Bak çok güzel noktaya deginmissin canım diğer topikte üzüntüden kanaması olan arkadaş vardı. Böyle şeyleri okuma uzaklaş. Bende okuyordum arada ama insan istemeden de olsa içinde kalıyor takıyor üzülüyor mesela. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip etsin insallah❤Yahu sakindoktorun gerekli görürse verir tabi ki istemen bir şey değiştirmez
Amin inşallah kuzum
Bak sakin sakin geçecek bu günler :) bebeler daha çok küçük ultrason cihazı ve doktorun hassasiyetle ölçümü cok farkediyor :)
Cok katılıyorum söylediklerine
Ay inşallah sağlıklıdır benim de duam öyle
Ben bazen sürekli olumlu düşünmeye bile bağlıyorum bilmiyorum tutunacak dal arıyor da olabilirim
Gebeliğin başında bu kadar olumsuz yüklenip yola çıkmanın hiç anlamı yok durduk yere stres de rahim kasılmalarını tetikler dddi doktorum.
Ben gebeliğin başından beri oturduğum yerden nefes egzersizleri yapıyorum yeterki biraz daha sakinleyeyim rahatlayayım diye.
Benim gebelikte sinirlilik halim çok arttı mesela. Ve sinirlenince inanılmaz kasılıyorum bir anda. Üzülünce de benzer oluyor. Bu sabah karar aldım bdv bölümüne uğramayacağım mesela artıkdün gece bi annenin bebeğini kaybetmesiyle ilgili yazısını okudum cok üzüldüm ağladım öyle uyudum, sonrasında kanamayla uyandım. Ben özellikle stresin cok etkilediğine inanıyorum artık.
Biraz sakinleşelim biraz tevekkül edelim gerisine bakalım.
Biz bu bebelerimizin sadece aracısıyız.
İnşallah canım rahatlamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum açıkçası
Bak benim sonradan düşük bile arttı değerim doktorum normal dedi sağlıklı bebek her türlü gelir. 6 günde 56dan 313e yükselmişti, 3 gün sonrada 1561 oldu beta değerim bi düşük bi fazla arttı. İlk basta değer az olduğu için normal dedi doktor. 2 günde en az yüzde 60 artmasi gerekiyormuş nette yazılan bu. Bende ilk başta boşuna üzülmüştüm mesela
Valla girmicem artık yok yere üzmeye gerek yokBak çok güzel noktaya deginmissin canım diğer topikte üzüntüden kanaması olan arkadaş vardı. Böyle şeyleri okuma uzaklaş. Bende okuyordum arada ama insan istemeden de olsa içinde kalıyor takıyor üzülüyor mesela. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip etsin insallah❤
Aynen canım sadece o değil her türlü üzücü haberlerden kendini uzak tut. Kendi hayatında da az stresle yaşamaya bak bende bu aralar stres topu gibiyim ama geçecek insallahValla girmicem artık yok yere üzmeye gerek yok
Bahsettiğin arkadaşı ben de biliyorum..
Rabbim hepimize gebeliğimizi hayırlı ve kolay etsin inşallah
Hoşgeldiniz. Büyük ihtimal ekim ayında doğum yapacaksınız zaten isabet olmuş.Selam ben de cift cizgi var ama bebek var mi cmt ogrencez kismetse kasim anneleri daha acilmamis o yuzden bueaya yazmak istedim Allah o ginleri gormeyi nssip edersse de cok yuksek ihtimal ekim annesi olacagim gibi
Aynen haklısın canım çok teşekkür ederim bunu biliyorum ama şeytan hep vesvese yapıyor doktorum adımı vesvese koymuştu zatenBak benim sonradan düşük bile arttı değerim doktorum normal dedi sağlıklı bebek her türlü gelir. 6 günde 56dan 313e yükselmişti, 3 gün sonrada 1561 oldu beta değerim bi düşük bi fazla arttı. İlk basta değer az olduğu için normal dedi doktor. 2 günde en az yüzde 60 artmasi gerekiyormuş nette yazılan bu. Bende ilk başta boşuna üzülmüştüm meselaherkesin beta değeri farklı sen öyle yok adetten 10 gün önce 100 200 çıktı diyenlere bakma. Onların yumurtlamasi cok erken olmuştur. Önemli olan devam etmesi sen bunları okuyup canını sıkma sakın
Evet canm bendede oluyor göz kapaklar açılmıyordu ama bn azalttım gece yatmadan önce iki tane alıyordum sonra iki günde bir almaya başladım bu aralarda üç günde bı tane alıyorum yatmadan önceKızlar merhaba. Bulantım çok olmasa da 1 hafta önce başladı doktorum ilaç verdi fakat ilaçtan sonra uyku hali ve halsizliğim çok oluyor, bulantıya karşı ilaç kullananlar sizde de buna benzer etkileri var mı?
Hayırlı olsun sağlıklı kolay bir gebelik dilerimSelam ben de cift cizgi var ama bebek var mi cmt ogrencez kismetse kasim anneleri daha acilmamis o yuzden bueaya yazmak istedim Allah o ginleri gormeyi nssip edersse de cok yuksek ihtimal ekim annesi olacagim gibi
Oh İşte buİyi geceler arkadaşlar minnoşumu gördük büyümüş teyzeleri 8+0 tam günüyle uyumlu. 2cm imiş. Sesini de duyduk kalbinin şükürama ilaçları azaltmadı, vukuatlı hasta olduğum İçin. 2 hafta sonra bir daha gideceğiz duruma göre bazı ilaçları bıraktıracak.
