Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim bebiş kilolu değil de ben hiperglisemiden korkuyorum. Bir de gebelik sonrası kalıcı olmasından. Beni bunlar endişelendiriyor

Benim bünyem gereği bebişlerim zayıf oluyor sanırım🤔
Ya ben de çok zayıfım 152 cm boyum var 40 kiloyla hamile kaldım benim bebişko niye böyle oldu anlamadım üç aylık şekerim de normal çıktı yani bende şeker yeni patlamış ama bebek baştan beri hep iriydi sen nasıl doğuracaksın diye dalga geçiyorlardı

Eklentiler

• 1000078453.webp
    1000078453.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 71
Katılıyorum bende gebelik şekeri var ama insülinle dengelemeye çalışıyoruz, tansiyon daha zor diye düşünüyorum ama artık çoğu gitti azı kaldı doğumdan sonra Allahın izniyle bütün değerler normale dönüyor bir anda. Çok az daha sabredeceğiz💕
Ben sanıyordum ki hem zayıf hemde genç hamilelik gayet kolay geçer nitekim öyle olmuyormuş hamilelik bambaşka bı süreç içinde bı insan büyüyor kan akışını damarlarını kalbini herşeyiyle sen icind buyutuyorsun herşeye dikkat etmek gerekiyor önceden kalp ritim bozukluğum vardı bende ona bağlıyorum e tabi uzun yıllar sigara gecmisimde vardı ondan dolayı tansiyon problemine yoruyorum yani naparsak yapalım illaki bı problem yaşanıyor canından can büyütüyorsun rabbim saglicakla şu 2 ayı geçirmeyi sağ salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🧡 velhasıl-i kelam annelik zor zanaat 😂

Kızlar merhabalar neredeyse iki ay kaldı. Henüz hiçbir şey almadım neredeyse ve tam olarak ne alacağımı da bilemiyorum ilk çocuğum olacak. Malatya’da yaşıyorum nitekim sıcak bir yer. Yeni doğan bebeğe ne giydireceğiz ne yapacağız elinde liste olan var mı ne alalım yeni doğan için:) yardımm
Canım ben ince takım aldım yenidoğan 4 takım alt üst her ihtimale karşı bı tanesini hafif kalın aldım
Muslin örtü aldım 3 adet kundak yaparım ilk zamanlar diye sıfır kollu kısa kollu uzun kollu 3/6 aylık zibinlar aldım 3 er adet bı ince battaniye 2 de kalın battaniye aldım bolca takımı var esortman triko takım vs ama onları 9/12 aldım iri bebek olursa kışa doğru giydiririm diye annanesi bolca yelek hırka tulum vs örüyor ağız mendili çok gerekli olur diye 20 tane aldım çorap 10 tane vardır alt üst takım alırken 9 ay üzeri aldım kalın olsun baharda falan giydiririm diye kıyafet olarak bu kadar dün Eminönüne gittik eşimle kalan eksikleri almak için havuzlu han diye bı yer var İstanbul'da olanlar bakabilir 3 4 katlı bı han her katında bebeğin olabilcek bütün eksikleri var beşik ana kucağı bebek arabası kıyafet hatta süs malzemeleri falan aklımızda bulunsun fiyatlar da fena değildi

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başın sağolsun Allah sabırlar versin 🙏🏼
Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin 🙏🏼
Yaaa ne kadar yiyordunuz ? Ben hiç ayva yemedim hamileliğimde ama gamzeye bayılırım. 27.haftadan sonra yesem etki eder mi acaba :D
Bilemiyorum 🤣 tok tutuyordu midemi rahatlatıyordu kilo kilo poşet poşet yemiştim bu hamilelikte çok yemedim armut yedim armut mideme iyi geliyor bağırsaklarımı çalıştırıyor

