2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende almak istiyordum biliyorsun ama sonra gereksiz geldi ben blender kullanmaya dahi üşeniyorum pratiklik seviyorum 🤦🏻‍♀️😂
Onu kaldır indir fişi mişi almaktan vazgeçtim birde tam ezilmiş vermeyeceğim biraz zaman geçsin pütürlüde yesin istiyorum o yüzden
Banada şu pişirme olayı hosuma gidiyordu😂 geçen patates pişircem diye 2 kere yaktım 😅

Banada şu pişirme olayı hosuma gidiyordu😂 geçen patates pişircem diye 2 kere yaktım 😅
Ben de şu buharda pişirme tencerelerinden mi alsam diyorum kızın tenceresini de ayırmış olurum 😁 sonra genel kullanırım 😄
Tarihe not-Hümanin ikinci dişi çıktı😍
Ay maşallah 🧿 yine hissettirmedi mi 🥰
Ben inci dişlerin fotoğrafını isterim ama 🥳

Ben de şu buharda pişirme tencerelerinden mi alsam diyorum kızın tenceresini de ayırmış olurum 😁 sonra genel kullanırım 😄

Uykulari cok fazla bölunuyor dunde sık uyandi ama normalde aksama dogru cok fazla kasimak istiyordu damagini ama dun daha sakindi kasimadi 😁 zor actiriyor agzini ya biraz uzasin cekicem ilk cikan uzadi biraz😁😁😁

Tencerenin icine koyulan buhar aparatları varya ondan al istersen
Var onda da yaktım 😂

Ay karacanın mı ne var bende ona bi bakcam yoksa yakıp dururum ben

Ben se sleepy natural ve bionatural kullanıyorum çok memnunum. Molfix kullanmaya başladık 6. Bez değişiminden sonra falan hiç pişik olmayan bebek pişik olmaya başladı. Molfixi bıraktım hemen düzeldi belki sizde yapmaz ama ben memnun kalmadım

Bizimki çıkarıyor bide gazını biliyomusun ama bebekte huy kaldı herhalde ağlıyo hala gaz çıkarırken iki mıkırdanıyo arkasından gaz geliyor 😁😁 Huysuz benim oğlan çok rahatı hiç bozulmasın istiyor.
Balkabağını acayip sevdi zaten aklında olsun içine be karıştırsam yutacak gibi. Güneş kız da severse kurtarıcı gerçekten.
Masaj konusunda Asaftan sonra ustalaştım zaten 😁

Ben 2 aylıkken başladım hergün bir çay kaşığı su vermeye şimdi ek gıdadan sonra lıkır lıkır içiyor. 4 aylık kontrolünde doktor ek gıdaya başla dedi ama ben yine de 5. Ayı bekledim. Fikir olsun diye yazıyorum tabikide her annenin kendi tercihi.
Ben de dun molfix in mavi paket olanindan aldim. Gece sizinti olmadi. Ama mesela sleepy cok cok daha dogal icerikli bence, molfixte bi petrol kokusu var. sarilari da varmis onu bilmiyordum. Yurtdisina cikicaz haftaya 1.5 ay kalicaz. Orda huggies ve prima varmis. Mecbur yine degistircez.
hipp mama kullaniyorum o yokmus mesela herhalde bi koli yanimda goturecegim.😩

Cnm ben ekstra kullanıyorum molfix aldım bende onu hiç beğenemedim hem kalıbı dar hem minicik çiş yapsa hemen o rengi değişiyor bez değiştiriyorsun bide sleepye göre çok naylonumsu ekstra dene istersen ben naturalde kulllandım en rahat extra. Ama anlamadığım bir şey var yani gece çok aşırı işemiyorlarki gündüz gibi kaç saatte bir emiyor?
Benimki ters gece istahi daha acik😂😂 gece 3 saatte bir mutlaka yemek istiyor. Gunduz mesela ben verirsem istiyor. Hic gunduz aciktim diye agladigini gormedim. Ama yavas yavas gunduz beslenmesini biraz daha arttirip geceyi kismaya calisiyorum.

Ayy bu çok güzelmiş 😍😍

Eklentiler

• 5D30C90E-B444-45CE-96B7-519F9E511225.png
    5D30C90E-B444-45CE-96B7-519F9E511225.png
    367,7 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
valla benimki de aynı senin bebişin çıkardığı sesleri çıkarıyor ikilemeleri yapmalarına zaman var daha herhalde ama epey çeşitlendirdi son zamanlarda. Birde 3 gündür güncelleme geldi bildiğin nara atıyo sokağın başından duyuluyordur herhalde sesi :KK70: bir de elleriyle ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye uğraşıyo bu aralar sürekli :)

valla benimki de aynı senin bebişin çıkardığı sesleri çıkarıyor ikilemeleri yapmalarına zaman var daha herhalde ama epey çeşitlendirdi son zamanlarda. Birde 3 gündür güncelleme geldi bildiğin nara atıyo sokağın başından duyuluyordur herhalde sesi :KK70: bir de elleriyle ayaklarını yakalayıp ağzına götürmeye uğraşıyo bu aralar sürekli :)
Dudaklarin birbirine. Degdigi sesler sonradan güncelleniyor demek 😄

Kizlar sizin bebisler konusmaya calisirken nasil sesler cikariyor. Benimki mesela agu, auuu, ayyuu , anneee gibi sesler cikariyor. bababab mamamam gibi dudaklarin birbirine degdigi sesleri hic duymadim. Ilgimi cekti. Sizde durumlar nasil?
Daha erken ya o olaya. 9-10 aylık cocuklar yapıyor onu
Ayy bu çok güzelmiş 😍😍
Aa evet bende beğendim

Var onda da yaktım 😂

Ay karacanın mı ne var bende ona bi bakcam yoksa yakıp dururum ben
Aha ekliyorum aşağıya bundan alabilirim ben
Agu filan da yok artık bizde. ama iki gündür farklı bi güncelleme geldi baya konuşuyor :) ne anlatıyor bilmiyorum. Tekrarlı sesler yok tabi tükürük saça saça konuşuyor anca :)
Ayy bu çok güzelmiş 😍😍
Ahaha ben de bunu beğenmiştim ekran görüntüsü almıştım şimdi hope için 😁

Eklentiler

• A649C182-6FD9-4AF3-BC6F-438E4B84595F.jpeg
    A649C182-6FD9-4AF3-BC6F-438E4B84595F.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ikeanın mama sandalyesini alan var mı? Ya da çok memnun olduğunuz sandalyenizi yazar mısınız. Malum bu hafta hasta geçirdim o yüzden okuyamadım konuşmaların çoğunu. Görümcemin verdiğini anneme koyacağım, çok eski içime sinmedi yeni almak istiyorum. (Not: 2. çocuğu düşünmüyorum 😂)

Benim de bebeğimin adı Deniz ❤️ bizim de ablamız sürekli hastalık getiriyor malesef. İyi dayanmıs sizin Deniz. 2 aylıkken hastanede yattık biz 3 gün. Sonra devam etmedik antibiyotiğe çok şükür. Yine ateşlendi burnu aktı yakın zamanda ama evde müdahale ile geçirdik çok şükür. Geçmiş olsun bebişine toparlar inşallah kısa sürede ❤️
Ne güzel tesadüf, isimleriyle yaşasınlar 🙏 Nebülizatör aldım ventolinle devam edeceğiz ne yazık ki. İnşallah hemen geçer gider, çok teşekkür ederim.

X