2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kalbim pır pır şu anda :))) mutluluğumu anlatamam

Ek gıdayı ne sıklıkla hangi öğünlerde veriyorsun canım
Ben hala tek öğün veriyorum canım erken başladığımız için bir gün öğle öğününde bir günde yatmadan önce şimdilik bir sıkıntı yaşamadık bugün elma verdim
Şimdiye kadar t patates kabak bal kabağı kayısı elma verdim

Çocuğun aradığı buymuş meğerse İnşallah iyi gelir böyle devam eder

Ayni ayni surekli ayagini kaldirip atiyor ustunden battaniyeyi. Tam cimciklemelik buar.
Ben de boyle dusunuyorum doktoruna sorup karar vericem. Evimde alan var azicik kendi kendine gidip gelse bile rahatlarim.
Canim biz 1 aylikken bronsit oldugumuz icin cortair ve ventolin kullandik. Antibiyotik de kullandik hatta hastaneye yatmistik cok zordu.
Cok sukur hicbir yan etki olmadi gozlemleyebildigim kadariyla.
Senin kaynanaya ihtiyacin yokmus bacim
her seyi cok biliyomus gibi davranmalari beni bitiriyor.
Ek gidaya gecmeyen sadece ben mi kaldim beşinci ayi dolacak 10gun sonra
Benimki 20 ekim dogumlu biz de henuz baslamadik tam 6 aylik olana kadar da baslamayi dusunmuyorum ben. Ama yemek yerken ustumuze atliyor cocuk nasil durdurucaz bilmiyorum

Kizlar bir yerde bebek suyu yazmissiniz o nasil oluyor ben gecen gun bir cay kasigi su verdim ama bildigimiz su. Bebekler icin olan su farkli mj

Ben de ayakta sallayarak uyutuyorum. Memede uyursa biraktigim an uyaniyor. Besiginde asla sallayarak uyumuyor gecen gece 1 saat salladim bana misin demedi.
Ayakta suan rahat hem ellerimi de kullanabiliyorum sirtimi yasliyorum dinleniyorum. Bagimsiz uyuma en guzeli ama aglatarak uyku egitimi veremem ben.
Aglatmadan da uzun suruyormus.
Cok arastirmadim ama bu aralar aklimda var egitim almak acaba ucretleri nasil bilgin var mk

Şifa olsun ben ikinci olarak havuç yedireceğim o da kabız yapabiliyormuş haberiniz olsun
Birazdan patatesini yedircem bakalım
Ek gidaya gecmeyen sadece ben mi kaldim beşinci ayi dolacak 10gun sonra
Yok yok sadece benim bebiş acelececiydi zamanında doğsa onun da daha 1 ayı vardı
Çocuğun aradığı buymuş meğerse İnşallah iyi gelir böyle devam eder
He ya o da ben de zor dayandık bu güne kadar inşallah canım:)
Güneş de artık yemek yedirmiyordu valla
Zor oldu ama dayandık bu güne kadar

Kizlar bir yerde bebek suyu yazmissiniz o nasil oluyor ben gecen gun bir cay kasigi su verdim ama bildigimiz su. Bebekler icin olan su farkli mj
Canım ben ebebekte satılan bebek suyunu aldım. Bebişlerin böbreklerini yormayan. Vermeden önce hafif ılık olmasına özen gösteriyorum sadece. Kaynatmaya gerek yok.
Bu bebek suyu ödüllü su imiş.
Güneş dün ilk kez atıştırma bardağından içti. Kana kana normalde kaşıkla veriyordum arada içmiyordu

Dogru söylüyorsun cocugun karakteri de tarzi da önemli. Etrafimda duyuyorum ayakta sallarsaniz alisir uc dort yasina kadar sallayan var diyorlar. Ben de bi 15gun pşş pat ya da yatir kaldir mi yapsam dedimdi
Dene istersen canım zarar gelmez ben tapamam mesela o ağlar 5 dk 10 dk bekleyemem ağladığı anda susturmam laxım fazla korumacıyım elimde değil

Dene istersen canım zarar gelmez ben tapamam mesela o ağlar 5 dk 10 dk bekleyemem ağladığı anda susturmam laxım fazla korumacıyım elimde değil
Bi de aynı ses tonunda yavaş ağlamıyorlar ki . bizimki şiddetlenerek gırtlak yırtarcasına ağlıyor. Zaten öksürmeye meyilliler, ben de normalde bile ağlatmamaya çalışıyorum.
Bi de çok içlendi bu aralar bana ayrı bağlandı sanırım iki adım uzaklaşsam mızırdanmaya başlıyor

Ablasını okula goturüp getirdik beraber normalde komşuma bırakıyordum artık yabancılarda ağlıyor bırakamıyorum da o yuzden kızıda okula da gotürmeme kararı aldım

Bu gece bizimki oyle bi ağladı ki komşular kapıya gelecek dedim tek sebebi dişliği babadı elinden aldı

Yok canim ucretleri bilmiyorum tracy teyzenin yontemlerini anlattigi kitabi var. Ona göre deneyebilirim

Şifa olsun ben ikinci olarak havuç yedireceğim o da kabız yapabiliyormuş haberiniz olsun
Birazdan patatesini yedircem bakalım
Canım biz balkabağı patates tadımını bitirdik. Kabız yapar mı bilmiyorum ama dün havuca başladık acayip gaz yaptı çocuğa akşam uyumadı gazdan o derece akşamları da patatesle balkabağını karıştırıp veriyorum

Yok cnm benimki 21.00 de uyurken değiştiriyorum sonra sabah 06.00 ve ya 7.00 çünkü uykusu açılıyor ama sleepynin hangisini kullanıyorsun bende hiç olmadı sızdırma belini katlamıyorsun dimi takarken
Sleepy bio natural kullaniyorum genelde normalini de aldigim oldu. Simdi molfix siparis ettim. Bakalim o nasil olacak. Gece 2 kez bez degistirmesem herhalde tum yatak batar bir yandan da cok uzuluyorum uykusu bolunuyor

Evet gaz da yağıyormuş galiba canım. Güneş de gazdan çok rahatsızlanıyor şöyle kolayca atlatamıyoruz gazı hala
Ben de kabak türü gıdaları patatesle karıştırayım diyorum senin gibi. İshalden ötürü:)
Uyku öncesi iyi bi masaj seansı yapmak şart oldu artık o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…