2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kizlar benim kan testi sonuclarim cikmis ama normalde beta hcg bakilir ama testte beta glukozidaz 3734 yaziyor sata göre 5+5 int biraz baktim da bu enzim eksikligi falanmis anlayan var mi yani hamile değil miyim doktor iki hafta somra gel dedi

Aramizda ikiz var mi bu arada bildigimiz kadariyla? Bugun ozellikle sordum doktoruma, tek mis Allaha sukur haha..

Kız ben de kilo aldım ne yazık ki yani en azından göbüş öyle gösteriyor. Aman düşmesin korkusundan anca ye iç yat oldu. Ha nedir daha fazla alabilirdim o olmadı çok şükür Sen 1 kilo iyi az almışsın yine Az kalmış hayırla riskli süreci de atlatırsın inşaallah Son aylar yürüyüş olması daha iyiymiş sanırım. Doğumdan sonra bi de kilo verme derdi olacak . Çok imreniyorum bu elinde minnacık bebesi incecik hatunlara. Bizi nasıl bi süreç bekliyor bakalım

Guzel artıs olmuş.Ben kan vereli 2 hafta oldu sağlık ocağında vermiştim tekrar kan istemedi.Ben kendim bekledim 2 hafta bebek biraz daha büyüsün diye erkenden gitmek istemedim
Anladımm çok teşekkürler siz eğer giderseniz kalbini bile duyabilirsiniz
Bakalım benimde 1 hafta da değerim ne kadar artacak ne gözükecek hiç bilmiyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız

valla beni dana gibi bi surec bekliyo ahahah..
ufff hic iyimser olamiicam, bide yazin ortasinda sicaklarda o koca gobek, su tutmus eller kollar bacaklar ayaklar, yandik yandik. Doguma yakin donemde bide akupunktura gittim. Iki amacla, bacaklarimda kollarimda ellerimdeki odemi atmak ve dogumu hizlandirmak icin. Banamisin demedi ikiside ise yaramadi. Bosu bosuna o gicik ignelerin eziyetini cektim kac kez. Ustune thai masajina gittim, kadina 'dogumu baslatacak masaj yap' dedim, i ih, yine olmadi. Gunumu 10 gun gectikten sonra suni sanci ile dogumu baslattik, sonunda sezeryanla bitirdik. Yani haaarikaydi 31 derecede o sicakta okadar sancidan sonra sezeryan.

ilk cocugum 2019un agustos ayinin sonunda dogdu. Bunu nasil asagi yukari ayni denk getirirsin dimi, vallahi kendi sucum. Ya bide cocugum cok aktif masallah, koca gobekle nasil kosacagim yaz aylarinda pesinden. Vallahi mahvoldum ben.
Dogumdan sonra kilo falanda vermedim ayrica hahah..20 almistim 10 u yapisti kaldi. Ustune keyfii 2 daha koydum oooh.

niye bukadar negatife bagladim yaa hahah, saka biyana vallahi gulerek eglenerek yazdim. Saglikla sihhatle gelsin, basimla beraber.

Kızlar bugün hastanede kan değelerime baktırdım hcg yüksek diye bişiy yazıyor 1000> den büyük işareti var ozaman büyükse niye değeri yazmamışlar sizce anlamadım büyük olması iyi değil mi..?

Benim de iştahım kesildi dediğin gibi iki öğünü tam yiyorum ama dışında hiç bişi istemiyor canım. Aksine önceden çok sevdiğim kuruyemişi ağzıma alamıyorum garip
bende bir iki ceviz atıyorum ağzıma çok boş bırakmamak için mideyi.

1000den büyükmüş ama net sayısı yok ne kadar saçma 1000den büyük olması kötü birşey değil tabiki de

yürüyüş en güzeli.
akşam pilatese gittim bende. tabi çabuk yoruldum çok zorlamadım kendimi.
gün içinde de 3 kat arası in çık yapıp duruyorum. Bugün çarşaf ütüleme aktivitesi yaptım sadece.

1000den büyükmüş ama net sayısı yok ne kadar saçma 1000den büyük olması kötü birşey değil tabiki de
Evet ya ne saçma bişiy niye tam değeri yok ki zaten ultrason için erken bu hafta falan dedi 4+2 benim haftaya yaptır dedi. Bişiy görünmese de bakması gerekmez mi çpk garipti bi daha buraya gitmem heyecanla gittik sinir olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…