• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    20
Suyu ihmal etmeyin zorlada olsun için kızlar. Susuzluk enfeksiyonuda tetikliyor.
Ayy yavaştan karınlarınız çıktı mı ne güzel 🥹 benim ilk hamileliğimde 3 aylıkken 6 aylık gibi duruyordu ama şu an henüz çıkmadı. Sabırsızlıkla onun büyümesini bekliyorum. Ah bir de hareketlerini hissettiğimiz evreye geçersek ne güzel olur 🥹🥹
Bu fotoğrafta mesela 3 aylığım 4e girecektik sanırım

Selam kızlar, eskisehir Osmangazi hastanesinde 500 liraya fetal dna yapılıyor, gidip yaptıracak olan olursa bana haber verebilir mi? Gitmeden önce ikili test gerekir mi veya 12 haftaliktan daha önce gitsek sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum
Yakın olsam giderdim de uzak bana 🥹 ama bir üyede okumuştum ikili test yaptırmadım demiş

Bebişin artık limon kadar karnın hafiften çıkar zaten 🥰 benim daha 9+4 ama ikiz diye mi bilmiyorum benimde en alt kısım çok az şiş ve sert
Evet benimkide uzaninca 5 6 santimlik şişkinlik var o bebek büyük ihtimalle.

Yarım litrelik su şişeleri var doldur bırak yanına arada iç zorlanmazsın litre hesabını öyle yaparsın. Bende içemiyorum böyle yapınca daha rahat içiyorum, geceye kadar 2 litre bile içsen kâfi.
Bende onlardan dolduruyorum canım sürekli aynen yoksa bardakla anlamıyorum ne içtim ne içmedim🤣

Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette

Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Miyom var bende de. Yeri kötü inşallah bir şey olmaz. Siz de içinizi ferah tutun.

Banada doktor kist var ama sorun teşkil etmez demişti bilemiyorum artık

İyi akşamlar kızlar nasilsiniz nasil gidiyo hamişlik 🥰 Bebişler büyüdükçe karinda baski artiyo galiba soldan soldan batiyor biseyler bana 😊

İnternete bakma canim doktor sorun olmaz dediyse endişelenme.

Benim de miyomum var biraz büyük tabi ki her şeyin riski olabilir ama mesela benim doktorum şu an değil de 5-6 aylıkken sorun yaratmaya başlayabilir o zaman gelince düşünürüz dedi. Siz de doktorunuza güvenin,içinizi ferah tutun

İyi akşamlar kızlar nasilsiniz nasil gidiyo hamişlik 🥰 Bebişler büyüdükçe karinda baski artiyo galiba soldan soldan batiyor biseyler bana 😊
Benim ufaklık ortaya geldi heralde artık iki tarafıma da yatabiliyorum ama çok fene grip olmuşum parol içince bile rahatlatıyor çok fenayım vallahi 🤧🤧

Benim de miyomum var biraz büyük tabi ki her şeyin riski olabilir ama mesela benim doktorum şu an değil de 5-6 aylıkken sorun yaratmaya başlayabilir o zaman gelince düşünürüz dedi. Siz de doktorunuza güvenin,içinizi ferah tutun
Merhaba miyomunuz rahmin dışında mı içinde benim de miyomum var ve büyük bu yüzden korkuyorum

Şimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükür 🥰 erkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah 🤲🏻
Ay canım bi şey sorcam mesaj yazınca altta bebeğin doğum tarihi yazıyor ya sat’a göre 😂 orada 3ekim senin benimle aynı, ben yarın tam 12 oluyorum senin nasıl 13+4 kafan karıştı 😂

Merhaba. Dışında benimki ve 8 cm. Doktor her gittiğimde onun da boyuna bakıyor. Sizin nerede?
en son 2-3 hafta önce 7 cm idi benim de dışarıda subseröz miyomum var . Hangi şehirdensiniz ben doktor arayışındayım da bu konu canımı sıkıyor

Back
X