• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım boyu değil o uyluk kemiği ölçüsü ultrasonda FL olarak ölçülen değer 😊 7 ile çarpılıp ortalama uzunluğunu söylüyor doktor 38 39 cm falan denk geliyordu gecen hafta muhtemelen. Bu hafta yine ölçüm yaptı ama söylemeyince benim de aklıma gelmedi sormak o an
Kaçıncı Haftada 38 39du canım

Ben aldım çok bir kokusu yok, hafif portakal gibi kokuyor ama kalıcı değil. Tam benim istediğim gibi ben kokusu olsun istemiyordum. Memnun kaldım 2 tane 1 litrelik aldım bitirince inciayı da denemek istiyorum.
sipariş verdim bakalım yavaştan yikayip ütülmeye başlayayım 🥰
Ben aldım çok bir kokusu yok, hafif portakal gibi kokuyor ama kalıcı değil. Tam benim istediğim gibi ben kokusu olsun istemiyordum. Memnun kaldım 2 tane 1 litrelik aldım bitirince inciayı da denemek istiyorum.

bende de vardı ama gitmiş nasıl aktif ediyoeuz anlatır mısın
Yukarıda profil fotoğrafına tıklayıp forum seçeneklerine giriyorsun ordan içerik seçeneklerine gelip 3. seçeneği işaretliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20250320_161025_Chrome.webp
    Screenshot_20250320_161025_Chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar nasılsınızzzz
İyiyim ben ya çok şükür ama canım bir şey yapmak istemiyor her zamanki gibi yatıyorum kalkıyorum. Kızımın son parti kıyafetleri var yıkandı ütülenecek onlarla bakışıyoruz kaldırabilirsem totomu onları yapcam ama artık akşam yemeğinden sonra :) Sen nasılsın ? Çalışmaya devam mı ?

Back
X