- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
O ufacık kalbin atışını görmek mucize gibi dimiBugün kontrolum vardi
6+2 ile minigim bize el salladiElhamdulillah, kalbinin carpmasinida gördük. 19 eylül beklenen dogum tarihimiz. Her ay kontrolum olacak. Kan aldilar, sonuca gore belki yeniden tiroid hapi almam gerekebilir. Haricinde Taxoplasmose dediklerine karsi da testlerimi olucam (kedim yok bagisikligimda yok yani). Cocuklu anne oldugum icin cocuklarin tasiyabildigi bir virus varmis, ismi asla aklimda yok, onunda testlerini ayriyetten yaptiracagim.
13. haftada baska bir uzman doktorda bir takim ekstra tahlil yaptiracagim, Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize, iste down sendromu icin arastirmalar filan mesela (37 yasinda oldugum icin su an gerekli diye dusunuyorum, uc yil once olmamistim bu kontrolleri ilk hamileligimde).
Cok mutluyuzAllaha sukur hamileligim su an kesinlesti kendisini ve kalp atislarini gordum ya
Eki Görüntüle 2995538
Aslında sağlıksız gebeliği, ne ağır kaldırmak, ne istirahat ne de progestan engellemiyorHerseyin yolunda olmasina cok sevindim. Saglikla büyüsün insallah.
Burada da her doktor vermiyor progestan. Mesela benim doktorum 10 12. Haftaya kadar dusecekse engellemek istemiyorum diyor. 10 12. Haftadan itibaren progestan baslatiyor. Belki yurtdisinda da oyle düşünüyorlardir.
Benimde bugün sat a göre 6 hafta oldu dün pembemsi akıntı oldu kanamada değil ama korktum devam etseydi acile gidecektim de 2 kez oldu cuma günü randevum var insaallah sağlıklı bir gebeliktir içim de hep bir korku varArkadaşlar günaydın, 6. Haftadan sonra lekelenme yaşayan var mı ? Kahverengi ve 2 gündür devam ediyo lekelerim normal midir
amin canim, amiin! Ya ben heyecandan goremedim inan, doktora sordum 'evet tabiki carpiyor, gorduk ya' diyor haha..O ufacık kalbin atışını görmek mucize gibi dimiSağlıkla büyüsün minik
Yok canım o kadar sonuç bekliyorsun sonraYa bilemedim şimdi . Tüp bebek tedavisinde iğneler kullanmıştım tekrar kullanmak istemiyorum. Cuma günü arayacağım doktoru bakalım ne diyecekDevlet hastanesine gidip genetik test bölümünde kan verdin değil mi başka birşeye gerek yoktur heralde
Yaa maşaallah Rabbım sağlıkla devam ettirsin.Cuma günü bende 6+2 olucam o güne randevu aldım insaallah bende kalp atışını duyarımBugün kontrolum vardi
6+2 ile minigim bize el salladiElhamdulillah, kalbinin carpmasinida gördük. 19 eylül beklenen dogum tarihimiz. Her ay kontrolum olacak. Kan aldilar, sonuca gore belki yeniden tiroid hapi almam gerekebilir. Haricinde Taxoplasmose dediklerine karsi da testlerimi olucam (kedim yok bagisikligimda yok yani). Cocuklu anne oldugum icin cocuklarin tasiyabildigi bir virus varmis, ismi asla aklimda yok, onunda testlerini ayriyetten yaptiracagim.
13. haftada baska bir uzman doktorda bir takim ekstra tahlil yaptiracagim, Allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize, iste down sendromu icin arastirmalar filan mesela (37 yasinda oldugum icin su an gerekli diye dusunuyorum, uc yil once olmamistim bu kontrolleri ilk hamileligimde).
Cok mutluyuzAllaha sukur hamileligim su an kesinlesti kendisini ve kalp atislarini gordum ya
Eki Görüntüle 2995538
bende kızımda kendimi çok çirkin hissederdim.Kızlaaarr aranızda çirkinleşen varmı?Şimdi komşumdan geldim bana çirkinleşmişsin kızın olcak heralde güzelliğini almış dediii
Benim habire sivilce çıkıyor doğuma kadar ne olacak bilmiyorum yaa daha başındayım oysaKızlaaarr aranızda çirkinleşen varmı?Şimdi komşumdan geldim bana çirkinleşmişsin kızın olcak heralde güzelliğini almış dediii
Ben yemek yiyorum 2 saat sonra midem guruldamaya başlıyor yani çok aç hissetmiyorum kendimi ama açmışım gibi midem gurulduyorBu arada acıkıyor musunuz? Ben dün 2 öğünle durdum resmen.
Akşam abarttım ama :)
Benim habire sivilce çıkıyor doğuma kadar ne olacak bilmiyorum yaa daha başındayım oysa
Bendede var canım ya harita gibi olur suratlarımız heraldeBenim habire sivilce çıkıyor doğuma kadar ne olacak bilmiyorum yaa daha başındayım oysa
Genelde o söylenti doğru çıkabiliyor ama bilemicem ama gerçekten bende kendimi şu aralar değişik buluyorum yabende kızımda kendimi çok çirkin hissederdim.
Şuan hissizim ilginç şekilde. Henüz görmediğimden mi ne sadece tedirginlik yaşıyorum.
Bende bende ikimizin aynı günleri o zamanYaa maşaallah Rabbım sağlıkla devam ettirsin.Cuma günü bende 6+2 olucam o güne randevu aldım insaallah bende kalp atışını duyarım
Evet çok heyecanlı oluyor insan. Bana bak kese burada dedi, okuduklarimdan o kadar etkilenmiştim ki, hemen içinde bebek var mı diye sordum, çünkü bana göre çok da belirtilerim yoktu ve korkuyordum. Boşuna telaslanmışım. O da evet bak burda dedi ve hatta nefesini tut veya çok hafif hafif al dedi, usgyi sabit tuttu ve o kese içindeki beyazlikta hareket eden kalbi gösterdiamin canim, amiin! Ya ben heyecandan goremedim inan, doktora sordum 'evet tabiki carpiyor, gorduk ya' diyor haha..
Hadi çin takvimine bakalım kime yaptıysam doğrusu çıktı bu zamana kadarKızlaaarr aranızda çirkinleşen varmı?Şimdi komşumdan geldim bana çirkinleşmişsin kızın olcak heralde güzelliğini almış dediii
Ay bende öyleyim şuan bile bişeyler yiyorumBen yemek yiyorum 2 saat sonra midem guruldamaya başlıyor yani çok aç hissetmiyorum kendimi ama açmışım gibi midem gurulduyor
4 öğün yapıyorum az az yiyerek, bulantım artıyor acıktıkça, aradaki kraker, leblebiler hariçBen yemek yiyorum 2 saat sonra midem guruldamaya başlıyor yani çok aç hissetmiyorum kendimi ama açmışım gibi midem gurulduyor
Kız çıktı banadaHadi çin takvimine bakalım kime yaptıysam doğrusu çıktı bu zamana kadarBana erkek çıkıyor bakalım ne olacak.
Ay bende öyleyim şuan bile bişeyler yiyorum
Komşunun dediği çıkacak o zaman deseneKız çıktı banada