Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Pazartesi benim 5 mayıs yani. Valla bende korkmaya başladım o yüzden. Umarım sıkıntısız atlatırız hepimiz
Ayni gün olacakmış bizim beni de o gün alacaktı ama eşinin kardeşi nişan koymuş o güne izin almak zorunda kaldı Dr o yüzden 7 sine sarktı benim
Ağrın tutuklugun var mi senin de belinde

Bana yapılan testi doktor spekulumla açıp yapmıştı benimki sanki idrar ya
Bana catalda eliyle acip yapti, kendiniz de yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Burada bi arkadas da demisti hatta kendisi eczaneden alip yapmisti, pozitif cikmisti. Kim oldugunu hatirlayamadim ama.

Bana catalda eliyle acip yapti, kendiniz de yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Burada bi arkadas da demisti hatta kendisi eczaneden alip yapmisti, pozitif cikmisti. Kim oldugunu hatirlayamadim ama.
Evde yapılan turlusol kağıdı oluyor sanırım amnisure evde yapılmaz bence

Cok agrm var buket kaburgalarm catliycak kirilcak resmen yarin kontrolum var knuscam dana ne kdr bu sekilde direnebilirim bilmiyorum
Allah Allah ya nasıl bı pozisyonda duruyor bu kız mahvoldun sen nasıl olcak böyle yarın benim de kontrolüm var 17:15 erken mi senin konuş 37 i doldurdugun gibi alsın

Bana yaptigi covid testi gibiydi. Eczaneden alinip evde yapilan hangisi bilmiyorum, ama ne farkeder ki.
Banada yapılan öyleydi biri içerden sürüntü alınarak yapılıyor diğeri ped gibi sanırım canım şuanlık ıslaklık yok bakalım

Banada yapılan öyleydi biri içerden sürüntü alınarak yapılıyor diğeri ped gibi sanırım canım şuanlık ıslaklık yok bakalım
Sen de idrar yolu enfeksiyonu baya geçirmiştin diye hatırlıyorum. Büyük ihtimal yine öyle bir şey olmuş.

Ayni gün olacakmış bizim beni de o gün alacaktı ama eşinin kardeşi nişan koymuş o güne izin almak zorunda kaldı Dr o yüzden 7 sine sarktı benim
Ağrın tutuklugun var mi senin de belinde
1 Aydır yok canım. Çok dikkat ediyorum çünkü. Ama öncesinde oluyordu. Dayanamayıp krem sürdüm hatta bir kaç kez

Artık bende sizler gibiyim canım farkımız kalmadı stres mi oldum ne yaptım elim ayağım titremeye başladı çok acıkmışım gibi hemen yemek yedim
Şimdi eve geldim biraz yürüdüm merdiven inip çıktım iştahlar çok fena meyve yemeğe çalışıyorum yemek yemiyim diye

Allah Allah ya nasıl bı pozisyonda duruyor bu kız mahvoldun sen nasıl olcak böyle yarın benim de kontrolüm var 17:15 erken mi senin konuş 37 i doldurdugun gibi alsın
15.30 dada benim canim muhtemel anesteziyle bi gorus diycek bakalm kan degerleri vs duzelmis ne diycekler soyliycm dayanamiyorum diye

Back
X