• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende yumurtalamadan 12. Günde yaptırdım bakalım şu adet dönemim hayırlısıyla geçseydi rahatlıcam
Bak tamam işte senin daha yüksek çıkmış canını sıkma bisey olursa bizim elimizde degil maalesef. Eğer sağlıksızsa gidiyor hersey nasip meselesi. Benimde 18 ay sonra ilk defa oldu bu düşünceler normal ama kendini çok strese sokma ilerde Allahin izniyle ayda 1 gidiyorsun zaman zor geçiyor ama yapacak bisey yok😊

Canım inanır mısın çatlama iğnesi sonrası 5-6 gün sonra afedersin 3 kez kustum hasta gibi yatakta yattım resmen midemin ekşimesinden kalkamadım ayağa bende onda kimseye söylemedim dalga geçerler daha neler diye peki düşmemesi için düşük önleyici ilaç hap kullanıyor musun
Yok benim kahverengi pıhtım bile oldu ama doktorum asla ilaç vermedi düşük iğnesi verebilmesi için kesenin etrafında kan görmesi ve ya kanaman olması lazım. Ayrıca sağlıklı bebek anneye tutunuyor bak -Sunshine -Sunshine çok iyi bir örnek. Ama şunu sakın unutma halinden anlıyorum bu çok güzel bir duygu ama ay düşecek mi ay şöyle mi olcakla hamilelik geçmez o ilaçlar sadece destekleyici o çocuk tutunmayacaksa bilimsel olarak o iğneler tutacak diye bir açıklama yok senin yapacağın sadece 2 günde 1 kan vermek takip etmek 5-6 haftalıkkende doktora gitmek kendini rahatlatmazsan olumsuz düşünüp her okuduğundan yola çıkarsan negatifliği çekersin

İnşallah kesilir biran önce. İşe gidiyorum bende beni o çok zorluyor 😔 çok şükür hiç kusma olmadı ama bulantım hep var.
Çalışanlar için daha da zor çok haklısın ama birkaç haftaya hafifler, 2-3 hafta sonra daha iyi olacak.

Sayfa sayısı çok diye okumamış olabilirsin cnm doktorların hepsi 1 hafta önce çıkması ve ya 1 hafta önde olması önemli değil diyor zaten 1 aya kadar seninde bebişin gelişimini yakalayacak herkesin böyle oluyor ki 5 gün geriden gelmesi çok normal benimkide 5 gün önden gidiyor sorun etme 1 ay sonra anlıcaksın dediğimi
Insallah canim sag olasin. Dediginin olmasi için cok dua edeceğim. Normali yakalar gelişir insallah çok bekledim ben onu. Allah bağışlasın hepimizin bebislerini❤

Bende doktordan düşük olmaması için iğne hap istemeyi düşünüyorum verir mi acab
Yahu sakin 😅 doktorun gerekli görürse verir tabi ki istemen bir şey değiştirmez ☺️
Allahım bir an önce şifa versin insallah dualarım seninle kanaman bir an önce kesilsin inşallah ❤❤❤😮‍💨😮‍💨
Amin inşallah kuzum 💓
Kızlar çok şükür 6+5 de bebeğimin kalp atışlarını duyduk. sat a göre 6+5 ken doktorum 6+2 dedi endişelenmedim. burda yazdığınız yorumlar çok etkili oldu teşekkürler :)
Bak sakin sakin geçecek bu günler :) bebeler daha çok küçük ultrason cihazı ve doktorun hassasiyetle ölçümü cok farkediyor :)
Yok benim kahverengi pıhtım bile oldu ama doktorum asla ilaç vermedi düşük iğnesi verebilmesi için kesenin etrafında kan görmesi ve ya kanaman olması lazım. Ayrıca sağlıklı bebek anneye tutunuyor bak -Sunshine -Sunshine çok iyi bir örnek. Ama şunu sakın unutma halinden anlıyorum bu çok güzel bir duygu ama ay düşecek mi ay şöyle mi olcakla hamilelik geçmez o ilaçlar sadece destekleyici o çocuk tutunmayacaksa bilimsel olarak o iğneler tutacak diye bir açıklama yok senin yapacağın sadece 2 günde 1 kan vermek takip etmek 5-6 haftalıkkende doktora gitmek kendini rahatlatmazsan olumsuz düşünüp her okuduğundan yola çıkarsan negatifliği çekersin
Cok katılıyorum söylediklerine
Ay inşallah sağlıklıdır benim de duam öyle 🥲
Ben bazen sürekli olumlu düşünmeye bile bağlıyorum bilmiyorum tutunacak dal arıyor da olabilirim 😅
Gebeliğin başında bu kadar olumsuz yüklenip yola çıkmanın hiç anlamı yok durduk yere stres de rahim kasılmalarını tetikler dddi doktorum.
Ben gebeliğin başından beri oturduğum yerden nefes egzersizleri yapıyorum yeterki biraz daha sakinleyeyim rahatlayayım diye.
Benim gebelikte sinirlilik halim çok arttı mesela. Ve sinirlenince inanılmaz kasılıyorum bir anda. Üzülünce de benzer oluyor. Bu sabah karar aldım bdv bölümüne uğramayacağım mesela artık 🤣 dün gece bi annenin bebeğini kaybetmesiyle ilgili yazısını okudum cok üzüldüm ağladım öyle uyudum, sonrasında kanamayla uyandım. Ben özellikle stresin cok etkilediğine inanıyorum artık.
Biraz sakinleşelim biraz tevekkül edelim gerisine bakalım.
Biz bu bebelerimizin sadece aracısıyız.

