2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kese gören arkadaşlarım bu ultrason kağıdında GS yani kese boyutu kaç gözüküyor ve kaç günlükken? Benim 4+5’te 0,56 cm yazıyor.

yaaa daha minikmis sizinki:) hadi insallah gorursunuz kendisini
Tahminimce hesapladık benim yumurtlama ayın başında da tam pik olmadı geçen aydaki pikten olabilir mi diyorum ama pikten 10 gün sonra falan adet oldum hamileyken adet olunur mu sonra bu ocak ayında piki beklerken 4 gün üst üste pik cıktı gebe olduğumdanmış böyle hamile olduğumu öğrendiğim için kaç haftalık bilmiyoruz sata göre hesapladık geçen hafta cuma 375 çıktı hcg

Gözün aydın için rahatladı bir de benim rahatlasa günler geçmiyor 5+3 kesin haftası oluyor ozaman dimi tekrar değişiklik olmaz yani
Sagolasin kuzum darısı başına inşallah saglikla bende değişebilir çünkü oğlum da her gittigimde ileri attı haftası ama doktor kendi Sat belirleyip onu baz alıyor canim

Normal de sata göre 6+3 canim geç yumurtladugim için 5+3 çıktı usg de

Saç boyası işini napacaksınız, benim beyazlarim cogaldi dr kina yak dedi kina yakan kuafor var mi onu arastiracagim. Baska onerisi olan var mi? ilk uc ay organlar olustugundan boyamayi dusunmedim.

Canım çok geçmiş olsun ama sanırım net bir durum yok bekleyelim biraz istersen bu arada Rabbım bağışlasın oğlunu

Saç boyası işini napacaksınız, benim beyazlarim cogaldi dr kina yak dedi kina yakan kuafor var mi onu arastiracagim. Baska onerisi olan var mi? ilk uc ay organlar olustugundan boyamayi dusunmedim.
Onu bende düşünüyorum canim dipten beyazlar çıkıyor

Kızlar bugün kan verdim degerim 23.6 çıktı dr 2 gun sonra tekrar ver dedi ama sizce yukselir mi sizler hangi degerle ne zaman ogrendiniz. Benim regli gecikeli 8 gün oldu

Kızlar bugün kan verdim degerim 23.6 çıktı dr 2 gun sonra tekrar ver dedi ama sizce yukselir mi sizler hangi degerle ne zaman ogrendiniz. Benim regli gecikeli 8 gün oldu
Yükselir insAllah canim merak etme benim de sonradan gebelik oluştu büyük ihtimal geç döllenme seninki de

Yavas oldugu kesinlikle dogru. Daha farkli organize olmus bir sistem, ben ev doktoru olayini seviyorum. Daha kisisel, daha yakindan takip edildigin, babani anneni de taniyan, onlarinda doktoru olan, senin bebekligini bile bilen ev doktorlari kalp ben

Ya bu biraz hurafe gibi geliyor bana. Ilk hamileligimde hep boyadim, saclarim asiri beyaz, Allaha sukur nurtopu gibi dogdu oglum. Iki hafta once yine boyadim mesela dipleri icinize korku vermeyin bosuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…