Valla ben tatlı delisiyim kimseye de yedirmiyorum yanımda . Sonuçta bu çocuk sadece benim değil babası da bazı şeylerden feragat etsin herşey kadınlara yüklenmez 😂
Süt , yumurta, tereyağ diyetinde iken canım hiç birşey çekmedi ama bayrama denk gelmişti en sevdiğim tatlı baklavayı löp löp götürmüşlerdi 😞 birde ozamanlar soğuk baklava yeni çıkmıştı farketmeden nekadar güzel olduğu tadının neye benzediği ile ilgili konuşuyorlardı çok üzülmüştüm ama diyet yapmayan birinin hassas olması zor 😬

Sömürmüşsün bimi :-)
Helal olsun ☺️
Bazen aktüel ürünlerde dikkatimi çeken bi şey oluyor. Gidiyorum teyzeler zabahınan gelip hepsini götürmüş oluyor. :KK12:

Öğrendim ki erken gitmek lazımmış. Erken gidiyorum, bu sefer önüme atlayıp beni yarıp geçiyor, herşeyi kucaklıyorlar. Yine alamıyorum. :olamaz:

O teyzelere rakip bi genç. İçimin yağları eridi :-)

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başın sağ olsun Eldorincim, toprağı bol, mekanı cennet olsun 🙏🏻 Sana ve ailene sabır diliyorum 😔

Ya ben de çok zayıfım 152 cm boyum var 40 kiloyla hamile kaldım benim bebişko niye böyle oldu anlamadım üç aylık şekerim de normal çıktı yani bende şeker yeni patlamış ama bebek baştan beri hep iriydi sen nasıl doğuracaksın diye dalga geçiyorlardı
Aileden birilerine çekmiş olabilir. Benim abim uzun boylu iri yapılıdır, benim ailem yemeyi sever ama eşimin kardeşleri çok iştahsızdır minyondur oğlum baba tarafına çekmiş mesele

Yani gazlı içecekler içmiyorum salçalı yemekler hafif yapıyorum kızartma türü çok nadir yaparım domates yiyorum ondan kaynaklı olur mu bilmiyorum birde yemeklerde biraz baharat kullanıyorum oda etki eder mi mide yanmasına emin değilim
Bana en çok mide yanması yapan soğan ve karabiber oluyor ama bazen de yanacağı varsa ne yesem yanıyor sanki

Ben sanıyordum ki hem zayıf hemde genç hamilelik gayet kolay geçer nitekim öyle olmuyormuş hamilelik bambaşka bı süreç içinde bı insan büyüyor kan akışını damarlarını kalbini herşeyiyle sen icind buyutuyorsun herşeye dikkat etmek gerekiyor önceden kalp ritim bozukluğum vardı bende ona bağlıyorum e tabi uzun yıllar sigara gecmisimde vardı ondan dolayı tansiyon problemine yoruyorum yani naparsak yapalım illaki bı problem yaşanıyor canından can büyütüyorsun rabbim saglicakla şu 2 ayı geçirmeyi sağ salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🧡 velhasıl-i kelam annelik zor zanaat 😂
Öyle vallahi vücudumuzun nasıl tepki verceğini bilmiyoruz yaşamadan

Bazen aktüel ürünlerde dikkatimi çeken bi şey oluyor. Gidiyorum teyzeler zabahınan gelip hepsini götürmüş oluyor. :KK12:

Öğrendim ki erken gitmek lazımmış. Erken gidiyorum, bu sefer önüme atlayıp beni yarıp geçiyor, herşeyi kucaklıyorlar. Yine alamıyorum. :olamaz:

O teyzelere rakip bi genç. İçimin yağları eridi :-)
Hahaha ladyim saat 8.45te gittim. Hamile olduğumu gördükleri halde ittire kaktıra gittiler yanımdan inanır mısın🤣🤣🤣

Sağolsun çalışanlar yardımcı oldu 🥲🥲🥲🥲

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah 🙏

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm canım :KK43:

Back
X