Tebrik ederim canim bence bekle degerin guzel cunku kese 5 haftada gozukuyor muhtemelen pazartesi transvajinal ultrasonla gebelik kesinlesir ozamana kadar kafani rahat tut herseyin hayirlisi insallah 🙏 ❤️
Çok teşekkür ederim canımm ❤️ ben de seni çok tebrik ediyorum ☺️ İnşallah o zaman sabırla bekliyorum 🥰

Hayırlı uğurlu olsun. Pzartesi gözükme ihtimali var ama gözükmezse de üzülme henüz çok erken dönemdesin.vajinal ultrason harici görünmeyebilir zaten. Bu ultrasonda gözükme durumları cihazdan cihaza bile aynı gün içinde farkedebiliyor. O yüzden şimdiden aklında tut gereksiz stres olma sakın ☺️

Hayırlı olsun siz de benim gibi çok erken dönemde öğrenmişsiniz. Benim de adete 5 gün kala 41 di değerim. 48 saat sonra aynı lab da testi tekrarlayabilirsiniz artış takibi için. Çok erken dönemde öğrenince beklemesi biraz daha stres heyecan yaratıyor ☺️
Çok teşekkür ederim canım beni çok rahatlattınız☺️ Senin de hayırlı uğurlu olsun Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️

merhabalar herkese ☺️Yarın 2.kez doktora gideceğim geçen gittiğimde kese görememiştik henüz yeni olduğundan yarın 5+6 oluyor sata göre .İnşallah kese görünür 🙏bu zamanlarda keseyi görenler var mı ? Bir de kalp atışı için erken mi?

Bende cuma günü gideceğim. Bugün gittiğimde kesede sıkıntı yok dedi. İğne vurdu tek seferlik. Progestan fitil birde hap verdi. Bol bol dinlen dedi bende öyle yapcam inşallah. Sağlıkla alırız bebeklerimizin güzel haberlerini inşallah🙏🏻
İnşallah canm

İnşallah 😍 valla uygulamalar üstünden fikir yürütmekten sıkıldık 😁 güya zeytin kadar olmuş çocuum 😂 görcez artık zeytin mi peynir mi 🤭
ayy bebiş şeklini almıştır artık 😇 ben 7+2 de gittiğimde alttan bakılmıştı çok netti ultrason fotoğrafında kol bacak çıkıntıları bile belli minnacıklar daha yarım yarım🙈

Portakal çok fena gaz yapıyor bende ama yemeye çalışıyorum yine 🙄
Kaşarı çok duydum gerçekten bebekler çok kilo alıyormuş sütü de duydum ama ben sade süt içemiyorum 🥲
Portakal üzerine progestan fitil gazdan uçacağım 😂
Bende süt içemiyorum belki kahve yapıp içerim ilerde şu an onu bile istemiyorum😷

merhabalar herkese ☺️Yarın 2.kez doktora gideceğim geçen gittiğimde kese görememiştik henüz yeni olduğundan yarın 5+6 oluyor sata göre .İnşallah kese görünür 🙏bu zamanlarda keseyi görenler var mı ? Bir de kalp atışı için erken mi?
vajinal muayene olursa kalp atışı duyulabilir

Aslında otomatik hesaplayıcılar var benim her yerde erkek 😂 çevremde herkes erkek diyor bi halam kız diyor ama ben hamile olduğumu bilmeden 3 gün önce erkek çocuk gördüm bilmiyorum erkek çıkarsa çok iyi hissetmişiz dicem😂
Bende erkek hissediyorum Rus takvimi ve Çin takviminin bi tane otomatik hesaplama şeyinde kız çıkıyor onun dışında erkek çıktı hep bakalım hislerimde yanılacak mıyım😂

Kese görünür insallah merak etme. Ben 5+3de görmüştüm. Kalp atımını da bugün gördüm 6+6da. Vajinal baktirmak istemiyorsan 1 hafta daha beklemen gerekecek kalp atimi için. Insallah en kisa zamanda duyarsin❤🤲

Çok doğru söylüyorsunuz yarın inşallah biraz daha yükselmşşse sanırım biraz daha rahatlayacağım inşallah eğer sağlıksızsa zaten düşüyor dediğiniz gibi

Bak tamam işte senin daha yüksek çıkmış canını sıkma bisey olursa bizim elimizde degil maalesef. Eğer sağlıksızsa gidiyor hersey nasip meselesi. Benimde 18 ay sonra ilk defa oldu bu düşünceler normal ama kendini çok strese sokma ilerde Allahin izniyle ayda 1 gidiyorsun zaman zor geçiyor ama yapacak bisey yok😊
İnşallah canım rahatlamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum açıkçası 🙈

Back
X