2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hayatım boyunca hep kızım olsun istemişimdir canım ama içime pipili bi oğlancık doğuyor Hayırlısı olsun sağlıklı olsun kuzucuğumda gerisi Allaha kalmış kuzum
Bizde eşimle hep kız hayal etmiştik isim falan bulmaya çalışıyorduk ama benim içime de erkek doğuyor hep Belkide duyduklarımdan etkilenmişimdir çin takviminde ,kesenin sağda oluşu falan hep erkek çıkıyor Sağlıklı ve hayırlı olsunda

Amin canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Genelde o söylenti doğru çıkabiliyor ama bilemicem ama gerçekten bende kendimi şu aralar değişik buluyorum ya Görmediğindendir senin aklın sadece onda olduğu için canım
Muhtemelen. daha da 3 hafta var ilk ultrason muayeneme pöff.
Kızıma gebeyken çok resmim yoktu ama var olanlara da baktıkça hala çirkin görürüm kendimi. kilo yakışmıyor bana orası kesin ve net

Hadi çin takvimine bakalım kime yaptıysam doğrusu çıktı bu zamana kadar Bana erkek çıkıyor bakalım ne olacak.

Ay bende öyleyim şuan bile bişeyler yiyorum
Bende de erkek çin takvimine göre. Kısmet diyelim sağlıklı olsun da şuan cinsiyeti için bir talepte bulunamıyorum :)

Muhtemelen. daha da 3 hafta var ilk ultrason muayeneme pöff.
Kızıma gebeyken çok resmim yoktu ama var olanlara da baktıkça hala çirkin görürüm kendimi. kilo yakışmıyor bana orası kesin ve net
Çok var canım bişeylerle oyalanmaya gayret et dicemde bana 2 gün bile geçmiyor haklısın Kilodansa benim yüzüm sapsarı oldu gözaltlarım morardı gözlerim mavi pasparlak duruyor diyorlar bide sivilcelendim ve zaten zayıfım biraz daha verdim

Kizlar doktora gittim haftaya cuma cumartesi çağırdı folbiol yazdı ama eczacı verirken bunun dozu çok yüksek normalde bir gün içip birgün icmiyorlar dedi doktora sordum daha cevap gelmedi siz nasıl yapıyorsunuz folbiol 5mg tablet yazmis

Toparlarsın inşallah biraz.
Kalorili şeyler ye diyeceğim de içi almayınca insanın olmuyor.
Ben de kahve yanına tatlı birşeyler isterdim bu ara elim gitmiyor hiç atıştırmalıklara.

Toparlarsın inşallah biraz.
Kalorili şeyler ye diyeceğim de içi almayınca insanın olmuyor.
Ben de kahve yanına tatlı birşeyler isterdim bu ara elim gitmiyor hiç atıştırmalıklara.
Aynen bende öyleyim canım ilerde zaten alıcaz napalım şimdilik böyle olsun.

Dozu oldukça yüksek günlük almamız gereken 400mcg dir yani 4mg. Folat formunda olanlardan kullanılması tavsiye ediliyor. Benimki folita daha önce de folattro kullanmıştım

Son düzenleme:
Kadin doğuma mi gittin,ultrasonla bakıldı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…