• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
tatlım gördüm ama yazamadım sana. İçini ferah tut, ben 45 gibi kritik bir değerle hamileliğimi öğrendim, değer hızlı şekilde arttı ve şu an şükür ki 8. Haftamın içindeyim. Olacağın önüne kimse geçemez Allah nasip ettikten sonra. İçini ferah tut.
Evet Allah istiyorsa tutunur haklısın 45 değer kritik bi değer mi oluyor güne göre düşük müydü o yüzden mi

Yaaaa gerçekten miii ne güzel yarın teste gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim ☺️
Evet canım çikolata kistim vardı evlendiğim zaman öğrendim tedavilerde erken başladı. 2 hsg 6 ilaç denemesi negatif aşılama. Bu kadar yoldan sonra mucize gibi geliyor bana hareketleri görmeden tam inanamayacagim herhalde😊 9. Hafta bitiyor ben emzik Müslin örtü vs. Aldım dayanamadim🤭 Allah dogurmayi da nasip etsin inşallah sağ salim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah seninde yarın sabah mi gideceksin?

Evet Allah istiyorsa tutunur haklısın 45 değer kritik bi değer mi oluyor güne göre düşük müydü o yüzden mi
3 haftalık gebelik için ideal rakam değildi tabii yani tüp bebek bir de benim, eh çevreme göre de en düşük bendim ama nasip…

Sizden görüp bakayim dedim cin takvimi erkek, rus takvimi kiz gösteriyor 🤔😅
Sizlerden keseleri gördügünüzü, kalp atislarinizi duydugumda cok seviniyorum masallah bütün bebislere🥰🧿 ilk 21 martta gidecegim 17 gün kaldi valla 17 yil gibi bana zaman gecmek bilmiyor.
Kizlar bu arada 12 ve 20 hafta disinda cikolata yiyip yada birkac yudum kola icip giderseniz bebisler kipir kipir olur :) ( normal sartlarda kesinlikle kola icmiyorum, pek cikolata da yemiyorum) ilk hamilelikte ultrason gunleri birkac yudum iciyordum 360 derece dönüyordu oglum 😅

Evet canım çikolata kistim vardı evlendiğim zaman öğrendim tedavilerde erken başladı. 2 hsg 6 ilaç denemesi negatif aşılama. Bu kadar yoldan sonra mucize gibi geliyor bana hareketleri görmeden tam inanamayacagim herhalde😊 9. Hafta bitiyor ben emzik Müslin örtü vs. Aldım dayanamadim🤭 Allah dogurmayi da nasip etsin inşallah sağ salim. Yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah seninde yarın sabah mi gideceksin?
Bende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyor 🙈 ay canımm güzel Allah onu da nasip eder inşallah hayırlısıyla sağlıkla ☺️

Bende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyor 🙈 ay canımm güzel Allah onu da nasip eder inşallah hayırlısıyla sağlıkla
3 haftalık gebelik için ideal rakam değildi tabii yani tüp bebek bir de benim, eh çevreme göre de en düşük bendim ama nasip…
hmm anladım canım neyseki tutunmuş Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle al kucağına

Kızlar ben yine güzel şeyler duyamadım. Doktorum vajinal muayene yaptı üstten gözükmedi. Kese göründü ama haftasına göre küçük dedi. Yani normalde 5+1 olmam lazımdı. Sonra beta testi istedi normalde testlerim düzel i artık gösteriyordu pzartesi yaptırdığımda 1656ydı bugün 2370 çıktı. Kanamam azaldı ama yine de devam ediyor. Doktor düşük tehlikesi olduğunu söyledi düşecek ama düşmüyor o yüzden kanaman oluyor dedi haftaya kontrole çağırdı 😞😞😞
5. Haftada anca kese görünür zaten korkma henüz haftasından küçük demek için erken.. kalp atışı için de haftaya görülmezse de korkma benim 7. hafta görülmüştü

Bende polipler vardı onların ameliyatını oldum rahim filmi vs hiç kolay olmadı insan korkuyor 🙈 ay canımm güzel Allah onu da nasip eder inşallah hayırlısıyla sağlıkla ☺️
Ben anestezili oldum canım korkumdan ikisini de 🤭 amiin canım insallahh hepimize kucağımıza almak nasip olsun 😍🤲🏻

Sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlarım neler yapıyorsunuz, nasıl vakit geçirtiyorsunuz?😊
Ay o benim şimdi 😅 bazı doktorların videolarını izliyorum üslubu yaklaşımı güzel olan. Süreçle alakalı bilgilendirici ve İç rahatlatıcı oluyor. Genelde bir şeyler yiyerek içerek geçiyor 😅 the goldbergs diye bir dizi buldum evde de topluca onu izliyoruz akşamları bazen 😅
Ama en önemlisi biraz örgü işlerine başlamak istiyorum. Küçük ufak battaniyelerle başlayacağım sanırım onları biraz biraz araştırmaya başladım :)

Hoşgeldiniz. Büyük ihtimal ekim ayında doğum yapacaksınız zaten isabet olmuş.
AYnen insallah tabi hamileysem 😊
Hayırlı olsun sağlıklı kolay bir gebelik dilerim 💐 muhtemelen ekim annesi olacaksınız, listemize eklemi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim ☺️

Oh İşte bu 🤩 gözün Aydın canım çok çok mutlu oldum. Maşallah 💓
Benimki de 2.17 cm çıktı 8+6 gösteriyordu ultrason da benim günümle uyumlu.
İki hafta sonra kıpırdandığını da görmeye başlayacaksın benimki bugün hafif kuyruk salladı 🥺💖
Yarin doktor randevum var ilk kez.hamileligim Allahin izniyle tescillenirse soyleyecegim bilgilerimi 😘

Sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlarım neler yapıyorsunuz, nasıl vakit geçirtiyorsunuz?😊
Dizilerle telefonla arkadaş oldum 😂 ailemle aynı şehirdeyim çok şükür kız kardeşlerim geliyor oyalanıyorum. Bebeklerimiz iyi olsun da 2-3 hafta sıkılarak yatalım önemli değil 🥰

5. Haftada anca kese görünür zaten korkma henüz haftasından küçük demek için erken.. kalp atışı için de haftaya görülmezse de korkma benim 7. hafta görülmüştü
İnşallah canım benim. Kanamam dün kesildi çok şükür sadece kahverengi akıntım kaldı hafif o da. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyim canım

İnşallah canım benim. Kanamam dün kesildi çok şükür sadece kahverengi akıntım kaldı hafif o da. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ne diyim canım

Bende de siyaha yakın bir akıntı geliyor kanama bitti ama işte saat 1.30 da doktor randevum var sabahın 8 den beri uyuyamıyorum saat geçse de hayırlı bir haber alsam inşallah 🙏🏻 Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın

Back
X