• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Topuzlu Topuzlu Canııııııım sana zahmet benim tablodaki bilgilerime tahmini cinsiyeti KIZ ekletmek istiyorum. Totem yaptım, unutmuşum bildirmeyi. Eklermisin🫶🏻

Arkadaşlar 4+2 deyim genellikle her gün midem hareketli,böyle kramp gibi değişik ağrılar giriyor gün boyu devam eden bir şey değil bu normal mi böyle belirtilerinşz oldu mu ?

Kızlar kasigima ani olsun olmasın arada kramp giriyo sizlerinde öyle mi 2.gebelik ama hatirlayamadim

Benim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Ay benim de öyle başladı. Tatlı midemi bulandırıyordu. Ekmek yemek bile istemiyordum. İyi oldu kilo verdim falan. Ama dün canım aniden çilek reçeli istedi baya yedim, şaşkınım normalde de hiç sevmem😂

Benim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Her hamilelikte farklı bir şeyden tiksiniyorsun ben birinde muzdan birinde çilekten tiksinmiştim doğumdan sonra geçiyor merak etme
Bi an eşimde öyle sandı 🙈🙈 neyse ki değil 😁😁
Ay olsun iki tane minnos istemez miydin 😂

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu eşimi uyandırdım Allah’dan evdeydi hemen hastaneye gittik doktor aldı neyseki .. ve keseyi gördüm teyzeleri hemde karından içinde hafif kıpırtılatda var ama uzun tutmayayım seni şimdilik büyüsün dedi 🥹 kanama alanı hiç birşey yok etrafında çok güzel yere tutunmış endişe etme iyi dedi . O kadar korktum ki 4 kez kayıptan sonra aklıma herşey gelmişti çok şükür rabbim bağışladı .. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ama ben bayramdan önce kendi doktoruma giderim gibi sabredemem 🤭 kesemiz de 6 cm olmuş 🥰

Benim esim de yolk sac i bir ikinci bebek sandi ayni kesenin icinde🤣 bir an cok panikledim diyor ajdjdjdj. Ben de muayenede diyorum bu adamin suratina noldu rengi kacti😁😁
Hahahahahshsh ya bu erkolarrrrr😁😁 eşimin tahmin ettiği yer sol yumurtalığımmış doktora da sordu bu ne diye doktor da sol yumurtalık diyip kafasını çevirdi bende diyorum ne alaka şimdi yine gereksiz nereye takıldı acaba hshssj 🙈🙈

Her hamilelikte farklı bir şeyden tiksiniyorsun ben birinde muzdan birinde çilekten tiksinmiştim doğumdan sonra geçiyor merak etme

Ay olsun iki tane minnos istemez miydin 😂
Imm şey noo 😁😁 çok zor ya gurbetteyim zaten Allah isteyene versin ben bitaneyle yola devam 🙈🙈

Kızlar kesenin konumuna göre tahmin yaptı ChatGPT erkek diyor 😁🙈

Eklentiler

• IMG_0872.webp
    IMG_0872.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 32
Yaş 31
İkinci çocuk
Sat 31 Ocak ama geç döllenme
Kese 5+6
Tahmini cinsiyet erkek
Tahmini doğum 19.11.2025 🥰

Topuzlu Topuzlu

Arkadaşlar 4+2 deyim genellikle her gün midem hareketli,böyle kramp gibi değişik ağrılar giriyor gün boyu devam eden bir şey değil bu normal mi böyle belirtilerinşz oldu mu ?
Evet çok normal bebiş yerleşene kadar böyle kramp batma benzeri belirtiler oluyor 🥰

Hahahahahshsh ya bu erkolarrrrr😁😁 eşimin tahmin ettiği yer sol yumurtalığımmış doktora da sordu bu ne diye doktor da sol yumurtalık diyip kafasını çevirdi bende diyorum ne alaka şimdi yine gereksiz nereye takıldı acaba hshssj 🙈🙈
Hayir kizamiyorum da ben de bildigimden degil, ordan burdan ogrendigim icin yolk kesesinin ne oldugunu biliyorum🤣 ne biliyim ben diyor bana haahhaah

Kızlar ben de 5+3 teyim bulantım yok iştahım yerinde ama yine de aşırı halsizim.elimi kaldırmaya mecalim yok ama doktorum normal dedi.bir de bağırsaklarım felaket hareketli ishal olacakmışım gibi

kızlar kese altında kanama alanı olan var mı? 5 gündür progestan kullanıyorum vajinal yoldan. tahminen kaçıncı haftada geçer bu kanama alanı? benim gibi olan var mı?
Canım benim de var küçülebiliyormuş ya da büyüyebiliyormuş vücut kendi emiyor ya da dışarı atılıyormuş takip edilmesi gereken bir şeymiş ama farkedilmese de çoğu kişide varmış doğuma kadar bile orada olabiliyormuş erken dönemde ise kese büyüdükçe yok oluyormuş çok hareket etmemek lazımmış birkaç gün ya da birkaç hafta diyorlar ben de cuma günü gideceğim inşallah gitmiştir

al benden de o kadar.. 1 dilim tatlı için eşimle kapışırdık. Tatlı yemediğim gün elim ayağım titrerdi😂 şimdi assssla öyle bir isteğim yok gebeliğin başından beri. Hep ekşi ve ferah şeyler yemek istiyorum

Back
X