Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esim de yolk sac i bir ikinci bebek sandi ayni kesenin icindeBi an eşimde öyle sandıneyse ki değil
![]()
Ekledim balımTopuzlu Canııııııım sana zahmet benim tablodaki bilgilerime tahmini cinsiyeti KIZ ekletmek istiyorum. Totem yaptım, unutmuşum bildirmeyi. Eklermisin
![]()
Benim ani hapşurunca oluyor o kaç haftalıksın şuanKızlar kasigima ani olsun olmasın arada kramp giriyo sizlerinde öyle mi 2.gebelik ama hatirlayamadim
Ay benim de öyle başladı. Tatlı midemi bulandırıyordu. Ekmek yemek bile istemiyordum. İyi oldu kilo verdim falan. Ama dün canım aniden çilek reçeli istedi baya yedim, şaşkınım normalde de hiç sevmemBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Her hamilelikte farklı bir şeyden tiksiniyorsun ben birinde muzdan birinde çilekten tiksinmiştim doğumdan sonra geçiyor merak etmeBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Ay olsun iki tane minnos istemez miydinBi an eşimde öyle sandıneyse ki değil
![]()
6+3 hapsururken oksururken bacağım vucudum gerginse yani dimdiksem kapanma pozisyonu gibi duruyom o zaman olmuyoBenim ani hapşurunca oluyor o kaç haftalıksın şuan
Hahahahahshsh ya bu erkolarrrrrBenim esim de yolk sac i bir ikinci bebek sandi ayni kesenin icindebir an cok panikledim diyor ajdjdjdj. Ben de muayenede diyorum bu adamin suratina noldu rengi kacti
![]()
Imm şey nooHer hamilelikte farklı bir şeyden tiksiniyorsun ben birinde muzdan birinde çilekten tiksinmiştim doğumdan sonra geçiyor merak etme
Ay olsun iki tane minnos istemez miydin![]()
Evet çok normal bebiş yerleşene kadar böyle kramp batma benzeri belirtiler oluyorArkadaşlar 4+2 deyim genellikle her gün midem hareketli,böyle kramp gibi değişik ağrılar giriyor gün boyu devam eden bir şey değil bu normal mi böyle belirtilerinşz oldu mu ?
Hayir kizamiyorum da ben de bildigimden degil, ordan burdan ogrendigim icin yolk kesesinin ne oldugunu biliyorumHahahahahshsh ya bu erkolarrrrreşimin tahmin ettiği yer sol yumurtalığımmış doktora da sordu bu ne diye doktor da sol yumurtalık diyip kafasını çevirdi bende diyorum ne alaka şimdi yine gereksiz nereye takıldı acaba hshssj
![]()
Keseyi gördüğünüzde kaç cm idi bende bugün 5+5 de gördüm merak ettim ölçüm sağlıklımıYaş 31
İkinci çocuk
Sat 31 Ocak ama geç döllenme
Kese 5+6
Tahmini cinsiyet erkek
Tahmini doğum 19.11.2025
Topuzlu
Canım benim de var küçülebiliyormuş ya da büyüyebiliyormuş vücut kendi emiyor ya da dışarı atılıyormuş takip edilmesi gereken bir şeymiş ama farkedilmese de çoğu kişide varmış doğuma kadar bile orada olabiliyormuş erken dönemde ise kese büyüdükçe yok oluyormuş çok hareket etmemek lazımmış birkaç gün ya da birkaç hafta diyorlar ben de cuma günü gideceğim inşallah gitmiştirkızlar kese altında kanama alanı olan var mı? 5 gündür progestan kullanıyorum vajinal yoldan. tahminen kaçıncı haftada geçer bu kanama alanı? benim gibi olan var mı?
al benden de o kadar.. 1 dilim tatlı için eşimle kapışırdık. Tatlı yemediğim gün elim ayağım titrerdiBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?