oy masallah! amin amin!Buda benim minigimm teyzelerikalbini duydum pıt pıt darısı herkezin başına
Neyapsam bilemedim ya 3 aylik almıştım içinde 90 tane vardı dahada bitirememistim kafam karıştı vallaFazla dozda ne olur bilmiyorum ama herşeyin kararında olması daha iyi tabi. Folacin solgarın mış güzeldir aslında
Doktorun cevap yazdığında sor bakalım ne diyecek.Belki kullan derNeyapsam bilemedim ya 3 aylik almıştım içinde 90 tane vardı dahada bitirememistim kafam karıştı valla
MaşallahBuda benim minigimm teyzelerikalbini duydum pıt pıt darısı herkezin başına geriden gelmeyide kapatmışız şükür
Ooy minnoşaaa maşallahhBuda benim minigimm teyzelerikalbini duydum pıt pıt darısı herkezin başına geriden gelmeyide kapatmışız şükür
Kız ben de kilo aldım ne yazık ki yani en azından göbüş öyle gösteriyor. Aman düşmesin korkusundan anca ye iç yat oldu. Ha nedir daha fazla alabilirdim o olmadı çok şüküray soyle seyleri keske bende diyebilsem!!
Kiloluyum zaten, henuz 6+2 deyim ve simdiden 1 kilo daha almisim. Acikcasi hamilelik iyice otursun diye biraz cok dinlendim galiba..yaktigimdan cok kalori yiyincede kilo yapiyor tabi. Allah yardimcim olsun ya cok korkuyorum. Ayda 1 kilo alsam keske...boyle bi niyetim var insallah tutar haha..
Su 9. u haftayi bir tamamlasak insallah! 9. haftayi tamamlarsak Allahin izniyle dusuk riskimizide dusurmus oluruz. 9+3 te 4 gunluk saglam bir tatil maratonum var. Bol yurumeli..Insallah sorunsuz koronasiz gider geliriz.
9. u haftadan sonra 12. ye dogru saglam ilerleyip, 13. haftada ekstra kontrolleri olup saglik sihhatle 20. ye ulasalim insallah. Ondan sonrasi cok hizli ilerliyor.
Ben hamileligimin ilk 20 haftasini planladim suna bakin haha..
Aynen canım bakalım doktor ne diyecek cevaplarin için teşekkür ederimDoktorun cevap yazdığında sor bakalım ne diyecek.Belki kullan der
Anladımm çok teşekkürler siz eğer giderseniz kalbini bile duyabilirsinizGuzel artıs olmuş.Ben kan vereli 2 hafta oldu sağlık ocağında vermiştim tekrar kan istemedi.Ben kendim bekledim 2 hafta bebek biraz daha büyüsün diye erkenden gitmek istemedim
Evet gerideydim ama normale dönmüşMaşallahçok belli ne güzel 7+1 misiniz
valla beni dana gibi bi surec bekliyo ahahah..Kız ben de kilo aldım ne yazık ki yani en azından göbüş öyle gösteriyor. Aman düşmesin korkusundan anca ye iç yat oldu. Ha nedir daha fazla alabilirdim o olmadı çok şükürSen 1 kilo iyi az almışsın yine Az kalmış hayırla riskli süreci de atlatırsın inşaallah Son aylar yürüyüş olması daha iyiymiş sanırım. Doğumdan sonra bi de kilo verme derdi olacak . Çok imreniyorum bu elinde minnacık bebesi incecik hatunlara. Bizi nasıl bi süreç bekliyor bakalım
Allah rast getirsin inşallah sağlıklıdır benim hala devamBenimde bugün sat a göre 6 hafta oldu dün pembemsi akıntı oldu kanamada değil ama korktum devam etseydi acile gidecektim de 2 kez oldu cuma günü randevum var insaallah sağlıklı bir gebeliktir içim de hep bir korku var
bende bir iki ceviz atıyorum ağzıma çok boş bırakmamak için mideyi.Benim de iştahım kesildi dediğin gibi iki öğünü tam yiyorum ama dışında hiç bişi istemiyor canım. Aksine önceden çok sevdiğim kuruyemişi ağzıma alamıyorum garip
1000den büyükmüş ama net sayısı yok ne kadar saçmaKızlar bugün hastanede kan değelerime baktırdım hcg yüksek diye bişiy yazıyor 1000> den büyük işareti var ozaman büyükse niye değeri yazmamışlar sizce anlamadım büyük olması iyi değil mi..?Eki Görüntüle 2995617
AminnnnAnladımm çok teşekkürler siz eğer giderseniz kalbini bile duyabilirsiniz
Bakalım benimde 1 hafta da değerim ne kadar artacak ne gözükecek hiç bilmiyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
yürüyüş en güzeli.ay soyle seyleri keske bende diyebilsem!!
Kiloluyum zaten, henuz 6+2 deyim ve simdiden 1 kilo daha almisim. Acikcasi hamilelik iyice otursun diye biraz cok dinlendim galiba..yaktigimdan cok kalori yiyincede kilo yapiyor tabi. Allah yardimcim olsun ya cok korkuyorum. Ayda 1 kilo alsam keske...boyle bi niyetim var insallah tutar haha..
Su 9. u haftayi bir tamamlasak insallah! 9. haftayi tamamlarsak Allahin izniyle dusuk riskimizide dusurmus oluruz. 9+3 te 4 gunluk saglam bir tatil maratonum var. Bol yurumeli..Insallah sorunsuz koronasiz gider geliriz.
9. u haftadan sonra 12. ye dogru saglam ilerleyip, 13. haftada ekstra kontrolleri olup saglik sihhatle 20. ye ulasalim insallah. Ondan sonrasi cok hizli ilerliyor.
Ben hamileligimin ilk 20 haftasini planladim suna bakin haha..
Evet ya ne saçma bişiy niye tam değeri yok ki1000den büyükmüş ama net sayısı yok ne kadar saçma1000den büyük olması kötü birşey değil tabiki de