2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet canım progestan alıyorum. Dün kanamam cok azaldı diye sevinçle doktorla paylaştım muayene ettikten sonra çok ağır aksak ilerliyor çok iyi görünmüyor sonu düşük olabilir dedi cok canım sıkıldı. Kanama alanı falan da yok içerde. Halbuki hafta olarak da adete göre 1 hafta geride gibi usg. Büyük uçurum da yok yani. Yani hiç anlayamadım doktoru
Keseyi gördük 1,48cmdi bebek vs yoktu ama. Bir de karından muayene etti belki de alttan baksa görünürmüydü aklımda deli sorular var.

Bu konuda tek doktorla kalmamani öneririm, şuan 6 haftalık misin? Bence erken gibi biseyler söylemek için. Kalp atışı vs bunları bile bazen çok geç duyan oluyor
İnşallah güzelce ilerliyordur canım vajinal ultrasonda daha net gözükür bence o şekilde de baktirmalisin
İnşallah boşuna üzülmüşüm yazarsın buraya İnşallah

Ahhh amin inşallahhh nasıl isterim en azından boşuna üzülmüş olmayı.

Evet yarın tam 6haftalık olacak usg göre. Bu doktorun bir sonraki kontrolünde ki yorumuna göre başka doktora gidicem artık. Zaten o kadar heyecanla giriyorum ki odasına bin tane şey oluyor aklımda hepsini unutuyorum eve geliyorum ben niye bişey sormadım diye kalakalıyorum. İnşallah hepimizin burda heyecanla bekleyen kim varsa hep güzel haberler alsın, alalım inşallah

Bence erken canım biseyler söylemek için tabi doktor değiliz bilemeyiz ama bu konuda tekrar başka bi doktora gözükebilirsin ayrıca vajinal ultrasonu da sor mutlaka
Evet insanın aklından neler neler geçiyor bi giriyorsun herseyi unutuyorsun zaten o fix olan şey. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin insallah❤

Sagol canım benim, hep birlikte alalım güzel haberleri. Paylaşalım paylaştıkça çoğalsın inşallah

İnşallah canım benim İnşallah

Ya bu biraz hurafe gibi geliyor bana. Ilk hamileligimde hep boyadim, saclarim asiri beyaz, Allaha sukur nurtopu gibi dogdu oglum. Iki hafta once yine boyadim mesela dipleri icinize korku vermeyin bosuna.
ben de sizin gibi düşünüyordum ama yoğun bir kimyasala maruz bırakmayın bebeği ben karşıyım dedi dr'um. Tabi onun düşüncesi ben yine de yorumlamaya çalışıyorum:)

Hay aksi. Hep böyle olur, arkadaşıma da oldu aynısı.Atlattı ve bebekte de kendisinde de bir sıkıntı yok...Umarım hafif geçirirsiniz. Sakin olun bakalım dr ne diyecek.

Kızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı
Merhaba ben gebelikten iki ay önce kullanmaya başladım şuan 7. Haftadayım doktor artık kullanma diyip başka vitamin verdi elenatal adında vitamin

İnşallah bir an önce atlatirsiniz aşınız var mıydı? Bu sıralar sıklaştı yine korona haberleri lütfen kendinize dikkat edin dualarım sizinle

Hay aksi. Hep böyle olur, arkadaşıma da oldu aynısı.Atlattı ve bebekte de kendisinde de bir sıkıntı yok...Umarım hafif geçirirsiniz. Sakin olun bakalım dr ne diyecek.
İnşallah canım. Grip gibiyim aslında. Testi önlem amaçlı yaptırdım. Negatif olsa sasirmayacagim durumdayım hatta böyle giderse antibiyotik kullanmama gerek kalmaz diyordum. Bilmiyorum ilk defa yaşadigimiz içinde korkuyorum sanırım

Kese 1 cm geçince yolk ve bebek görünecek diye kesim bir kaide yok o zaman dimi. Ben oyüzden de endişelendim aslında. Bu arada hayırlı olsun inşallah haftaya hem bebeğini görür hem minik kalbini duyarsın
Sanmıyorum öyle bisey olduğunu canim teşekkürler inşallah sende güzel haberlerle gelirsin muhteşem bir gebelik geçiririz burda hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…