Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Sen de idrar yolu enfeksiyonu baya geçirmiştin diye hatırlıyorum. Büyük ihtimal yine öyle bir şey olmuş.
Şuanda da çıktı zaten canım doktor bu sefer antibiyotik yazdı sona geldik diye herhalde normalde şase yazıyordu

Şimdi eve geldim biraz yürüdüm merdiven inip çıktım iştahlar çok fena meyve yemeğe çalışıyorum yemek yemiyim diye
İyi yapmışsın canım bende eşimi beklerim yürümek için şimdi terasa mı çıksam dedim de gözüme geliyor 2 kat yukarı çıkmak

Şuanda da çıktı zaten canım doktor bu sefer antibiyotik yazdı sona geldik diye herhalde normalde şase yazıyordu
Ben en az 4,5 kutu antibiyotik bitirdim gebelik boyunca . Saşe saymıyorum bile . Şimdi de kullanıyorum o kadar dikkat ediyorum asla geçmiyor geçiyor gibi oluyor geri geliyor . Normalde ben hiç enfeksiyon nedir bilmezdim . Gebelikten sonra geçer umarım bu enfeksiyonumuz?

Ben en az 4,5 kutu antibiyotik bitirdim gebelik boyunca . Saşe saymıyorum bile . Şimdi de kullanıyorum o kadar dikkat ediyorum asla geçmiyor geçiyor gibi oluyor geri geliyor . Normalde ben hiç enfeksiyon nedir bilmezdim . Gebelikten sonra geçer umarım bu enfeksiyonumuz?
Bende hemen hemen her ay kullandım diğer gebeliğimde sık sık baktırırdım bunda biraz esnek davrandım hamile değilken de belki vardır da test aklımıza gelmiyor bile geçer inş ya

Yarında ben gidicem benim çocuk ters hala bence çünkü kafasi göğüs altimda üst göbeğim çok acıyor ☹️ bı an önce doğurmak istiyorum
Seni çok iyi anlıyorum gerçektenn. Ay o da fena acır 🙅‍♀️ Salı günü benim son kontrolüm sonrasında artık cumayı beklicem eğer o zamana kadar bir aksilik olmazsa

Canım sen cok yordun ama kendini koca ev elinden geçti eşler yardim etse de bizsiz bişey olmuyo oğlun da ufak hala sana muhtaç zaten düne kadar çalıştın hep dinlenmedin ki çok normal şuan vücudun error veriyo doğum gününe kadar artık lütfen sadece akşam yemeği yap 😁
Seni çok iyi anlıyorum gerçektenn. Ay o da fena acır 🙅‍♀️ Salı günü benim son kontrolüm sonrasında artık cumayı beklicem eğer o zamana kadar bir aksilik olmazsa

Canım sen cok yordun ama kendini koca ev elinden geçti eşler yardim etse de bizsiz bişey olmuyo oğlun da ufak hala sana muhtaç zaten düne kadar çalıştın hep dinlenmedin ki çok normal şuan vücudun error veriyo doğum gününe kadar artık lütfen sadece akşam yemeği yap 😁
Evet gerçekten öyle oldum inşallah durabilirim kurt var herhalde bende 😅😅😅😅

O klbir avuç kurta şöyle az dursunlar sonra zaten yeterince kayniycaklar 🤣
Evet annemde bugün aynını dedi hatta şey dedi ev yetmez apartmanı temizle bence anca rahat edersin filan dedi 😆😆😆
Hazırlıklarım tamam ya artık başka bişe yapmıyorum finito zaten 5 günüm kaldı anca dinlenirim 😃😃

Kızlar başım dönüyor benim ara ara, en son pazartesi böyle olmuştum tansiyonumu ölçtürdüm 9-5 çıkmıştı … Normal mi bu baş dönmeleri ?

🤣🤣🤣🤣 Bi saçma soru daha lavaboya gidince bebişler çıkacakmış gibi bir his oluyor mu sizlerde de biraz önce şimdi doğar diyeceğim Bi an yaşadım hastanede annem klozete oturma doğurursun falan deliğe kaçar diye söylendi doğurmak o kadar kolay mı dedim belli mi olur diyor eşimde lavaboda fazla durma diye uyarıyor 🤦‍♀️ öyle olma ihtimali yok bence

🤣🤣🤣🤣 Bi saçma soru daha lavaboya gidince bebişler çıkacakmış gibi bir his oluyor mu sizlerde de biraz önce şimdi doğar diyeceğim Bi an yaşadım hastanede annem klozete oturma doğurursun falan deliğe kaçar diye söylendi doğurmak o kadar kolay mı dedim belli mi olur diyor eşimde lavaboda fazla durma diye uyarıyor 🤦‍♀️ öyle olma ihtimali yok bence
Keşke okadar kolay olsa 🤭

Valla benim tek yalnız kaldığım yer çişimi yaparken biraz duruyorum 🤣🤣🤣🤣 yok kız nişe olmaz benim de öyle oluyor baskı yapıyorlar artık ondan

Okadar kolay doğmaz heralde cnm 😬 ama bazaen bende çıkacak sanıyorum

Back
X