- 26 Mart 2020
- 412
- 484
Gece sık uyanmiyor o zaman seninkiBenimkide memede uyuyakalıyor yatağına koyup piş piş yapıyorum annemde sen yokken biz nası uyutucaz hiçbirşeye alışmadı çocuk diyor
Denemek istiyorum uyanıkken koyup pişlemeyi ama korkuyorummm
Dogru söylüyorsun cocugun karakteri de tarzi da önemli. Etrafimda duyuyorum ayakta sallarsaniz alisir uc dort yasina kadar sallayan var diyorlar. Ben de bi 15gun pşş pat ya da yatir kaldir mi yapsam dedimdiCanım 2.çocuğum ama her bebek farklı kızımın ciddi kolik sancıları vardı çok çektik 4 ay doldu sıkıntıları bıçakla kesmiş gibi bitti ne diş sıkıntısı ne atak hiçbişey gormedim çok rahattı ama oğlum beni mahvetti gaz sancısı vs çekmedik 5 ayına bir hafta kaldı ve bugün en zor akşamımı yaşadım düşünün yani çocuk emmiyo kaldırdığında bişey yok yatar pozusyona geçince basıyo çığlığı hiç dinlemiyo acaba bir yeri mi ağrıyo diyoruz kaldırınca susuyor battaniyede eşimle sallayarak uyuttuk oda olmasa arabayla gezdirecwktik bitirdi bu akşam beni tecrübe falan hikaye her çocuk farklı onların borusu ötüyor daha dün doğan bebe peşinde koşturdu mahvetti bizi
4.ayi bitirince baslanir diyen de var 6.ayda diyen de bakalim ne olacakbebeğini memede uyutan bir anne olarak beni en çok düşündüren durumlardan biri… uyku eğitiminden bahsediyorsun 5.5 aylıktan sonra tavsiye ediliyormuş
e mail ile gonderilmedi malesef . Istersen whatsapp dan yaz yollayayim.Ay ben de talibim ben de yazayım mı
aynen yaBen de kendi kendine uyutmaya çalışıyordum bi haftadır. Beşiğine koyuyodum ninni açıyordum telefondan, emzik falan derken. Saatler sürüyodu uykuya dalması. Asla tek seferde uyumuyodu, iki üç kez kaldırıp sakinleştirip tekrar yatırıyodum. Sonra dün annem bunun kollarını sarıp ayağında salladı beş dakikada uyudu. Ay ben şok. Ben de ayağımda sallıycam artık valla. Hem iki ay sonra işe başlıcam anneme bırakıp o da kolay uyutur böyle.
Ben de karışık gitmeyi planlıyorum. İlla şöyle olacak diye düşünürsek zor iş. Bunun evi var dışarısı var belki acelemiz var belki yok. Duruma göre yapicam bi seyler.
valla benim kiz meme de uyur misali, biberon emmerek uyuyor yatarken o yuzden bu oyle hep devam edicekmis gibime geliyor tamamen ek gidaya gecene kadrKizlar ayakta sallamayi 3-4 yasinda birakiyo cocuklar etrafimda gordugm boyle hep. Ben şu disi cikana kadar bazi geceler haric cogu zaman kendi kendine uyutmasini basariyordum ama baya sabir lazm 1 bucuk saat iki saat suruyordu gitgide hizli dalmaya baslamisti ki uykulari bölundu disi cikti simdi yanindakide cikicak geceleri dalamiyor saatte bir uyaniyor bende kucagimda uyutup koyuyorm bi kac gune oteki diside cikarsa döncem eski duzene
Aglaginca kucaga alip mi sakinlestirdiniz nasil başarmıştınız. Emzik de verdiniz miKizlar ayakta sallamayi 3-4 yasinda birakiyo cocuklar etrafimda gordugm boyle hep. Ben şu disi cikana kadar bazi geceler haric cogu zaman kendi kendine uyutmasini basariyordum ama baya sabir lazm 1 bucuk saat iki saat suruyordu gitgide hizli dalmaya baslamisti ki uykulari bölundu disi cikti simdi yanindakide cikicak geceleri dalamiyor saatte bir uyaniyor bende kucagimda uyutup koyuyorm bi kac gune oteki diside cikarsa döncem eski duzene
Bende bendeeeebunlarin pdf var bende . isteyenlere yollarim
cnm e mail ile yollayamiyorum, denedim Gul e yollamak icin ama olmadi. +1 778 319 95 03 numaram , yaz bana yollayayim whatsapp dan iki sn deBende bendeeee
Acikcasi gece karanlikta emziriyorum sonra iyice mayışinca emzik verip yatagina koyuyorm 2 aydir boyle uyuyordu o yuzden aglamiyor bazen mizmizliyor şşşş yapiyorum susuyor o emzigi atiyor ben veriyorm böyle bir bucuk saat gidiyor en son yorulup uyuyor galibaAglaginca kucaga alip mi sakinlestirdiniz nasil başarmıştınız. Emzik de verdiniz mi
İnşallah. Üşütmüştür belki de havalar da çok dengesiz. Geçmiş gitmiş olsun inşallahGeçti galiba canım gece yine bir ağladı masaj falan yaptık gaz çıkardı rahatladı bi daha ses yok sabahta rahat rahat gazınj çıkardı inşallah geçmiştir
Doğru düşünüyorsun bence de. 2 aylık olmamıştı antibiyotik kullandık, keşke kullanmasaydık.İlaç verseydi de kullanmazdım 6 aydan önce bir bebek antibiyotik kullanıyorsa çok sık hastalanıyor çevremde herkes bunu yaşadı abim halam çoğu kişim yani. Doktorda iki yaş altına ilacı çok önermiyorum vermiyorum dedi sık sık emzirip burnunu aç dedi
Kaynağı neymiş. Ay sadece anne sütü alıyorsa ne acelesi var canım bu çocuklar ömrünün sonuna kadar yemek yiyecek zatenBenim kaynana kılıklı kocam 6 aydan önce ek gıda yok bide 6 ay girdi mi öyle hemen başlayacaksın diye bir kural mı var diye benimle kavga ettikarışma diyorum ben amcasının oğlu muyum ben babasıyım bende bilirim bunu diyor
İnşallah bulabilirsem bir yöntembüyük anneler en cok ayakta sallamayi seviyor. Bir seye alistiracaksan bizle de paylas oneri olur
İnşallah yaa evet bizde de küçük siyahlıklar vardıanurkoc tatlı patates sonrası kakişte siyahlıklar vardı normal mi acaba
İshalimiz geçmedi sanırım ama bağırsaklar suyu tuttu galiba. sadece bir sefer büyük tuvaletini yaptıbu saate kadar 3-4 Sefer kakiş temizlemem gerekiyordu normalde :) çok Şükür ya inşallah böyle devam eder
Yaa 1 ay önce muhteşemdi çocuğum gece 2 kez uyanıyordu sadece bu ara sürekli uyanmaya başlamıştı inşallah geçer eskiye dönerizGece sık uyanmiyor o zaman seninki
Kalbim pır pır şu anda :))) mutluluğumu anlatamamİnşallah yaa evet bizde de küçük siyahlıklar vardı
Ek gıdayı ne sıklıkla hangi öğünlerde veriyorsun canımYaa 1 ay önce muhteşemdi çocuğum gece 2 kez uyanıyordu sadece bu ara sürekli uyanmaya başlamıştı inşallah geçer eskiye dönerizek gıda ile yine azaldı uyanmalar