- 18 Şubat 2025
- 81
- 90
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenmedir büyük ihtimalle. Bence bu ara yediklerimizle kapanmaz :) benimde öyle çünkü
Benim de daha geride çıktı (geç yumurtlamadan dolayı) ama dr dedi ki şimdilik bunu görmezden gelelim yani sata göre diyelim ileride değişebilirKızlar bişey sorcam şimdi son adetime göre normalde bugün 7+1’dim, bugün ultrasonda 7+3 çıktım. Ben ultrasonu mu satı mı esas alacağım kafam karıştıona göre tahmini doğumu da 2 gün erkene çekilecek uygulamaları falan da değiştireyim bilirkişiler beni aydınlatsın
![]()
Geç yumurtlama olunca normal canım, benim de kafam karıştı neye göre hesaplasam doğru olur diye de bakalım artık hayırlısı sağlıklı olsunlar daBenim de daha geride çıktı (geç yumurtlamadan dolayı) ama dr dedi ki şimdilik bunu görmezden gelelim yani sata göre diyelim ileride değişebilir
Bunlar hep anıııı hep böyle güzel anılar biriktiririz inşallahHayir kizamiyorum da ben de bildigimden degil, ordan burdan ogrendigim icin yolk kesesinin ne oldugunu biliyorumne biliyim ben diyor bana haahhaah
İnan sordum ama doktor amca (baya yaşlı) şuan ölçüm yapamam bebek büyüsün kız dediKeseyi gördüğünüzde kaç cm idi bende bugün 5+5 de gördüm merak ettim ölçüm sağlıklımı
Amin amin insallahBunlar hep anıııı hep böyle güzel anılar biriktiririz inşallah![]()
benimde 6.haftada çıktı ortaya kahve lekelenme gelince doktora gittim de öyle öğrendim, inşallah yok olur da bebeklerimiz sağlıkla gelirCanım benim de var küçülebiliyormuş ya da büyüyebiliyormuş vücut kendi emiyor ya da dışarı atılıyormuş takip edilmesi gereken bir şeymiş ama farkedilmese de çoğu kişide varmış doğuma kadar bile orada olabiliyormuş erken dönemde ise kese büyüdükçe yok oluyormuş çok hareket etmemek lazımmış birkaç gün ya da birkaç hafta diyorlar ben de cuma günü gideceğim inşallah gitmiştir
haftasını yakalar belki değişim yapmayın benimde ultrasonda 3 gün önde çıktı henüz değişiklik yapmadık sata göre bakıyoruz, ilerleyen haftalarda belli olur büyük ihtimalle şu an minicikler cünküKızlar bişey sorcam şimdi son adetime göre normalde bugün 7+1’dim, bugün ultrasonda 7+3 çıktım. Ben ultrasonu mu satı mı esas alacağım kafam karıştıona göre tahmini doğumu da 2 gün erkene çekilecek uygulamaları falan da değiştireyim bilirkişiler beni aydınlatsın
![]()
Çok doğru evet değiştirmeyeyim o zaman ileriki zamanlarda bakarız teşekkür ederimhaftasını yakalar belki değişim yapmayın benimde ultrasonda 3 gün önde çıktı henüz değişiklik yapmadık sata göre bakıyoruz, ilerleyen haftalarda belli olur büyük ihtimalle şu an minicikler cünkü![]()
Canim 67 dinlenme hali nabzi, sana oyle geliyordur sakin olkizlar kalbim hizli hizli atiyor gibi hiss ediyorum normalmidir acaba? kendim saydim nabizdan 1 dk 67 idi yuksek diyil ama ama ben oyle hiss ediyorum nefes nefese kalmis gibi gogsum yorulmus gibi
Canim 67 dinlenme hali nabzi, sana oyle geliyordur sakin olben yillardir tasikardiyle mucadele ediyorum, gebe kalinca mecburen ilacimi kestik. Dillendirmiyorum ama gun icinde nabzimin oturdugum yerden 110 oldugunu goruyorum. Akilli saati artik takmiyorum doktorumun onerisiyle. Gordukce yuksek nabzi panikleyip daha da yukseliyor
derin nefesler almaya calis, su ic o his gececektir ve dusunmemeye calis nabzini
uzanip dinlenirken baktim. rahatsiz edici bir sey nefes nefese kaldim gibi. gebelikten oncede olurdu bende ama cok nadiren 90 100Canim 67 dinlenme hali nabzi, sana oyle geliyordur sakin olben yillardir tasikardiyle mucadele ediyorum, gebe kalinca mecburen ilacimi kestik. Dillendirmiyorum ama gun icinde nabzimin oturdugum yerden 110 oldugunu goruyorum. Akilli saati artik takmiyorum doktorumun onerisiyle. Gordukce yuksek nabzi panikleyip daha da yukseliyor
derin nefesler almaya calis, su ic o his gececektir ve dusunmemeye calis nabzini
Anlik aritmi oluyordur, benim kullandigim ilacin yan etkisi gun icinde saniyelik 130 lara cikarip normale indirirdi duzenleme mekanizmasi olarak. Bir anda dunyam dururdu normale donerdim sonrauzanip dinlenirken baktim. rahatsiz edici bir sey nefes nefese kaldim gibi. gebelikten oncede olurdu bende ama cok nadiren 90 100
Evet canım yurt dışındaki herkes detaylı birşey öğrenememekten yakınıyor üzülüyorum herşeyi bilmeye hakkınız var aslında imkanları olmasına rağmen kullanmıyorlar .İnan sordum ama doktor amca (baya yaşlı) şuan ölçüm yapamam bebek büyüsün kız dedibu arada ben Almanya dayım o yüzden bu tarz şeyleri maalesef normal karşılıyorum söylemiyorlar burda herşeyi
ama ultrason kağıdında yazar mı arkadaşlar beni bi aydınlatırsa söylerim
![]()
130 da baya yukseliyormus Allah yardimcin olsun canim. simdi olctum tekrar 77 ama daha iyiyim az once belkide yuksekmis yalnis bakmis ola bilirim ara ara kontrol ederim yineAnlik aritmi oluyordur, benim kullandigim ilacin yan etkisi gun icinde saniyelik 130 lara cikarip normale indirirdi duzenleme mekanizmasi olarak. Bir anda dunyam dururdu normale donerdim sonra![]()
Sen yine dikkat et gozlemle kendini ama nabiz yukselmesi icin daha cok erken donemdeyiz bildigim kadariyla
İnşallah canım korkma benim kırmızıdan kahverengiye döndü ona rağmen kalp atışı iyiydi maşallah kanama alanı burada da bazı arkadaşlar korkmuş ama çok kötü bir durum değilmiş benim çok az hala peçeteye geliyor cumartesi gününden beri lekelerle uğraşıyorum ama moral bozmak stres yapmak yokk erkek bebekte lekelenme kanama olur diyorlar yaramazsa oğluşlarımız demek kibenimde 6.haftada çıktı ortaya kahve lekelenme gelince doktora gittim de öyle öğrendim, inşallah yok olur da bebeklerimiz sağlıkla gelirbenim bir sonraki kontrol 2 hafta sonra. inşallah sizinki yok olmuştur
![]()
Ay ben de baba bu seneki hediyen benim yazılı zıbın hediye aldım eşime çok ama çok tatlıKızlar bugün dayanamadım zıbın aldım. Çok erken biliyorum ama çok tatlıydı![]()