Kızıma gebeyken çok resmim yoktu ama var olanlara da baktıkça hala çirkin görürüm kendimi. kilo yakışmıyor bana orası kesin ve net
Kesinlikle.. İki kayıptan sonra olsun da diyor insan.Cinsiyet seçmek çok saçma Allah evlatlarımızla sınamasın çok zor birşey. O yüzden hayırlı sağlıklı olsun diyoruz. Tabi ki gönül olmayanı ister kızı olan oğlan, oğlu olan kız
Toparlarsın inşallah biraz.Çok var canım bişeylerle oyalanmaya gayret et dicemde bana 2 gün bile geçmiyor haklısın Kilodansa benim yüzüm sapsarı oldu gözaltlarım morardı gözlerim mavi pasparlak duruyor diyorlar bide sivilcelendim ve zaten zayıfım biraz daha verdim
Aynen bende öyleyim canım ilerde zaten alıcaz napalım şimdilik böyle olsun.Toparlarsın inşallah biraz.
Kalorili şeyler ye diyeceğim de içi almayınca insanın olmuyor.
Ben de kahve yanına tatlı birşeyler isterdim bu ara elim gitmiyor hiç atıştırmalıklara.
Dozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 400mcg dir yani 4mg. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştımKizlar doktora gittim haftaya cuma cumartesi çağırdı folbiol yazdı ama eczacı verirken bunun dozu çok yüksek normalde bir gün içip birgün icmiyorlar dedi doktora sordum daha cevap gelmedi siz nasıl yapıyorsunuz folbiol 5mg tablet yazmis
İlkinde hiç öyle olduğunu hatırlamıyorum bunda baya kilo alicam galibaHaha, bana da oldu öyle ilk gebeliğimde ve ilk üç ayda 4 kg falan almıştım doktorum çok kızmıştı.
Gittin mi keseyi görmeye ben cuma ilk gitcemBende bende ikimizin aynı günleri o zaman
Kadin doğuma mi gittin,ultrasonla bakıldı miKizlar doktora gittim haftaya cuma cumartesi çağırdı folbiol yazdı ama eczacı verirken bunun dozu çok yüksek normalde bir gün içip birgün icmiyorlar dedi doktora sordum daha cevap gelmedi siz nasıl yapıyorsunuz folbiol 5mg tablet yazmis
Ben yine çok yemiyorum tabi suan kendimi frenliyorum ama ne kadar yemeye karşı koyarım bilemiyorum yemeği seviyorum çünkü4 öğün yapıyorum az az yiyerek, bulantım artıyor acıktıkça, aradaki kraker, leblebiler hariç
Ben yarısını kırarak içiyorumDozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 4mcg dir yani 4 mikrogram. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştım
Bende cuma günü gidicem kontrole de tabi kese gözükürse. Sizin en son beta hcg kaçtı? Benim en son cuma günü 56 cikti doktor 1 hafta sonra gel dediGittin mi keseyi görmeye ben cuma ilk gitcem