Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar benim nişan geliyor sanırım kanlı değildi ama dikişi aldıktan sonra kahverengi sümük gibi geldi zaten lekelenme olabilir demişti o günden beri de nokta nokta kahverengi geliyordu şimdi bayağı katı sümük gibi tam kahverengi de denmez ama kirli bişey geldi Bi de su damla damla gelmez değil mi ya daha bebiko da yukarda hiç aşağı inmedi
Su birden geliyo deniyo ana akıntı olabilirmi sızıntı şeklinde de gelebilir su

Kızlar biz yardımcıyı cuma günü tuttuk yatılı bu arada resmen boşuna düşünmüşüm o kadar yalnız zorlanır mıyım diye kız maşallah robot gibi hiç durmuyor dinlen diyorum ben yoruluyorum izlerken Afrikalı genç bir kız çok da güzel hiç kıyamıyorum ya 🥹 daha önceki evlerde çok çalıştırmışlar muhtemelen alışmış ama evin derin temizliği bitti sayılır çok iyi oldu annem olsa bu kadar hayatta yapamazdı 😃
Bak o kadar üzüldün ama içine sinen temizlikçiyi buldun çok şükür şanslısın 🙏 ben de herkesten uzaktayım hiç iyi temizlikçi bulamadım mecbur eşime kaldım 😂

Yavaş yavaş geliyorlar daha dün ilk defa yürüyüşe çıktım bunu da hareket etmeden doğuracağım herhalde oğlum da hiç aşağı inmemişti doğuma kadar hep yukarıdaydı
Benimkilerde aşağı düşmemişti sanki bu biraz düştü gibi göbeğim tam kasığımda

Beklerim herhalde canım sancı yok şimdi gitsem durmadan alttan muayene ederler yatış verirlerse dediğim gibi idrara sıkışık hissi var tuhaf Bi soru ama su idrarı yaptığımız yeden mi yoksa bebeğin çıktığı yerden mi gelir acaba 🤣 3. Hamileliğim ama hiç bilmiyorum 2 sinde de kendiler patlattığı için
Rahimden gelir cnm ama sürekli tuvalete çıktığımız için birden su gelmezse gerçekten zor anlarız

Benimkilerde aşağı düşmemişti sanki bu biraz düştü gibi göbeğim tam kasığımda
Zaten kanalda demişti değil mi doktor benimkine öyle Bi yorum da gelmedi baskı da yok sadece vajinada kaşınma gibi bir şey oluyor içten o da bazen

Ne kadar şanlısın🧿 iyi bir yardımcı bulmak çok zor🙄 biz tutturamadık bir türlü gelsin ütülerimizi yapsın istiyoruz şöyle bir evi toparlasın ama normal birini bulmak çok zor
Ay dün eşimin gömlekleri yıkadım birkaç tshirt de vardı onun odada asılıydı tshirtleri bile ütülemiş dedim gerek yok sadece gömlek ve pantolonları ütülemen yeterli 🤭

Oda doğru
Ama geldiklerinde en azından bi emin olmak için git

Su birden geliyo deniyo ana akıntı olabilirmi sızıntı şeklinde de gelebilir su

Rahimden gelir cnm ama sürekli tuvalete çıktığımız için birden su gelmezse gerçekten zor anlarız
Zaten benim idrar kaçırma sıkıntım da sürekli var ya ondan emin olamadım ama rahimden geliyor gibi değil idrar yolundan geliyor gibi hissediyorum

Beklerim herhalde canım sancı yok şimdi gitsem durmadan alttan muayene ederler yatış verirlerse dediğim gibi idrara sıkışık hissi var tuhaf Bi soru ama su idrarı yaptığımız yeden mi yoksa bebeğin çıktığı yerden mi gelir acaba 🤣 3. Hamileliğim ama hiç bilmiyorum 2 sinde de kendiler patlattığı için
Benim kendiliğinden gelmesine rağmen bilmiyorum su nerden gelir ama bence rahim agzindan gelir yani açıklamanın olacağı yerden bı takip et bakalım duysa durmaz zaten devamı gelir . Benim kızımda önce Nisan sonra suyum gelmişti ayni akşam çok sıralı olmuştu ama olmayabiliyormus

Yavaş yavaş geliyorlar daha dün ilk defa yürüyüşe çıktım bunu da hareket etmeden doğuracağım herhalde oğlum da hiç aşağı inmemişti doğuma kadar hep yukarıdaydı
Eğer kese üst kısımdan patlarsa su sızıntı şeklinde gelebilir bunu anlaman çok zor. Sürekli devam ediyorsa sızıntı şeklinde acile gitmen lazım çünkü enfeksiyon riski artıyor 24 saat içerisinde doğum yaptırılıyor kese patlarsa.

Rahim vajinanın içinde, idrar deliği mesaneye bağlı. Rahim vajinanın içinde olduğu için su da oradan gelecek yani penis ve vajen birleşiminin olduğu yerden. İdrar deliği ile bir alakası yok

Benim kendiliğinden gelmesine rağmen bilmiyorum su nerden gelir ama bence rahim agzindan gelir yani açıklamanın olacağı yerden bı takip et bakalım duysa durmaz zaten devamı gelir . Benim kızımda önce Nisan sonra suyum gelmişti ayni akşam çok sıralı olmuştu ama olmayabiliyormus
Evet sıralı olmayabilirmiş aktif gelen bişey yok benim ilkte nişan geldi suyu kendiler patlattı 2. De hiç biri gelmedi sancı başladığı gün doğurdum bunda gelen nişansa bakalım nasıl olacak

Eğer kese üst kısımdan patlarsa su sızıntı şeklinde gelebilir bunu anlaman çok zor. Sürekli devam ediyorsa sızıntı şeklinde acile gitmen lazım çünkü enfeksiyon riski artıyor 24 saat içerisinde doğum yaptırılıyor kese patlarsa.
Doktorlar hep bacağın ıslanır falan diye anlatıyorlar öyle bir durum yok şuan sürekli de olmuyor şuan antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine bakalım takipteyim

Rahim vajinanın içinde, idrar deliği mesaneye bağlı. Rahim vajinanın içinde olduğu için su da oradan gelecek yani penis ve vajen birleşiminin olduğu yerden. İdrar deliği ile bir alakası yok
🤣 Saçma bir soru oldu benimki de yani sorulacak soru da değildi ama

Doktorlar hep bacağın ıslanır falan diye anlatıyorlar öyle bir durum yok şuan sürekli de olmuyor şuan antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine bakalım takipteyim
Yok bacaginiz islanmayabilir. Hastanede ebenin verdigi egitimde ic camasirinizda surekli islaklik varsa olabilir dedi. Ben de gecen kontrolde baktirdim, ic camasirimda sanki terlemisim gibi islaklik oluyordu bi kac gun ust uste. Ama cikmadi.
Bence kontrol ettirin, o testler eczanede de satiliyo olabilir, esinize soyleyin gelirken alsin bi tane.

Yok bacaginiz islanmayabilir. Hastanede ebenin verdigi egitimde ic camasirinizda surekli islaklik varsa olabilir dedi. Ben de gecen kontrolde baktirdim, ic camasirimda sanki terlemisim gibi islaklik oluyordu bi kac gun ust uste. Ama cikmadi.
Bence kontrol ettirin, o testler eczanede de satiliyo olabilir, esinize soyleyin gelirken alsin bi tane.
Bana yapılan testi doktor spekulumla açıp yapmıştı benimki sanki idrar ya

Back
X