2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz varızz balım. 5 aylık olduk 14 ünde kontrol var bakalım ne diyecek doktor
Valla ben en son iki aylikken gittim kontrole zaten sikayetimz yoksa saglik ocagida boy kilo ölcuyor ek gidada her dr farkli düşünüyor bende bebegimin hazır oldugunu hissedince baslyacagim sanirim
bizimki4 ay 6 gunluk ben de henuz dusunmuyorum bir iki kez su tattirdim
YouTube da bi Dr suyu 9. Ayda öneriyorum demişti bu Dr larda neye göre karar veriyor bilmiyorum herkes kendi bakış açısına göre yönlendiriyor sanırım
Benimki 20 ekim dogumlu biz de henuz baslamadik tam 6 aylik olana kadar da baslamayi dusunmuyorum ben. Ama yemek yerken ustumuze atliyor cocuk nasil durdurucaz bilmiyorum
Yemek yerken tepki veriyorsa oturabiliyorsa vs bebek hazirdir diyorlar bizimki daha tepki vermiyor zaten destekli oturuyor daha bakalim bende bes bucukta tadim yaptiricam sanırım ama benimde esim ne zaman başlanıyorsa o zaman baslayalim diyor kararsiz kaliyorum

Kızlar hiç okuyamıyorum artık Malum iki haftadan fazladır çalışıyorum. Herkes iyidir umarım. Benim büyük kız sürekli okuldan hastalık getiriyor maalesef. Onu hasta etmeden büyütmüştük. Deniz ise 4.5 ay dayanabildi. Öksürük aynen devam. Neyse ki ateş yada halsizlik yok. Sizler Öksürük şurubu hakkında ne düşünüyorsunuz. Kimi doktor kesinlikle karşı ama bizim doktorumuz antibiyotik artı prospan yazdı. Antibiyotiği kullanıyorum. Prospana da başlasam mı bilemiyorum. Aranızda kullanan var mı.

Prospan bıçak gibi kesti çok iyi canım
Geçmiş olsun

Dogru söylüyorsun cocugun karakteri de tarzi da önemli. Etrafimda duyuyorum ayakta sallarsaniz alisir uc dort yasina kadar sallayan var diyorlar. Ben de bi 15gun pşş pat ya da yatir kaldir mi yapsam dedimdi
Doğru söylüyorlar. Ben ilk bebeğimi yaşına yakına kadar hiç sallamadim. Sonra çalışmaya başladım. mecbur salladılar . Sallamaya alışana kadar çok ağladı. Hiç uyumak istemedi Sonra alıştı, bir süre ayakta salladım. Sonra hamak yaptım ona evde 3 yaşına kadar orada sallandı. 3 yasından sonra yanına yattım uyudu. Şimdi 4 yaşında. Masalını okurum, uyur hemen. Bazen yorgunluktan masalı da bekleyemez. O minnoş zamanlar hemen geçiyor

Benim de bebeğimin adı Deniz bizim de ablamız sürekli hastalık getiriyor malesef. İyi dayanmıs sizin Deniz. 2 aylıkken hastanede yattık biz 3 gün. Sonra devam etmedik antibiyotiğe çok şükür. Yine ateşlendi burnu aktı yakın zamanda ama evde müdahale ile geçirdik çok şükür. Geçmiş olsun bebişine toparlar inşallah kısa sürede

Sleepy bio natural kullaniyorum genelde normalini de aldigim oldu. Simdi molfix siparis ettim. Bakalim o nasil olacak. Gece 2 kez bez degistirmesem herhalde tum yatak batar bir yandan da cok uzuluyorum uykusu bolunuyor
Ben se sleepy natural ve bionatural kullanıyorum çok memnunum. Molfix kullanmaya başladık 6. Bez değişiminden sonra falan hiç pişik olmayan bebek pişik olmaya başladı. Molfixi bıraktım hemen düzeldi belki sizde yapmaz ama ben memnun kalmadım
Bizimki çıkarıyor bide gazını biliyomusun ama bebekte huy kaldı herhalde ağlıyo hala gaz çıkarırken iki mıkırdanıyo arkasından gaz geliyor Huysuz benim oğlan çok rahatı hiç bozulmasın istiyor.
Balkabağını acayip sevdi zaten aklında olsun içine be karıştırsam yutacak gibi. Güneş kız da severse kurtarıcı gerçekten.
Masaj konusunda Asaftan sonra ustalaştım zaten
bizimki4 ay 6 gunluk ben de henuz dusunmuyorum bir iki kez su tattirdim
Ben 2 aylıkken başladım hergün bir çay kaşığı su vermeye şimdi ek gıdadan sonra lıkır lıkır içiyor. 4 aylık kontrolünde doktor ek gıdaya başla dedi ama ben yine de 5. Ayı bekledim. Fikir olsun diye yazıyorum tabikide her annenin kendi tercihi.

Sleepy bio natural kullaniyorum genelde normalini de aldigim oldu. Simdi molfix siparis ettim. Bakalim o nasil olacak. Gece 2 kez bez degistirmesem herhalde tum yatak batar bir yandan da cok uzuluyorum uykusu bolunuyor
Cnm ben ekstra kullanıyorum molfix aldım bende onu hiç beğenemedim hem kalıbı dar hem minicik çiş yapsa hemen o rengi değişiyor bez değiştiriyorsun bide sleepye göre çok naylonumsu ekstra dene istersen ben naturalde kulllandım en rahat extra. Ama anlamadığım bir şey var yani gece çok aşırı işemiyorlarki gündüz gibi kaç saatte bir emiyor?

Güneş de eskiye göre çok kolay çıkarıyor ama yine de aynı şekilde huysuzlanıyor biraz bağırıyor.
Mecburen masajlarla cıkarmasını sağlıyorum yoksa uykular haram desteksiz çıkaramıyor henüz biraz kıvranması gerekiyor.
Anacım bunlar prensler ve prensesler olduğu için rahatlarına çok düşkünler

Balkabağını sevdi demek Hadi inşallah, bol bol yedireceğiz

Aslinda bizim doktorda eşin gibi kesinlikle 6. ayi bekliycez dedi ama tutamiyorum cocugu yemek yerken. Hele annem bir kere muz degdirmis agzina tadini ogrendi ya muz yiyosam ki cok severim surekli yiyorum elime saldiriyo salyalari akiyo Bu sekilde 1 ay daha bekleyebilecegini sanmiyorum ufak ufak baslatirim gibi 5. Ayı doldurduktan sonra

Sen aldın mıı? Kimi elim ayağım oldu diyor kimisi ne gerek var diyor. Blender gibi yeri var ya onada kimi ona alıştırma kimi basta öyle ver diye beynim lapa oldu iyice
Bende almak istiyordum biliyorsun ama sonra gereksiz geldi ben blender kullanmaya dahi üşeniyorum pratiklik seviyorum
Onu kaldır indir fişi mişi almaktan vazgeçtim birde tam ezilmiş vermeyeceğim biraz zaman geçsin pütürlüde yesin istiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…