• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
İyiyim ben ya çok şükür ama canım bir şey yapmak istemiyor her zamanki gibi yatıyorum kalkıyorum. Kızımın son parti kıyafetleri var yıkandı ütülenecek onlarla bakışıyoruz kaldırabilirsem totomu onları yapcam ama artık akşam yemeğinden sonra :) Sen nasılsın ? Çalışmaya devam mı ?
Evet canım ben çalışmaya devam ediyorum işten geldim yemeğe giriştim işte direk

Çok normal canım hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz şuan gele ben artık dikişlerin tuttuğunu bayağı hissetmeye başladım dikiş olmasa direkt doğacak sağ kasığımda kafası hareketini bacağımda hissediyorum resmen
Benim ki makat geliş olduğu için hala göbek deliğimin üstünde hissediyorum hareketlerini

Kızlar iyi akşamlar. Özellikle bir haftadır inanılmaz derece kramp sorunu yaşıyorum. Neredeyse her gece uyurken sağ veya sol baldirima kramp giriyor nefes alamiyorum ağrısından kıvranıyorum bağırıyorum 2 3 dk sürüyor sonra eşim masaj yapiyor ancak o şekilde rahatlıyorum bildiğiniz taş gibi oluyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan hamilelikle alakası olabilir mi acaba, kontrolüm pazartesi günü doktora da soracağım ama dün gece 2 kez oldu artık korkuyorum uyumaya 🥺

Kızlar iyi akşamlar. Özellikle bir haftadır inanılmaz derece kramp sorunu yaşıyorum. Neredeyse her gece uyurken sağ veya sol baldirima kramp giriyor nefes alamiyorum ağrısından kıvranıyorum bağırıyorum 2 3 dk sürüyor sonra eşim masaj yapiyor ancak o şekilde rahatlıyorum bildiğiniz taş gibi oluyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan hamilelikle alakası olabilir mi acaba, kontrolüm pazartesi günü doktora da soracağım ama dün gece 2 kez oldu artık korkuyorum uyumaya 🥺
Evet evet magnezyum veriyolar telefonla işte hemen rahatlatiyo çünkü Pzt bekleme

Back
X