• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
bio oil ve lierac kullanmama rağmen çatladım. ve bir anda oldu son 1 haftada oldu ne olduysa bu geçmez mi ne yapmam lazım. 34. haftadayım
Bildiğim kadarıyla çatlaklar geçmiyormuş ama artmaması için devam et bence. Doğumdan sonra güzellik merkezlerinde bazı tedaviler var onlarla görünümü azaltılabiliyormuş

Yalniz değilsin 🥲 ben bir anda çatladım. Normalde de cildim çatlamaya çok müsait, kilo alıp vermekten yanlarda bir iki çatlak izleri vardı. Ben yine ilk orada olur diye düşünürken göbeğimde beliriverdiler. Bakmak istemiyorum hala kendilerine moralimi çok bozuyordu ama alışmaya çalışıyorum. Daha 2 ay var doğuma, 2 ayda haritaya dönerim gibi. Genetiğimiz sağ olsun diyorum, ailenin kötü özellikleri hep bana gelmiş sanki. 🫣
Ay evet benim de daha önceden çatlaklarım vardı kilo aldığımdan gebelikte yağ sürmeme rağmen birden çatladım 🥴 annemde de çatlaklar var ablamda da var maalesef, ama ben nedense şu an hiç takılmıyorum ya, güzel bebeğimin bende bıraktığı izler olarak tanımlıyorum. Biz üç yıl onu bekledik çünkü, biraz da kaşındım yani ne kilo almaktan ne de çatlamaktan çekiniyorum 😅

Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ben de aynısını düşünüyorum o ana ve bebeğime odaklanacağım hastaneden çıkınca belki haber ederim zaten etsemde gelen giden olamayacak yurtdışı yakınımdaki 2 arkadaşım var onlar da bilinçli onlara söylerim tek .

Ay evet benim de daha önceden çatlaklarım vardı kilo aldığımdan gebelikte yağ sürmeme rağmen birden çatladım 🥴 annemde de çatlaklar var ablamda da var maalesef, ama ben nedense şu an hiç takılmıyorum ya, güzel bebeğimin bende bıraktığı izler olarak tanımlıyorum. Biz üç yıl onu bekledik çünkü, biraz da kaşındım yani ne kilo almaktan ne de çatlamaktan çekiniyorum 😅
Elimizden geleni yaptık ama olası varmış artık yapacak bir şey yok. 😂
🥹🥰 sağlıkla gelsin uzun güzel ömrü olsun inşallah. İçimizde bizden bir parçanın büyümesi çok etkileyici bir şey, bu süreç ne kadar zor olsa da çok çok da güzel.
En güzeli bebişe odaklanmak 🧚‍♀️

Elimizden geleni yaptık ama olası varmış artık yapacak bir şey yok. 😂
🥹🥰 sağlıkla gelsin uzun güzel ömrü olsun inşallah. İçimizde bizden bir parçanın büyümesi çok etkileyici bir şey, bu süreç ne kadar zor olsa da çok çok da güzel.
En güzeli bebişe odaklanmak 🧚‍♀️
Kesinlikle sağlıkla gelsin yavrularımız 😍

Kızlar aranızda çarpıntısı olan var mı.benim nabız 104 cikti cok bitkinim acaba bitkinlik halsizlikle çarpıntınjn alakası var mi

Eklentiler

• IMG_2865.webp
    IMG_2865.webp
    63 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2866.webp
    IMG_2866.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar aranızda çarpıntısı olan var mı.benim nabız 104 cikti cok bitkinim acaba bitkinlik halsizlikle çarpıntınjn alakası var mi
var canım dün özellikle çok vardı kafein kullanımını bitirdim bilmiyorum belki azalır ama gebelikte normalmiş dr a dedim bir şey demedi

bende de arada bir oluyor tansiyonum düşük ama nabzım yüksek oluyor. Hafif bir baş dönmesi ve sersemlik eşlik ediyor. Bayılma öncesi böyle kulaklar çınlar, soğuk terlersin filan öyle bir garip oluyorum geçiyor sonra .d

Back
X