2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
O ufacık kalbin atışını görmek mucize gibi dimi Sağlıkla büyüsün minik

Aslında sağlıksız gebeliği, ne ağır kaldırmak, ne istirahat ne de progestan engellemiyor Eğer sağlıklı ise desteklemek amaçlı öneriler, progestan ile de kayıplar mümkün.

Arkadaşlar günaydın, 6. Haftadan sonra lekelenme yaşayan var mı ? Kahverengi ve 2 gündür devam ediyo lekelerim normal midir
Benimde bugün sat a göre 6 hafta oldu dün pembemsi akıntı oldu kanamada değil ama korktum devam etseydi acile gidecektim de 2 kez oldu cuma günü randevum var insaallah sağlıklı bir gebeliktir içim de hep bir korku var

Yok canım o kadar sonuç bekliyorsun sonra

Kızlaaarr aranızda çirkinleşen varmı? Şimdi komşumdan geldim bana çirkinleşmişsin kızın olcak heralde güzelliğini almış dediii

Bu arada acıkıyor musunuz? Ben dün 2 öğünle durdum resmen.
Akşam abarttım ama :)

Yaa maşaallah Rabbım sağlıkla devam ettirsin.Cuma günü bende 6+2 olucam o güne randevu aldım insaallah bende kalp atışını duyarım

Kızlaaarr aranızda çirkinleşen varmı? Şimdi komşumdan geldim bana çirkinleşmişsin kızın olcak heralde güzelliğini almış dediii
bende kızımda kendimi çok çirkin hissederdim.
Şuan hissizim ilginç şekilde. Henüz görmediğimden mi ne sadece tedirginlik yaşıyorum.

bende kızımda kendimi çok çirkin hissederdim.
Şuan hissizim ilginç şekilde. Henüz görmediğimden mi ne sadece tedirginlik yaşıyorum.
Genelde o söylenti doğru çıkabiliyor ama bilemicem ama gerçekten bende kendimi şu aralar değişik buluyorum ya Görmediğindendir senin aklın sadece onda olduğu için canım

amin canim, amiin! Ya ben heyecandan goremedim inan, doktora sordum 'evet tabiki carpiyor, gorduk ya' diyor haha..
Evet çok heyecanlı oluyor insan. Bana bak kese burada dedi, okuduklarimdan o kadar etkilenmiştim ki, hemen içinde bebek var mı diye sordum, çünkü bana göre çok da belirtilerim yoktu ve korkuyordum. Boşuna telaslanmışım. O da evet bak burda dedi ve hatta nefesini tut veya çok hafif hafif al dedi, usgyi sabit tuttu ve o kese içindeki beyazlikta hareket eden kalbi gösterdi Allah isteyen herkese nasip etsin

Hadi çin takvimine bakalım kime yaptıysam doğrusu çıktı bu zamana kadar Bana erkek çıkıyor bakalım ne olacak.
Ben yemek yiyorum 2 saat sonra midem guruldamaya başlıyor yani çok aç hissetmiyorum kendimi ama açmışım gibi midem gurulduyor
Ay bende öyleyim şuan bile bişeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…