• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    26
İkili tarama yaptırdınız mı kızlar. Bugün baya stres oldum çocuk bi türlü istenen pozisyona gelmedi. Çeken doktor ve asistanı da çok kötü davrandı. Eşim izin almıştı sabahtan akşama kadar sürer diye. Çekemediler yarın gel dedi eşim izin alamaz diyince baya tepkili bi şekilde eşinle gelmek zorunda değilsin kendin gel ev hanımısın heralde daha erken hafta gebelik bu ne var bunda gelemiycek falan bi yükseldi. Yani düşük riski atlattım hem hem de kimsem yok yaşadığım yerde yanımda bi destek olsun istemiştim ama o kadar kötü bi gündü ki üzülerek çıktım ordan. Sanki çocuğa ben tembihledim dönme diye. Yarın da gitmek istemiyorım tekrar o doktoru görmek istemiyorım. Bu devlete bağlı kurumlar niye böyle anlamış değilim
Ayy kiyamam sana ben olsam orda tarama yaptirmazdim başka hastaneye randevu al öyle davranmaya haklari yok sanki zorla caliştiriyorlar ne kdar kötü kalpliler yaaa o paran yoksa cidden onlarin afra tafralarini çekmek zorunda kaliyosun 😐sirf bu yuzden bazi seylerden kisip özele gidiyorum

Ayy kiyamam sana ben olsam orda tarama yaptirmazdim başka hastaneye randevu al öyle davranmaya haklari yok sanki zorla caliştiriyorlar ne kdar kötü kalpliler yaaa o paran yoksa cidden onlarin afra tafralarini çekmek zorunda kaliyosun 😐sirf bu yuzden bazi seylerden kisip özele gidiyorum
Bende öyle yaptıp yarın ararlarsa da vericem cevaplarını ama hormonlar da coştuğu için baya ağladım ağırıma gitti

Bende öyleyim canim yalniz değilsin bende perşembe günü gidicem şimdiden heyecanliyim 25 gün oldu görmeyeli miniğimi🥲
Ah ah hep bu internet yüzünden . Cahil olmak hiç birşey bilmeden gitmek en iyisi olurdu . ♥️ sende sağlıklı güzel bir şekilde gör bebeğini inşallah canım bende ♥️ demekki bu gerginlik oluyor .

Benim çok da abartı olmayan bir göğüs hassasiyetim vardı ama bir iki gündür baya baya azaldı,kayboldu denecek kadar. 11.haftada bunun olması normal mi sizce?

😅😅
Önceki gebeligimde tüm sorunlar üzerime gelmiş biri olarak soyleyeyim.İlk haftalarda kanama oldu biraz ilk gebelik düşük olduğu için bu da belki düşer dediler iğne ilaç verdiler..İkili testte down sendromu riski çok yüksek çıktı.Amniyosentez önerdiler.Detayli ultrasonda kalbinde sorun var dedi farklı bir Dr..Ona çok üzülmüştüm .Ama çok şükür kalp Hastanesi'nde yapılan kontrollerde birşey çıkmadı..7. ayda hafif kanama oldu 1 cnm acilman var dediler 2 ay evde yattım. Ama mutlu diyebileceğim bir hamilelik gecirdim.Allah bir şekilde insanın içine ferahlık veriyor ☺️
Ama şimdi bende kaldiramam 😄
İnş kolayca problem olmadan bu süreci geçiririz.
Geçmiş olsun valla benim şöyle zaten ilk dört ay kanamalı geçti aşırı stresliydi doktorum gerek görmemişti çünkü gerçekten bebekte sorun yoktu aksine kanama alanı bile yoktu kanamanın nerden geldiğini çözene kadar kanamalarım durdu. Sonra 26+4 te doğum yapınca yoğun bakım süreci, sonunda da kavuşamama olunca şu an böyle kendimi strese sokacak dizi bile izleyecek gücüm yok. O dereceyim, bunda herkese çooook güzel gebelik diliyorum. Sıfır sorunla şu dönemi bitirelim inşallah 🩷

E17FAD37-A328-4B7E-AC57-C858370FA231.webp
merhaba ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini ne Olabilir vajinal

Benim çok da abartı olmayan bir göğüs hassasiyetim vardı ama bir iki gündür baya baya azaldı,kayboldu denecek kadar. 11.haftada bunun olması normal mi sizce?
Benim de çok aşırıydı süt de geliyordu. Hassasiyet bitti gibi sıvı da azaldı çok. Vücudumuz adapte oluyor artık 🥰

Sizin kız değil miydi ya sanki ikili taramada öyle denmişti yanlış mı hatırladım acaba kusura bakmayın öyleyse🥹
Ya bana dediki asla tahmin yapamam şuan sonra ısrar edince kız ama asla emin değilim göremedim dedi
Sonra bir çıkıntı gördü plasenta mı emin değilim dedi
Arada derede bişi söyledi
Hala bilmiyorum 😂

