2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar iyi akşamlar bir kaç gündür sol göğsüme sanki yumruk yemişim gibi bir ağrı saplanıyor hamilelikten mi kaynaklı sizce hastaneye gitmeli miyim?

Son düzenleme:
Saç boyası işini napacaksınız, benim beyazlarim cogaldi dr kina yak dedi :KK43: kina yakan kuafor var mi onu arastiracagim. Baska onerisi olan var mi? ilk uc ay organlar olustugundan boyamayi dusunmedim.
Ben boyattiktan üç gün sonra hamile olduğumu öğrendim, ilk üç ay sonrası kesin boyatirim diye düşünüyorum, bitkisel yada kına olur.

maviss_34 maviss_34 canim hayırlı olsun keseyi görmüşsün 🙂 darisi kalp atışına insallah.. Senin de gec döllenmeymis demek ki... Ama masallah sen cok rahatsin. Ben diken üstündeyim geriden geliyor gibi his oluyor icimde

Bende 8. Haftaya giricem ama henüz kalbini duymadım. 2 hafta önce keseyi gördüm. Hatta Bebekte gorunmemisti o zaman. 10 gün sonra gel dedi randevu bulamadim. Telaşla bekliyorum persembeyi. Bebek vardir dimi. Boş gebeliklerin belirtisi var mı? Çok tedirginim

0
1.26 ile bebeği gördünüz mü canım? Benim de 5+5 1,48 yazıyordu. Göremedik 😕
Hayir canim bebek yoktu haftaya cagirdi gönlünü ferah tut ilk gebelikte De önce kese oluşmuştu sonraki hafta hem bebeği hem kalp atışını duymustum

Mavişte keseyi gördü sanırım canım
Öyle mi, kese 1cm geçince yolk kesesi vs görünmesi gerekir yazıyor internette. Benim doktor neden böyle ümitsiz konuştu anlamadım hemen hemen aynı sanki herkesle herşey. Kanamam bile azalmıştı halbuki.

0

Hayir canim bebek yoktu haftaya cagirdi gönlünü ferah tut ilk gebelikte De önce kese oluşmuştu sonraki hafta hem bebeği hem kalp atışını duymustum
Kese 1 cm geçince yolk ve bebek görünecek diye kesim bir kaide yok o zaman dimi. Ben oyüzden de endişelendim aslında. Bu arada hayırlı olsun inşallah haftaya hem bebeğini görür hem minik kalbini duyarsın 😊💕

Kızlar bugün kan verdim degerim 23.6 çıktı dr 2 gun sonra tekrar ver dedi ama sizce yukselir mi sizler hangi degerle ne zaman ogrendiniz. Benim regli gecikeli 8 gün oldu
Geç yumurtlamiş olabilirsiniz. Ben 12 değerle öğrendim 2 gün sonra tekrarla dedi 56ya çıktı. Doktor güzel artıyor 1 hafta sonra gel dedi cuma günü gidicem. Kaç çıktığından çok değerin artmasi önemli bunu unutma. Büyük ihtimal sanırım geç yumurtladın o yüzden 8 gün sonra böyle bi değer çıktı. İnşallah güzelce artar degerin

Bende 8. Haftaya giricem ama henüz kalbini duymadım. 2 hafta önce keseyi gördüm. Hatta Bebekte gorunmemisti o zaman. 10 gün sonra gel dedi randevu bulamadim. Telaşla bekliyorum persembeyi. Bebek vardir dimi. Boş gebeliklerin belirtisi var mı? Çok tedirginim
Boş gebeliğin bir belirtisi yok maalesef hatta normal hamilelik gibi belirtiler olabiliyor karın belirginleşmesi göğüslerde dolgunluk hassasiyet vb. benim bundan önceki gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı belirsiz beklemek çok zor. Allah gönlününe göre versin umarım geç döllenmedir evladını sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻

Boş gebeliğin bir belirtisi yok maalesef hatta normal hamilelik gibi belirtiler olabiliyor karın belirginleşmesi göğüslerde dolgunluk hassasiyet vb. benim bundan önceki gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı belirsiz beklemek çok zor. Allah gönlününe göre versin umarım geç döllenmedir evladını sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
Boş gebelikte de değer aynı şekilde normal mi artıyor peki?

Bir de bişey daha sorucam kızlar, kanamanın içerde ki oluşumlarla bi bağlantısı varmıdır. Yani kanamam büyük oranda azaldığı için içerde her şey biraz daha çabuk ve sağlıkla devam edeceğine işaret olabilir mi. Yani aslında kanama genel gelişimi etkileyebilecek bişey midir. Sorumu anlatabildim mi 🙂

İnsallah bebişlerinizi görürsünüz kalp atışlarını da duyarsınız kızlar 🤲
Bende en son 56 degerle kaldım doktora cuma günü gidicem 1 hafta sonra gel demişti bende cok tedirginim erken öğrenmekte bu yüzden hiç iyi olmuyor 🙁

Boş gebelikte de değer aynı şekilde normal mi artıyor peki?
Evet boş gebelik geçirdiğim dönemdeki son adet tarihim 22 hazirandı beta hcg 1250 lerdeydi hamile olduğumu öğrendiğimde , daha sonra tahlilleri tekrarladık değerlerim ve kesemin büyüklüğü olması gibi ilerliyordu ama bir tek bebeğim eksikti 6 eylülde kürtaj oldum

Bir de bişey daha sorucam kızlar, kanamanın içerde ki oluşumlarla bi bağlantısı varmıdır. Yani kanamam büyük oranda azaldığı için içerde her şey biraz daha çabuk ve sağlıkla devam edeceğine işaret olabilir mi. Yani aslında kanama genel gelişimi etkileyebilecek bişey midir. Sorumu anlatabildim mi 🙂
Progestan kullanıyorsun herhalde canım dimi? Kese görmüş müydün genel de kese etrafında falan da kanama görülüyor ya öyle bisey var mı? İnşallah bebeğin sağlıklıdır bol bol dinlen ayaklarını uzat
Doğuma kadar kanaması olup sağ salim kucağına alan çok duydum. Hersey nasip sen bol bol dinlen

Evet boş gebelik geçirdiğim dönemdeki son adet tarihim 22 hazirandı beta hcg 1250 lerdeydi hamile olduğumu öğrendiğimde , daha sonra tahlilleri tekrarladık değerlerim ve kesemin büyüklüğü olması gibi ilerliyordu ama bir tek bebeğim eksikti 6 eylülde kürtaj oldum
Geçmiş olsun öncelikle. Beklemekten başka çare yok yani dediğiniz üzere. İnşallah bu sefer bebeginizi kucağınıza almak nasip olur hayirlisiyla 🤲

X