• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyy gerçekten forumda okumadığım mesaj kalmadı insan hep kötü şeyler düşünüyor inşallah yarın artış olur çok korkuyorum artışı görememekten
Hayırlı olsun canım ben kan vermedim delik deşik oluyorum diye gebelik testiyle takip ettim gittkçe koyulaşıyordu zaten koyulaşınca değer yükseliyor demek silik çıkmıştı benim

Bende adetime 8 gün kala 25 ile öğrendim 2 kere daha yaptırdım düzenli artınca doktor yeter dedi:)
Ya aklımı şey karıştırdı ben kaset test yaptım silik çizgi çıktı bu testler 20 üstünü gösteriyormuş ama benim değerim 17 yoksa değerim gitgide düşüyor mu aşırı evhamlııyım
E6D30321-2426-45FF-9B01-8D75D4C79D5A.webp

Ya aklımı şey karıştırdı ben kaset test yaptım silik çizgi çıktı bu testler 20 üstünü gösteriyormuş ama benim değerim 17 yoksa değerim gitgide düşüyor mu aşırı evhamlııyım Eki Görüntüle 3018575
Yavrum erken gebelik testi bende 5 gün önce sonuç vermedi. Normal kasetler ise reglim 2 gün geçtikten sonra silik çıkmaya başladı.düşün yani. Kahve içsen bile etkiliyor idrardaki hcg yoğunluğunu. Ovülasyon testi gebeysen pozitif çıkıyormuş diye duydum reglime 1 gün kala onu denedim kıpkırmızı çıktı 🤣

Yavrum erken gebelik testi bende 5 gün önce sonuç vermedi. Normal kasetler ise reglim 2 gün geçtikten sonra silik çıkmaya başladı.düşün yani. Kahve içsen bile etkiliyor idrardaki hcg yoğunluğunu. Ovülasyon testi gebeysen pozitif çıkıyormuş diye duydum reglime 1 gün kala onu denedim kıpkırmızı çıktı 🤣
Hmm ya işin içine girince ne kadar çok şey oluyor insan inşallah değerim artmıştır dün 3 te verdim testi yarın sabah gitsem acaba dayanamıyorum çünkü artma olur mu bu sürede

Hmm ya işin içine girince ne kadar çok şey oluyor insan inşallah değerim artmıştır dün 3 te verdim testi yarın sabah gitsem acaba dayanamıyorum çünkü artma olur mu bu sürede
Artma olur ama sağlıklı kıyas yapabilmek için sen sabırla bekle 3 olmasını bence. Bı sefer yeterince arttı artmadı telaşı olur. Azcık sakin minnoş :)

Artma olur ama sağlıklı kıyas yapabilmek için sen sabırla bekle 3 olmasını bence. Bı sefer yeterince arttı artmadı telaşı olur. Azcık sakin minnoş :)
Normalde de çok evhamlıyım biriyim 🙈 9 aydır uğraşıyorum inşallah bu sefer olmuştur

Ya aklımı şey karıştırdı ben kaset test yaptım silik çizgi çıktı bu testler 20 üstünü gösteriyormuş ama benim değerim 17 yoksa değerim gitgide düşüyor mu aşırı evhamlııyım Eki Görüntüle 3018575
Benimde kaset testi markası ne bunun? Bence hamilesin 2 günde 1 baktırcaksın ya da bekleyip adet günü gidiceksin cnm

Kızlar merhaba. Bulantım çok olmasa da 1 hafta önce başladı doktorum ilaç verdi fakat ilaçtan sonra uyku hali ve halsizliğim çok oluyor, bulantıya karşı ilaç kullananlar sizde de buna benzer etkileri var mı?

Kızlar merhaba. Bulantım çok olmasa da 1 hafta önce başladı doktorum ilaç verdi fakat ilaçtan sonra uyku hali ve halsizliğim çok oluyor, bulantıya karşı ilaç kullananlar sizde de buna benzer etkileri var mı?
Prilam verdi bana doktor. Uyumadan önce 2 tane iç dedi bana. Sabah uyandığımda öğlene kadar uyku halim oluyor. Sonra geçiyor.

Prilam verdi bana doktor. Uyumadan önce 2 tane iç dedi bana. Sabah uyandığımda öğlene kadar uyku halim oluyor. Sonra geçiyor.
Evet bana da prilam verdi aynı şekilde uyumadan önce 2 tane, sabah öğlen akşam da birer tane içebilirsin bulantı durumuna göre dedi ama azaltmayı düşünüyorum yoksa ruh gibi oluyorum. Evde 2 çocuk olunca çok zorluyor beni bu halsizlik. Teşekkür ederim cevabınız için sanırım birçok kişide bu şekilde.

Evet bana da prilam verdi aynı şekilde uyumadan önce 2 tane, sabah öğlen akşam da birer tane içebilirsin bulantı durumuna göre dedi ama azaltmayı düşünüyorum yoksa ruh gibi oluyorum. Evde 2 çocuk olunca çok zorluyor beni bu halsizlik. Teşekkür ederim cevabınız için sanırım birçok kişide bu şekilde.
Gündüz kesinlikle içme dedi bana çok sersem yapar ayakta duramazsın dedi. Bulantımın şiddetini hafifletti baya.

Kizlar kalp atisini duydum şükürler olsun🤲🌸 yalnız crl yani bebegin uzunlugu olmasi gereknden dusuk çıktı ben eve gelince anladim ultrason kagidindan. Dr birsey demedi 15 gün sonraya çağırdı. Çok üzgünüm 6+6 olmasi gerekirken 6+1 gözüküyor büyür insallah dua eder misiniz. Crl de minimum 9mm olmaliyken benim bebisim 6mm😿

Back
X