• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Yukarida yazmistim aslinda, kafeinsizi swiss water denen methodla ayristirilmis olmasi gerekiyor yoksa bir anlami yokmus 😁 oyuzden oylesini arayip aldim ben de, transfer gununden beri de kafeinsiz tuketiyorum. Cok keyif vermese de nefs koreltmeye yetiyor simdilik ☺️ ama basimin agrisi biraz daha gecmezse normal kahve icebilirim evet
Aaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedim

Aaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedim
Sagol canim duyarliligin icin🌸 o meseleyi cay kahve manyagi biri olarak ben de transfer oncesi cok arastirmistim o yuzden hakimim gereksiz detaylara da🤭
Artik su ilk trimester bitsin, normal kahveye gunde bir fincan olmak kaydiyla donerim diyorum ben de.

Kızlar selam geçen haftadan berii aşırı halsizlik bulantı yorgunluk ne ararsan var şikayetler silsilesiyle, koltugun sagından soluna devrilerek yatan ben. Hadi dedim bugün işe gideyim, giyindim süslendim, 45 km yol gittim, tüüüm gün tam bir normal insan gibiydim😂, şimdi eve girdim, üstümü değiştim uzandım biraz migdem bulanıyor gibi, şoklardayım. Benım bebek şimdiden sokak istiyor korkarım bu ne yaaa🤭🤭🤭

Kızlar selam geçen haftadan berii aşırı halsizlik bulantı yorgunluk ne ararsan var şikayetler silsilesiyle, koltugun sagından soluna devrilerek yatan ben. Hadi dedim bugün işe gideyim, giyindim süslendim, 45 km yol gittim, tüüüm gün tam bir normal insan gibiydim😂, şimdi eve girdim, üstümü değiştim uzandım biraz migdem bulanıyor gibi, şoklardayım. Benım bebek şimdiden sokak istiyor korkarım bu ne yaaa🤭🤭🤭
Bende de tam tersi dışarı çıktığımda işe gittiğimde dünyam başıma yıkılıyo 😁 eve gelince hamile olduğumu unutuyorum djdhdjhd
Zaten artık şu karnım da büyüsün ya kendimi şizofren gibi hissediyorum sanki hayali bisey yasıyomusum gibi😁

Benim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?

Benim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Ete cok duskunumdur, on gundur agzima kendi yogurdugum kofteyi bile suremiyorum 🤣 nerde gereksiz zararli karbonhidrat orada ben. Tost makarna pilav pide en yakin arkadaslarim😅

O korku demeselerde bizde mevcut degil mi zaten cok zor ulastigimiz icin bebislerimize 🥹 icini ferah tutmaya calis, dun ilk kez lekelenince dunyam basima yikiliyor sandim. Meger ne cok alismisim suncacik surede, her seyi ona baglamisim dedim. Kendimizi gercekten yormamamiz lazim. İki lt den fazla su icemiyorum malesef icsem de aninda wcdeyim cikiyor zaten🤣 riskli donemimizin bitmesine az kaldi insallah sıkalim dislerimizi
Geçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyorm 🙏

Ay aynı benn. Tatlısız assla yapamazken canım gram çekmiyor aksine midem bulanıyor 🤷🏼‍♀️ annem mesela çay kafein tiryakisidir bana hamileyken ağzına bile sürmemiş tiksinmiş🤣 oluyor yani çok normal

Geçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyorm 🙏
Yok tatlim bir kez oldu cok sukur tekrarlamadi. Bugun kasiklarim agrimiyor bile. Kendimi yormama yordum lekeyi hic olmamisti cunku bugune dek🙈 bulantimin cok yogun oldugu bir kac gun ben de 1.5 gibi kaldim malesef. Ama ben normalde de boyle su icen biriyim o yuzden zorlanmiyorjm sanirim☺️ genelde suyu az icenler cok su icmeleri gerektiginde asiri zorlaniyor

Ben ilk doğumumu 20 ikinciyi 23 yaşımda yaptım. O zamanlar kayınvalide ile oturuyordum. Şimdi 38 yaşındayım. İkinci evliliğim. Bu hamilelik benim için çok anlamlı. Çünkü ilk defa her anın her detayın tadını çıkarabilme imkanım var. Yaşım ve yaşadıklarım sebebiyle şuan sahip olduğum herşey çok kıymetli. Diğerlerinde hamilelik nasıl geçti lohusalık neydi hatta evlilik neydi hiç anlamadım. Ya da bebeğimle bir günü geçirmek nasıl bir duygu yasamadım. Harala gürele doğup büyüdüler. Rabbım eksikliklerini göstermesin. Kızlar bir arkadaş bir abla ne olarak görmek isterseniz naçizane tavsiyemdir. Bu günlerinizi kimsenin çalmasına izin vermeyin. Yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi aman ayıp olur diye yapmayın. Her anın tadını çıkarın. En çok kendinizi sevin 🌸

Ay bende tam tersi asla tiksinme yaşamadım normalde midem bulanır tatlı yerken asla bulanmıyor nedense 😅 soğuk baklava ekler 🩷çikolata ekmeğe sürüp yiyorum fkkdlxlc

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
@poncikobella39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
Nefertitiiii Nefertitiiii 281.3 şubatKız10 Kasım
C cilekcanavari 301.1 şubat
M MelinaTur 361.3 şubat9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
it is time it is time 361.6 şubat7 mart13 kasım
@Synonyms36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
@Ruhezgisi2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn271.28 Şubat29 Ekim
@HeySero303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
Nebileyim2328 Nebileyim2328 383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
P pamukusu 241.22 Ocak5+36+6Erkek
@lilo0030 Ocak6+66 Kasım
@MoriAy341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
Merhaba benide ekler misiniz?
ilk çocuk
sat: 3 şubat
kese: 5+4
kalp atışı: 6+3
tahmini cinsiyet: kız
tahmini doğum: 10.11.2025
Topuzlu Topuzlu
💜sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🙏🏼

kızlar kese altında kanama alanı olan var mı? 5 gündür progestan kullanıyorum vajinal yoldan. tahminen kaçıncı haftada geçer bu kanama alanı? benim gibi olan var mı?

Back
X