2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
selamlar ultrason ile baktiktan sonra kucuk bir cikti veriyor o ciktinin kosesinde kac haftalik kac gunluk oldugu yaziyor bugun verdi bana da uzerinde 5w6d yaziyor, yani 5+6 :)
Benimde daha küçük ama bakalım bi gidip yinede muayene olmak istiyorum içim içime sığmıyor cuma günü randevüm inş iyi gidiyoruzdur haftasını da bilmiyorum o yüzden şans olsa da keseyi de görsek

canım çok şükür normalmiş tiroid değerlerimfolik asite daha başlamadığım için endokrine danıştım folattro yu tavsiye etti kullanan varmı?
Gerçekten mii inşallah hep böyle devam eder saglikli bi şekilde onu hiç duymadım şuan ben folidays kullanıyorum, ama hiç ihmal etme folik asite hemen başla

Yaş 25 il Ankara ikinci çocuk

Canım sata göre 5+5 olması lazım di ama ultrasonda 4+6 çıktı bnece bekle biraz satın pek önemi olmuyor ultrason önemli

Ayy hadi maşallah darısı biz bekleyenlere inşallah hersey yolunda gider canım

Bende yarın gidicem inşallah. Iyi bi doktor çıkar karşıma.

Bende aynı durumdayım arkadaşım. Vallahi paniklemek istemiyorum ama hep olan kasık ve bel ağrım covide yakalandıktan sonra birden kaybolunca korkuyorum ister istemez ama iyi düşünelim iyi olsun hergün belirti yaşayacağız diye bir kural yok sonuçta daha etkenmiş zaten 6. Haftadan sonra başlarmış belirtiler genelde en erken o da.

maşallah canım darısı başımıza senin satın ne zamandı kaçıncı haftada kese gözüktü ben dün 14 şubata randevu bulmuştum bugün 1 hafta önxesine denk geldi 7 şubatta gitcem o zaman oluşurmu diye düşünmeye başladım satım25 aralık

Evet ilk gebeliğim de 8.haftada baya baya hissettrmsti kendini. Bilemiyorum hep Bi endişe işte başında sonuda saglıkla ılerlesn hepımızın

Ayni bnde senin gibiydim canım oğlumda da pek bi belirtim olmamıştı ama göğüslerim falan şişmişti bunda göğsüm bile şismedi sürekli bnde senin gibi boş gebelik mi dış gebelik mi diye belirti arayıp araştırdım bugünde doktora gittim daha küçük olduğu için belirti yok dedi ama göğüslerim çok şişti şimdi de birden belirtiler başladı oyuzden rahat ol kontrolde daha çok rahatlarsın umarım

Kızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı

7 haftada anca hissettiriyor kendini zaten basılıyor ufak ufak ama bı tedrgnm bılemedim. Dr a gitmeden rahatlamicak sanırım içim. Hayırlısı Allahtan artık
İnşallah canm cok sagol.

Bende geçen hafta çok ağladım canım kaybettiysem diye şimdi daha iyiyim bebeği görünce rahatladım enazindan özel hastaneye gidince gördüm .
Ben de özele gidiyorum canım. Kese karından cok net görünüyor bebekte olsa görünürmüydü bilmiyorum. Bugün daha iyiym. Yapacak bişry yok elimiz de olsa da herşeyi yapsak. Ama bazen herşeye rağmen olmaz. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz. Dualarınıza talibim. Değiştirirse kalpten edilen dualar değiştirir ancak.

Kızlar benim de sancılarım ağrılarım gitti. Arada çokkk çoook hafif oluyor. Aynı dönemler de yaşadık kasık karın ağrılarını şimdi hepimiz de hafiflemiş ya da gitmiş. Normaldir belki. Hepimiz de aynı olduğuna göre.

Benm agrılarımda azaldı cok nadir geliyo ama midem kötü hala yarın kontrole gidicem bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…