• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    20
Ay aynısı bende de oldu. İlk başta sinek ısırdı sandım kabardı küçük küçük, sonra kırmızılaştı, şu an çok belirgin noktalar var kolumda bacağımda ve göbeğimde. Çok fazla yok ama hala kaşınıyor ara ara, geçer umarım🥹
Aynısı bende de oldu çok kaşınıyor ben çareyi 2 günde bir duş alarak buldum. Birde temiz içerikli duş Jeli ile kopurttum vücudumu.

Ayy çok teşekkür ederim yazdıklarınız için 🥰 innnşallahh en doğru zamanda en güzel şekilde Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰🥰
Ay ne demek bir nebze olsun moral verebildiysem ne mutlu bana 🥰 yazdıklarım doktorumun bana söyledikleriydi. Sonra da kan ilacı ve gerekli vitaminleri verdi klomen ile destekledi beni. Sen güçlü olursan öbür ay bebeğini görmeye gelirsin demişti o zaman tam da dediği gibi oldu.

Kızlar ben sağıma soluma yatmayı seven bir insanım ama iki gündür koltukta sağ tarafıma yatınca sol tarafımda çekme ağrıma hissi oluyor . Bunu yaşayan oldumu ? Hayırmileride sadece sağa sola yatıcaz anlamadım .

Kizlar merhaba nasılsıniz . Biz hu gün 12 haftalik olduk. Ben düz yattigimda en alt tarafta. Biraz sol tarafta. Şişkinlik olarak belli oluyor. Bazen çok sert oluyor.

Kızlar ben sağıma soluma yatmayı seven bir insanım ama iki gündür koltukta sağ tarafıma yatınca sol tarafımda çekme ağrıma hissi oluyor . Bunu yaşayan oldumu ? Hayırmileride sadece sağa sola yatıcaz anlamadım .
Canım sap sola yatınca diğer tarafın çekmesi oluyorsa bu susuzluktan oluşan boşluk ağrısı oluyor bende de oldu bol su tükettim geçti

Kizlar merhaba nasılsıniz . Biz hu gün 12 haftalik olduk. Ben düz yattigimda en alt tarafta. Biraz sol tarafta. Şişkinlik olarak belli oluyor. Bazen çok sert oluyor.
Bebişin artık limon kadar karnın hafiften çıkar zaten 🥰 benim daha 9+4 ama ikiz diye mi bilmiyorum benimde en alt kısım çok az şiş ve sert

Canım sap sola yatınca diğer tarafın çekmesi oluyorsa bu susuzluktan oluşan boşluk ağrısı oluyor bende de oldu bol su tükettim geçti
Aaa gerçektenmi canım bir kaç gündür azalttım suyu . Çok içemiyorum diye sen doktoramı sormuştun ? Dur tekrar 2 litreye ye çıkarmaya deneyim gerçekten ondansa içim rahatladı ♥️ sağol canım

Aaa gerçektenmi canım bir kaç gündür azalttım suyu . Çok içemiyorum diye sen doktoramı sormuştun ? Dur tekrar 2 litreye ye çıkarmaya deneyim gerçekten ondansa içim rahatladı ♥️ sağol canım
Canım zaten gebelikte en az 2,5 litre su içmen lazım özellikle bu aylarda zaten çoğaltman gerekiyor sen azaltmışsın bu çok zararlı bebek için bebeğin şu anda suya ihtiyacı var zaten yemeye değil. Doktorum bana midem bulansa dahi 2,5 litreyi net içmen gerekiyor dedi

Ben yarın yaptıracağım tam 12’ye girmiş oluyorum. Normalde firmam 10+0’da kabul ediyor ama fetal fraksiyon daha yüksek çıksın diye 12’yi bekledim. 13’de de sorun olmaz endişe etmeyin 🙏 güzel sonuçlar alalım inşallah🙏🙏

Ayyy amiiiinn inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alalım içimiz rahat önümüze bakalım bundan sonra çok amin 🙏🏻🙏🏻

Canım zaten gebelikte en az 2,5 litre su içmen lazım özellikle bu aylarda zaten çoğaltman gerekiyor sen azaltmışsın bu çok zararlı bebek için bebeğin şu anda suya ihtiyacı var zaten yemeye değil. Doktorum bana midem bulansa dahi 2,5 litreyi net içmen gerekiyor dedi
Ay çok zorlanıyorum ya ben suyu normaldede içemezdim ya ondan 1 litre içiyorumda işte 2/3 zor oluyor ama şimdi bolca içicem

Ay çok zorlanıyorum ya ben suyu normaldede içemezdim ya ondan 1 litre içiyorumda işte 2/3 zor oluyor ama şimdi bolca içicem
Yarım litrelik su şişeleri var doldur bırak yanına arada iç zorlanmazsın litre hesabını öyle yaparsın. Bende içemiyorum böyle yapınca daha rahat içiyorum, geceye kadar 2 litre bile içsen kâfi.

Merhaba, Ben doktora 7. haftamda yani geçen hafta gittim,3 hafta sonra gel dedi.Seker testi de yaparız dedi.Aclik şekerim biraz sınırdan yüksek olduğu için haftaya dahiliyeye gideceğim.

Bugün beni aile hekimliğinde aradılar.Bilgi verdi bazi konularda.İliskide condom ya da geri çekilme yöntemi kullanın dedi.Sperm yapısını bozuyor dedi ama keseninmi yoksa rahmin mi bilmiyorum artık.Sizi de bilgilendirelim dedim.
Oruç tutuyorum dedim zorlanmiyorum dedim.Muhakkak 2 buçuk litre su iç dedi.

Selam kızlar, eskisehir Osmangazi hastanesinde 500 liraya fetal dna yapılıyor, gidip yaptıracak olan olursa bana haber verebilir mi? Gitmeden önce ikili test gerekir mi veya 12 haftaliktan daha önce gitsek sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum

Back
X