• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Canım onu mutlaka doktoruna söyle ben yaşadım bu durumu doktora söyledim gebelikten mi acaba diye ama bende bel fıtığı çıktı birkaç kez fizik tedaviye gittim. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama gebelik ilerleyince tedavi de kısıtlanıyor. İnşallah hemen geçer.
Yaa gerçekten mi bende fıtıktan şüphelendim ama doktor normal deyince bişey diyemedim ama normal bir ağrı değil bu ne otururken ne yatarken ne ayakta hiç bir şekilde geçmiyor ve hareketlerimi çok kısıtlıyor. Sana teşhis nasıl kondu

Çok zor ya sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum yemeğin ortasına gelmeden bulanıyor sonrada çıkarmamak için çabalamakla geçiyor çok sevdiğim türk kahvesinden bile tiksindim
ZAmanla geçer umuduyla dayanmaya çalışıyorum ama çok güçsüz düştüm

geçecek canlarım dayanın
bıçak gibi kesilmedi ama ara ara öğürme refleksi geliyor.
özellikle diş fırçalarken..
gülerken bile geliyor :D
folik asit büyük olduğu için yutamıyorum o kadar
Her Sabah bugün geçicek diye uyanıyorum

biz özele gidiyoruz canım. son kontrolde normal ultrasonla yaptı ense kalınlığına, burun kemiğine bakıp ölçtü.
hatta eğer allah korusun riskli ölçümler olsaydı ikili yapmayalım direkt fetal yapalım diyecektim dedi.
İyi bari kuzu ben de muayeneye gitmeyi planlıyorum 2 hafta önce gitmiştim en son kendi doktoruma, ama şimdi ankarada olduğum için başka bi doktora gideceğim mecburen gitmişken ona göre sorarım ben de.

kızlar ense burun ölçümünü devlette herkes perinatolojiden yaptırıyor onu görüyorum da,
Özele gidenlerde nasıl yapılıyor? Kendi doktorunuz mu ölçümlüyor? Merak ediyorum.
Yarın fetal dna yaptıracağım, ama doktor muayenesine de gidesim var. Eğer böyle bi hakkım varsa gitmişken doktora da bu ölçümlemeyi yaptırmak isterim.
Ankara’da özel hastanede doktor önerisi olan varsa gidebilirim ♥️
Benim doktorumun özel muayenesi var kendisi yaptı ölçümlerini canım . Ankara’da da oğlumun doğum doktoru aşkın evren Güler’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana Sincan korudaydı o zamanlar ama sanırım şimdi kendisine muayene açmış.

bu arada kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? benim ikinci diye sanırım hissetmiyorum
kızımda 12 olmadan hissetmeye başlamıştım. kelebek yutmuşum gibiydi
tabi o zamanlar 54-56 kg filandim
ikinci diye mi acaba
Benimde 2. Bebeğim ilk defa bugün hissettim sanırım eminde değilim 🙄 kelebek uçuştu gibi🦋

Kızlar bu hurafe doğru gibi sanki ya bilemedim karın migdeden asaga doğru şiş geliyorsa kız aşağıdan yukarı doğruysa erkek.Kiz anneleri açıp göbüslerinizi bı bakarmisiniz🤣 Bana yüzde 60kız dedi migdemden asaga doğru yani migdemde şişik 🫣 oğlumda böyle deyildi migdemde şişlik yoktu hadi bı göbek kontrol yapalım bu tez doğru mu deyil mi 😃
İlk defa duydum 😬 bebeğim kız baktım şuan karnıma doğru mideden aşağıya doğru az bişey midem de şiş ama çok değil

Kızlar bu hurafe doğru gibi sanki ya bilemedim karın migdeden asaga doğru şiş geliyorsa kız aşağıdan yukarı doğruysa erkek.Kiz anneleri açıp göbüslerinizi bı bakarmisiniz🤣 Bana yüzde 60kız dedi migdemden asaga doğru yani migdemde şişik 🫣 oğlumda böyle deyildi migdemde şişlik yoktu hadi bı göbek kontrol yapalım bu tez doğru mu deyil mi 😃
Böyle birşey var mıymış ya benimde hep midem bölgem şiş iki farklı doktor da kız gibi diyor ama tam emin söylemiyorlar göstermediği için

Böyle birşey var mıymış ya benimde hep midem bölgem şiş iki farklı doktor da kız gibi diyor ama tam emin söylemiyorlar göstermediği için
Eskiler hep öyle tahmin edermiş banada annem dedi kız bebek yavrum migdenden asaga geliyor şişlik diye doktorda kıza benzetince sizlere sorayım dedim ve dediğim gibi oğlumda aşağıdan şişlik oluşmuştu göbeğimde şimdi annemin dediği gibi migdemden asaga oluştu göbeğim

Kızlar az önce annemle çarpıştık dirseği karnıma baya sert geldi bişey olmaz dimi 😔ne kadar dikkat etsem de olmuyo sanki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Kızlar az önce annemle çarpıştık dirseği karnıma baya sert geldi bişey olmaz dimi 😔ne kadar dikkat etsem de olmuyo sanki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Yok yok o kadar bi şey olmaz. Kanaman filan yoksa allah korusun olmaz o kadardar

Selam kızlar bugün doktora gittim ve bebegin ense kalinligi fazla cikti .kistik higroma dedi Dr. Daha once başına gelen oldu mu acaba
Merhaba benim başıma geldi bir bebeğim üç aylık kistik higroma denildi ve alındı o bebek ikinci gebeliğin tekrar higroma beş ay oldu düzelmedi tekrar aldık o bebeği şu an tekrar hamile kaldım altı haftalık kendiliğinden düştü

Benim doktorumun özel muayenesi var kendisi yaptı ölçümlerini canım . Ankara’da da oğlumun doğum doktoru aşkın evren Güler’i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana Sincan korudaydı o zamanlar ama sanırım şimdi kendisine muayene açmış.
Benim genelde en çok kullandığım hastane Çukurambar Koru Hastanesiydi ama oranın sgk anlaşması bitmiş. Benim tamamlayıcı olduğu için sgk anlaşmalı hastanelere gidebiliyorum. Bi koru bi memorial yok içerisinde artık 😂
Kimseden başka öneri gelmedi herkes devlet ya da muayenehane sanırım. yüksek ihtimalle ya liv’e ya medicana’ya giderim diye düşünüyorum.

Yaa gerçekten mi bende fıtıktan şüphelendim ama doktor normal deyince bişey diyemedim ama normal bir ağrı değil bu ne otururken ne yatarken ne ayakta hiç bir şekilde geçmiyor ve hareketlerimi çok kısıtlıyor. Sana teşhis nasıl kondu
Ben 10 gün kadar sağ kalcamdan aşağı inen bir ağrı fark ettim. Market mesafesinde bile beni zorlayan bir agriydi. 15 günde bir doktora gidiyordum zaten. Doktora anlatırım magnezyum falan verir diye düşündüm aklıma dahi gelmedi fıtık olacağı doktora agrimi anlattım fitik olabilir mr isteyebilir doktor bir doktora gorun dedi. Tabii gitmedim mr a başka bir yere gittim 4 seans orada azalttım tüm ağrıları artık yuruyebiliyorum sen dusun.

Eğer sen anlattiktan sonra normal dediyse doğrudur. Ağrıların artarsa fizik tedaviye de bı görünürsün duruma göre 🙏
Allah acil şifalar versin hepimize 🙏❤️

Back
X