1.26 ile bebeği gördünüz mü canım? Benim de 5+5 1,48 yazıyordu. Göremedik5+3 1.26 cnm yazıyor canim
Sagolasın canım benim Allah razı olsun inşallahİnşallah senin bebeginde görünür dua ediyorum
Ismini ilk defa duydum. Eminim iyi bir doktordur. Dogumu hangi hastaneyle anlasmaliymis konustunuz mu?Önceden Medical Parktaydim ama muayanehaneye geçti benim doktorum Mevlüt Akın Azman'a gidiyorum bende.
Ben boyattiktan üç gün sonra hamile olduğumu öğrendim, ilk üç ay sonrası kesin boyatirim diye düşünüyorum, bitkisel yada kına olur.Saç boyası işini napacaksınız, benim beyazlarim cogaldi dr kina yak dedikina yakan kuafor var mi onu arastiracagim. Baska onerisi olan var mi? ilk uc ay organlar olustugundan boyamayi dusunmedim.
Mavişte keseyi gördü sanırım canım1.26 ile bebeği gördünüz mü canım? Benim de 5+5 1,48 yazıyordu. Göremedik
Hayir canim bebek yoktu haftaya cagirdi gönlünü ferah tut ilk gebelikte De önce kese oluşmuştu sonraki hafta hem bebeği hem kalp atışını duymustum1.26 ile bebeği gördünüz mü canım? Benim de 5+5 1,48 yazıyordu. Göremedik
Öyle mi, kese 1cm geçince yolk kesesi vs görünmesi gerekir yazıyor internette. Benim doktor neden böyle ümitsiz konuştu anlamadım hemen hemen aynı sanki herkesle herşey. Kanamam bile azalmıştı halbuki.Mavişte keseyi gördü sanırım canım
Kese 1 cm geçince yolk ve bebek görünecek diye kesim bir kaide yok o zaman dimi. Ben oyüzden de endişelendim aslında. Bu arada hayırlı olsun inşallah haftaya hem bebeğini görür hem minik kalbini duyarsın0
Hayir canim bebek yoktu haftaya cagirdi gönlünü ferah tut ilk gebelikte De önce kese oluşmuştu sonraki hafta hem bebeği hem kalp atışını duymustum
Geç yumurtlamiş olabilirsiniz. Ben 12 değerle öğrendim 2 gün sonra tekrarla dedi 56ya çıktı. Doktor güzel artıyor 1 hafta sonra gel dedi cuma günü gidicem. Kaç çıktığından çok değerin artmasi önemli bunu unutma. Büyük ihtimal sanırım geç yumurtladın o yüzden 8 gün sonra böyle bi değer çıktı. İnşallah güzelce artar degerinKızlar bugün kan verdim degerim 23.6 çıktı dr 2 gun sonra tekrar ver dedi ama sizce yukselir mi sizler hangi degerle ne zaman ogrendiniz. Benim regli gecikeli 8 gün oldu
Boş gebeliğin bir belirtisi yok maalesef hatta normal hamilelik gibi belirtiler olabiliyor karın belirginleşmesi göğüslerde dolgunluk hassasiyet vb. benim bundan önceki gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı belirsiz beklemek çok zor. Allah gönlününe göre versin umarım geç döllenmedir evladını sağlıkla kucağına alırsınBende 8. Haftaya giricem ama henüz kalbini duymadım. 2 hafta önce keseyi gördüm. Hatta Bebekte gorunmemisti o zaman. 10 gün sonra gel dedi randevu bulamadim. Telaşla bekliyorum persembeyi. Bebek vardir dimi. Boş gebeliklerin belirtisi var mı? Çok tedirginim
Bende 8. Haftaya giricem ama henüz kalbini duymadım. 2 hafta önce keseyi gördüm. Hatta Bebekte gorunmemisti o zaman. 10 gün sonra gel dedi randevu bulamadim. Telaşla bekliyorum persembeyi. Bebek vardir dimi. Boş gebeliklerin belirtisi var mı? Çok tedirginim
Boş gebelikte de değer aynı şekilde normal mi artıyor peki?Boş gebeliğin bir belirtisi yok maalesef hatta normal hamilelik gibi belirtiler olabiliyor karın belirginleşmesi göğüslerde dolgunluk hassasiyet vb. benim bundan önceki gebeliğim boş gebelikti kürtajla sonuçlandı belirsiz beklemek çok zor. Allah gönlününe göre versin umarım geç döllenmedir evladını sağlıkla kucağına alırsın
Bende folik asit , d3 ve omega 3 lü olan vitamini kullanıyorumKızlarr merhaba folik asit olarak regenesis max kullanıyorum ama içinde farklı vitaminler de var ilk üç ay için fazla mı acaba dedim bi kararsız kaldım, kullanan var mı
Evet boş gebelik geçirdiğim dönemdeki son adet tarihim 22 hazirandı beta hcg 1250 lerdeydi hamile olduğumu öğrendiğimde , daha sonra tahlilleri tekrarladık değerlerim ve kesemin büyüklüğü olması gibi ilerliyordu ama bir tek bebeğim eksikti 6 eylülde kürtaj oldumBoş gebelikte de değer aynı şekilde normal mi artıyor peki?
Progestan kullanıyorsun herhalde canım dimi? Kese görmüş müydün genel de kese etrafında falan da kanama görülüyor ya öyle bisey var mı? İnşallah bebeğin sağlıklıdır bol bol dinlen ayaklarını uzatBir de bişey daha sorucam kızlar, kanamanın içerde ki oluşumlarla bi bağlantısı varmıdır. Yani kanamam büyük oranda azaldığı için içerde her şey biraz daha çabuk ve sağlıkla devam edeceğine işaret olabilir mi. Yani aslında kanama genel gelişimi etkileyebilecek bişey midir. Sorumu anlatabildim mi
Geçmiş olsun öncelikle. Beklemekten başka çare yok yani dediğiniz üzere. İnşallah bu sefer bebeginizi kucağınıza almak nasip olur hayirlisiylaEvet boş gebelik geçirdiğim dönemdeki son adet tarihim 22 hazirandı beta hcg 1250 lerdeydi hamile olduğumu öğrendiğimde , daha sonra tahlilleri tekrarladık değerlerim ve kesemin büyüklüğü olması gibi ilerliyordu ama bir tek bebeğim eksikti 6 eylülde kürtaj oldum