2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dogru söylüyorsun cocugun karakteri de tarzi da önemli. Etrafimda duyuyorum ayakta sallarsaniz alisir uc dort yasina kadar sallayan var diyorlar. Ben de bi 15gun pşş pat ya da yatir kaldir mi yapsam dedimdi

bebeğini memede uyutan bir anne olarak beni en çok düşündüren durumlardan biri… uyku eğitiminden bahsediyorsun 5.5 aylıktan sonra tavsiye ediliyormuş
4.ayi bitirince baslanir diyen de var 6.ayda diyen de bakalim ne olacak uzun uyuyor mu senin bebe? Memede uyutunca uzun uyumuyor bizim kiz

aynen ya
herkese her method uymuyor ki bazen de cocuk zaten kabul etmiyor.
Her ne kadar kitap di dr du ne dese yapmaya calisiyoruz ama her bebek gercekten cok farkli

Kizlar ayakta sallamayi 3-4 yasinda birakiyo cocuklar etrafimda gordugm boyle hep. Ben şu disi cikana kadar bazi geceler haric cogu zaman kendi kendine uyutmasini basariyordum ama baya sabir lazm 1 bucuk saat iki saat suruyordu gitgide hizli dalmaya baslamisti ki uykulari bölundu disi cikti simdi yanindakide cikicak geceleri dalamiyor saatte bir uyaniyor bende kucagimda uyutup koyuyorm bi kac gune oteki diside cikarsa döncem eski duzene

Eger ayakta sallayip uyuyunca uyanmiyorsa öyle uyutun bence ama benim kizim destegi cekince 10 dk ya uyaniyor kendi uyuyunca gece 3-4saat uyuyor ama gunduzleri kendi kendine uyumuyor karanlık istiyor

valla benim kiz meme de uyur misali, biberon emmerek uyuyor yatarken o yuzden bu oyle hep devam edicekmis gibime geliyor tamamen ek gidaya gecene kadr

Bir de gece uyku arasi acikinca , annem ellerinin ustunu yaliyor nimmm nimmm

Aglaginca kucaga alip mi sakinlestirdiniz nasil başarmıştınız. Emzik de verdiniz mi

Aglaginca kucaga alip mi sakinlestirdiniz nasil başarmıştınız. Emzik de verdiniz mi
Acikcasi gece karanlikta emziriyorum sonra iyice mayışinca emzik verip yatagina koyuyorm 2 aydir boyle uyuyordu o yuzden aglamiyor bazen mizmizliyor şşşş yapiyorum susuyor o emzigi atiyor ben veriyorm böyle bir bucuk saat gidiyor en son yorulup uyuyor galiba ama agladigi zamanlarda oluyo ozaman emzirip tekrar koyuyorm bazen naparsam yapayim durmuyor ozaman memede uyuyor arada genelde biseyden etkilendiyse cok gec yatirdiysam agliyor

Geçti galiba canım gece yine bir ağladı masaj falan yaptık gaz çıkardı rahatladı bi daha ses yok sabahta rahat rahat gazınj çıkardı inşallah geçmiştir
İnşallah. Üşütmüştür belki de havalar da çok dengesiz. Geçmiş gitmiş olsun inşallah
Doğru düşünüyorsun bence de. 2 aylık olmamıştı antibiyotik kullandık, keşke kullanmasaydık.
Kaynağı neymiş. Ay sadece anne sütü alıyorsa ne acelesi var canım bu çocuklar ömrünün sonuna kadar yemek yiyecek zaten

anurkoc tatlı patates sonrası kakişte siyahlıklar vardı normal mi acaba

İshalimiz geçmedi sanırım ama bağırsaklar suyu tuttu galiba. sadece bir sefer büyük tuvaletini yaptı bu saate kadar 3-4 Sefer kakiş temizlemem gerekiyordu normalde :) çok Şükür ya inşallah böyle devam eder

İnşallah yaa evet bizde de küçük siyahlıklar vardı

İnşallah yaa evet bizde de küçük siyahlıklar vardı
Kalbim pır pır şu anda :))) mutluluğumu anlatamam
Yaa 1 ay önce muhteşemdi çocuğum gece 2 kez uyanıyordu sadece bu ara sürekli uyanmaya başlamıştı inşallah geçer eskiye döneriz ek gıda ile yine azaldı uyanmalar
Ek gıdayı ne sıklıkla hangi öğünlerde veriyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…