İnşallah, sizlerdeGeçmiş olsun öncelikle. Beklemekten başka çare yok yani dediğiniz üzere. İnşallah bu sefer bebeginizi kucağınıza almak nasip olur hayirlisiyla
Evet canım progestan alıyorum. Dün kanamam cok azaldı diye sevinçle doktorla paylaştım muayene ettikten sonra çok ağır aksak ilerliyor çok iyi görünmüyor sonu düşük olabilir dedi cok canım sıkıldı. Kanama alanı falan da yok içerde. Halbuki hafta olarak da adete göre 1 hafta geride gibi usg. Büyük uçurum da yok yani. Yani hiç anlayamadım doktoruProgestan kullanıyorsun herhalde canım dimi? Kese görmüş müydün genel de kese etrafında falan da kanama görülüyor ya öyle bisey var mı? İnşallah bebeğin sağlıklıdır bol bol dinlen ayaklarını uzat
Doğuma kadar kanaması olup sağ salim kucağına alan çok duydum. Hersey nasip sen bol bol dinlen
Bu konuda tek doktorla kalmamani öneririm, şuan 6 haftalık misin? Bence erken gibi biseyler söylemek için. Kalp atışı vs bunları bile bazen çok geç duyan oluyorEvet canım progestan alıyorum. Dün kanamam cok azaldı diye sevinçle doktorla paylaştım muayene ettikten sonra çok ağır aksak ilerliyor çok iyi görünmüyor sonu düşük olabilir dedi cok canım sıkıldı. Kanama alanı falan da yok içerde. Halbuki hafta olarak da adete göre 1 hafta geride gibi usg. Büyük uçurum da yok yani. Yani hiç anlayamadım doktoru
Keseyi gördük 1,48cmdi bebek vs yoktu ama. Bir de karından muayene etti belki de alttan baksa görünürmüydü aklımda deli sorular var.
Ahhh amin inşallahhh nasıl isterim en azından boşuna üzülmüş olmayı.Bu konuda tek doktorla kalmamani öneririm, şuan 6 haftalık misin? Bence erken gibi biseyler söylemek için. Kalp atışı vs bunları bile bazen çok geç duyan oluyor
İnşallah güzelce ilerliyordur canım vajinal ultrasonda daha net gözükür bence o şekilde de baktirmalisin
İnşallah boşuna üzülmüşüm yazarsın buraya İnşallah❤
Bence erken canım biseyler söylemek için tabi doktor değiliz bilemeyiz ama bu konuda tekrar başka bi doktora gözükebilirsin ayrıca vajinal ultrasonu da sor mutlakaAhhh amin inşallahhh nasıl isterim en azından boşuna üzülmüş olmayı.
Evet yarın tam 6haftalık olacak usg göre. Bu doktorun bir sonraki kontrolünde ki yorumuna göre başka doktora gidicem artık. Zaten o kadar heyecanla giriyorum ki odasına bin tane şey oluyor aklımda hepsini unutuyorum eve geliyorum ben niye bişey sormadım diye kalakalıyorum. İnşallah hepimizin burda heyecanla bekleyen kim varsa hep güzel haberler alsın, alalım inşallah
Sagol canım benim, hep birlikte alalım güzel haberleri. Paylaşalım paylaştıkça çoğalsın inşallahBence erken canım biseyler söylemek için tabi doktor değiliz bilemeyiz ama bu konuda tekrar başka bi doktora gözükebilirsin ayrıca vajinal ultrasonu da sor mutlaka
Evet insanın aklından neler neler geçiyor bi giriyorsun herseyi unutuyorsun zaten o fix olan şey. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin insallah❤
İnsallah canım inşallah bende yolun daha başındayım bakalım ne olacak endişeli beklemece işte. Herkes güzel haberler alir insallahhSagol canım benim, hep birlikte alalım güzel haberleri. Paylaşalım paylaştıkça çoğalsın inşallah
İnşallah canım benim İnşallahGeç yumurtlamiş olabilirsiniz. Ben 12 değerle öğrendim 2 gün sonra tekrarla dedi 56ya çıktı. Doktor güzel artıyor 1 hafta sonra gel dedi cuma günü gidicem. Kaç çıktığından çok değerin artmasi önemli bunu unutma. Büyük ihtimal sanırım geç yumurtladın o yüzden 8 gün sonra böyle bi değer çıktı. İnşallah güzelce artar degerin
ben de sizin gibi düşünüyordum ama yoğun bir kimyasala maruz bırakmayın bebeği ben karşıyım dedi dr'um. Tabi onun düşüncesi ben yine de yorumlamaya çalışıyorum:)Ya bu biraz hurafe gibi geliyor bana. Ilk hamileligimde hep boyadim, saclarim asiri beyaz, Allaha sukur nurtopu gibi dogdu oglum. Iki hafta once yine boyadim mesela dipleriicinize korku vermeyin bosuna.