Yorumları okuduktan sonra bulantım artsa bile bende azaltmaya karar verdim baş ağrısı da eklenince iyice zorladı beni. Başlarda hepsini normal gebelik belirtisi sandım gözüm korktu bu şekilde nasıl geçecek diyeEvet canm bendede oluyor göz kapaklar açılmıyordu ama bn azalttım gece yatmadan önce iki tane alıyordum sonra iki günde bir almaya başladım bu aralarda üç günde bı tane alıyorum yatmadan önce
Teşekkür ederimOh İşte bugözün Aydın canım çok çok mutlu oldum. Maşallah
Benimki de 2.17 cm çıktı 8+6 gösteriyordu ultrason da benim günümle uyumlu.
İki hafta sonra kıpırdandığını da görmeye başlayacaksın benimki bugün hafif kuyruk salladı
Kalp atisi icin erken ama keseyi gorursun buyuk ihtimal icini ferah tut lutfen akisina birak ne kadar cok dusunursen okadar cok insan stres oluyor valla goguslerim acimasa hamile oldugumu unuturdum o derece dusunmeyi kestim artik kafam cok rahat hem zaten 9 ay boyunca sabretmeyi orenecegiz mecbur ilk 3 ay gecsin tehlikesi kalksin aman 4 aylik olsun cinsiyetini oreneyim 5 6 kiyafetler olmaz karin buyur aynanin karsisindan ayrilamassin 7 8 ay bebegin kilosu kac 9 oluca ne zaman dogacak her olan seye bu dogum belirtisi mi acaba diye dusuneceksin demem o ki akisina bira guzel bir mucize buyuyecek icinde her aninin tadini cikar uzun oldu biraz ama bazen insanin boyle seyler duymaya ihtiyaci oluyor diye yaziyorum dilerim hayirlisinla kucagina alacagin gunde gelir canimmerhabalar herkeseYarın 2.kez doktora gideceğim geçen gittiğimde kese görememiştik henüz yeni olduğundan yarın 5+6 oluyor sata göre .İnşallah kese görünür bu zamanlarda keseyi görenler var mı ? Bir de kalp atışı için erken mi?
tatlım gördüm ama yazamadım sana. İçini ferah tut, ben 45 gibi kritik bir değerle hamileliğimi öğrendim, değer hızlı şekilde arttı ve şu an şükür ki 8. Haftamın içindeyim. Olacağın önüne kimse geçemez Allah nasip ettikten sonra. İçini ferah tut.Aynen haklısın canım çok teşekkür ederim bunu biliyorum ama şeytan hep vesvese yapıyor doktorum adımı vesvese koymuştu zaten
İnşallah inşallahTeşekkür ederimNe güzel ya 6 gün ileridesin benden Büyüyorlar şükür ve bundan sonra daha az evham yapacağımız daha güzel günler gelecek inşallah.
8.68ken kaset testte pozitifi gördüm 1 tık daha silikti.Ya aklımı şey karıştırdı ben kaset test yaptım silik çizgi çıktı bu testler 20 üstünü gösteriyormuş ama benim değerim 17 yoksa değerim gitgide düşüyor mu aşırı evhamlııyım Eki Görüntüle 3018575
Normal canım yaa bende ilk baslarda endişeliydim hala endiseli olabiliyorum şu 1. Trimester geçmeden endişem geçmeyecek gibi. Ama bi yandan da 18 ay sonunda ilk kez hamile kalabildim o kadar tedaviden sonra bunu düşünüp mutlu olmaya bakıyorum artık. Hiç kendimi de kısıtlamıyorum mesela mutluluğumu yaşamaya bakıyorum bi kaç bisey aldım bile o an içimden ne geçiyorsa böyle böyle geçecek bu zamanlarAynen haklısın canım çok teşekkür ederim bunu biliyorum ama şeytan hep vesvese yapıyor doktorum adımı vesvese koymuştu zaten
maşallah miniğe ne güzellİyi geceler arkadaşlar minnoşumu gördük büyümüş teyzeleri 8+0 tam günüyle uyumlu. 2cm imiş. Sesini de duyduk kalbinin şükürama ilaçları azaltmadı, vukuatlı hasta olduğum İçin. 2 hafta sonra bir daha gideceğiz duruma göre bazı ilaçları bıraktıracak.
Yaaaa gerçekten miii ne güzel yarın teste gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerimNormal canım yaa bende ilk baslarda endişeliydim hala endiseli olabiliyorum şu 1. Trimester geçmeden endişem geçmeyecek gibi. Ama bi yandan da 18 ay sonunda ilk kez hamile kalabildim o kadar tedaviden sonra bunu düşünüp mutlu olmaya bakıyorum artık. Hiç kendimi de kısıtlamıyorum mesela mutluluğumu yaşamaya bakıyorum bi kaç bisey aldım bile o an içimden ne geçiyorsa böyle böyle geçecek bu zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?