Yaa kızlar az önce karnımda sol tarafta bir sertlik hissettim sanki böyle oraya bir top geldi içimden birden gibi uyuşukluk sonra geçti sonra 1 dakika sonra yeniden geldi ben de eşimin yanına koştum sen hissediyor musun dışarıdan diye o hissetmedi tam oturdum yine böyle sanki sol tarafımda bir top gibi sertlik oldu uyuşukluk hissettim sonra geçti 🥹🥹 bebiş olabilir mi ya sat’a göre 12+3 ultrasına göre 13.haftadayız biraz erken sanki bebiş değilse ne olabilir 😍

Kızlar ya sizide rüyalarınızda korkutuyorlarmı? Beni başında çok korkutuyorlardı durmuştu bir ara bu gece tekrar töbeler olsun çok korkuttular hamilelerle uğraşırlar derler ama bilemedim napmak gerek
Sadece 1 kere oldu böyle içim ürpererek uyandım tuhaftı içimden bir şey yürüyüp geçmiş gitmiş gibi dehşet korkmuştum başka da olmasın aman allah korusun
Kızlar yastığınızın altına bıçak koyarak uyuyun ve uyumadan evvel Ayet-el Kürsi 3 ihlas 1 Fatiha okuyun o zaman rahat uyursunuz. Birde Rabbim bütün dişi ve erkek musibetlerin şerrinden sana sığınırım diye dua edin.

Seker cokkk onemli. Umarim seker dengeniz duzelir kisa zamanda. Malesef aclikla sinaniyorz hamileleigimzde😔
Öyleymiş önemini bugün öğrendim .İnş düşer düşmezse inusiline başlayacağız dediler.
İkili tarama yaptırdınız mı kızlar. Bugün baya stres oldum çocuk bi türlü istenen pozisyona gelmedi. Çeken doktor ve asistanı da çok kötü davrandı. Eşim izin almıştı sabahtan akşama kadar sürer diye. Çekemediler yarın gel dedi eşim izin alamaz diyince baya tepkili bi şekilde eşinle gelmek zorunda değilsin kendin gel ev hanımısın heralde daha erken hafta gebelik bu ne var bunda gelemiycek falan bi yükseldi. Yani düşük riski atlattım hem hem de kimsem yok yaşadığım yerde yanımda bi destek olsun istemiştim ama o kadar kötü bi gündü ki üzülerek çıktım ordan. Sanki çocuğa ben tembihledim dönme diye. Yarın da gitmek istemiyorım tekrar o doktoru görmek istemiyorım. Bu devlete bağlı kurumlar niye böyle anlamış değilim
İnsaniyet meselesi malesef.Devletteki bazi doktorlar sağlık calisanlari da çok iyi oluyor Allah razı olsun.
Kızlar ikili tarama testinde free beta 50 altı çıkarsa erkek 50 üzeri çıkarsa kız bebişmiş yeni birsey daha öğrendik.
Ben üşenmedim baktım eski dosyama😄oğlumda free beta hcg değerim 108 cikmis
Geçmiş olsun valla benim şöyle zaten ilk dört ay kanamalı geçti aşırı stresliydi doktorum gerek görmemişti çünkü gerçekten bebekte sorun yoktu aksine kanama alanı bile yoktu kanamanın nerden geldiğini çözene kadar kanamalarım durdu. Sonra 26+4 te doğum yapınca yoğun bakım süreci, sonunda da kavuşamama olunca şu an böyle kendimi strese sokacak dizi bile izleyecek gücüm yok. O dereceyim, bunda herkese çooook güzel gebelik diliyorum. Sıfır sorunla şu dönemi bitirelim inşallah 🩷
Teşekkür ederim ,amin inş 🤲

Ya bana dediki asla tahmin yapamam şuan sonra ısrar edince kız ama asla emin değilim göremedim dedi
Sonra bir çıkıntı gördü plasenta mı emin değilim dedi
Arada derede bişi söyledi
Hala bilmiyorum 😂
Yaa inşallah en kısa zamanda öğrenirsiniz sağlıklı olması ilk öncelik ama tabi alışveriş için bilmek gerek😍

Haklısınız gerçekten düşünüyorum yani bir problem olmuş olsa elden ne gelir insan o cana hiç kıyabilirmi o yüzden hem sonucu net olmayan birşey için moralimi bozmak üzülmek istemiyorum hemde maddı açıdanda gereksiz pahalı
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız şuan için hamileleiğime ve bebeğime odaklanmak istiyorum Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah🙏🏻🌸
Aynısı canım. Rabbime dua edeceğiz her daim. Hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar doğururuz inşallah.

Merhaba kizlar. Sizlere danismak istedigim birsey var. Suan 10.haftadayim. Yazilarinizi takip ediyorumda. 2 li testleri 12 yada 13.haftada yaptirmissiniz. Ben 11.haftada yaptirmayi dusunuyordum. Cok mu erken yaptirmis olurum acaba.

Birde 2 li test yaptırmadan once dikkat etmem gereken bisey varmi. Ecopirin kullaniyorum. Onu kesmem gerekiyor mu.

Back
X