ne güzel denk gelmiş sizinki benimki de aksi gibi bir süredir boyasızdı hazırlıksız yakalandımBen boyattiktan üç gün sonra hamile olduğumu öğrendim, ilk üç ay sonrası kesin boyatirim diye düşünüyorum, bitkisel yada kına olur.
Ne zaman yaptırdınız testi dün mü bugün mü? Aynı saatlerde aynı hastanede verin kafa karışıklığı olmaması için ben öyle yapmıştım. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah canım benim İnşallah
Bitkisel diye iddia ettikleri saç boyaları var ama onlar da 2 yıkamaya çıkıyorne güzel denk gelmiş sizinki benimki de aksi gibi bir süredir boyasızdı hazırlıksız yakalandım
Hay aksi. Hep böyle olur, arkadaşıma da oldu aynısı.Atlattı ve bebekte de kendisinde de bir sıkıntı yok...Umarım hafif geçirirsiniz. Sakin olun bakalım dr ne diyecek.Kızlar şimdi test sonucum çıktı. Corona pozitifmisim. Kaç yıldır olan hastalık, ilk defa yakalaniyorum ve kalp atışını göreceğimiz günden 1 gün öncesi.
Ciğerlere indi çünkü öksürük var. Allah'ım korusun, endişeliyim eşim annemler bebeğim..
Merhaba ben gebelikten iki ay önce kullanmaya başladım şuan 7. Haftadayım doktor artık kullanma diyip başka vitamin verdi elenatal adında vitaminKızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı
İnşallah bir an önce atlatirsiniz aşınız var mıydı? Bu sıralar sıklaştı yine korona haberleri lütfen kendinize dikkat edin dualarım sizinleKızlar şimdi test sonucum çıktı. Corona pozitifmisim. Kaç yıldır olan hastalık, ilk defa yakalaniyorum ve kalp atışını göreceğimiz günden 1 gün öncesi.
Ciğerlere indi çünkü öksürük var. Allah'ım korusun, endişeliyim eşim annemler bebeğim..
İnşallah canım. Grip gibiyim aslında. Testi önlem amaçlı yaptırdım. Negatif olsa sasirmayacagim durumdayım hatta böyle giderse antibiyotik kullanmama gerek kalmaz diyordum. Bilmiyorum ilk defa yaşadigimiz içinde korkuyorum sanırımHay aksi. Hep böyle olur, arkadaşıma da oldu aynısı.Atlattı ve bebekte de kendisinde de bir sıkıntı yok...Umarım hafif geçirirsiniz. Sakin olun bakalım dr ne diyecek.
Sanmıyorum öyle bisey olduğunu canimKese 1 cm geçince yolk ve bebek görünecek diye kesim bir kaide yok o zaman dimi. Ben oyüzden de endişelendim aslında. Bu arada hayırlı olsun inşallah haftaya hem bebeğini görür hem minik kalbini duyarsın
3 aşım var, biontech. Maalesef öyleymişİnşallah bir an önce atlatirsiniz aşınız var mıydı? Bu sıralar sıklaştı yine korona haberleri lütfen kendinize dikkat edin dualarım sizinle
İnsallah aşılarınız sizi ve bebeğinizi korur inşallah hemen anlatırsınız dualarım sizinle3 aşım var, biontech. Maalesef öyleymişAllah korusun hepimizi