salı günü selçuklu tıpda idim çok beğendim doktorlar çok ilgiliydi . Bir arkadaş daha var galiba konyalı üste yazmıştı . Ona da sorun isterseniz![]()
Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salı günü selçuklu tıpda idim çok beğendim doktorlar çok ilgiliydi . Bir arkadaş daha var galiba konyalı üste yazmıştı . Ona da sorun isterseniz![]()
Evet 38 alırsa ekimin 20 si falan olurAa bir güncük o zaman aramizben seni su altta cikan gebelik gunlugunden dolayi hep daha ileri haftali saniyordum. Biz ekim sonu da dogurabiliriz sanki di mi ya, hele ki sezaryen olur da 38 de filan alinirsa
Çok teşekkürlerT terapotikbiri canım bu paylaşımdı
Son reglinin ilk gününe göre miKızlar sata göre 5+6 ama usg de 6+3 olması bi toraman geliyor mu demek oluyor![]()
Evet canımSon reglinin ilk gününe göre mi
Merhaba değerin yükseldi mi acaba benimde 21,55 çıktıDoğru söylüyorsun canım değerim hala düşük umarım güzelce çıkar
aşkım ben bugün tekrardan verdim 21,55 ten 96,05 olmuş sonucumİki gün arayla 9-37-107 çıktı doktor artışı beğendi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi bidaha beta verip stres olma dedi
HoşgeldinizKızlar selam.
Aslında 10 haftalık olmam gerekirken şuan 7.haftadayım.
Geçen hafta kalp atışını duyduk. Öyle olunca doğum kasıma gitti.
Galiba burada devam etsem daha iyi olacak çünkü ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı bile![]()
Direkt kendim üşüyorum ya ben sanki titreme geliyor bir an sürekli sıcağım bide elim ayağım hep soğuk olurdu . Hamilikle alakası varmı bilmiyorum daHanımlar sizin de karnınız üşüyor gibi hissediyor musunuz? Karnımı tutma ve ısıtma ihtiyacı hissediyorum.
Bende aynı durumdayım. Sürekli Ateşimi olcuyorum kii Adana da yaşıyorum. Usunecek bir hava yok ama :) battaniye altında yatıyorum.Direkt kendim üşüyorum ya ben sanki titreme geliyor bir an sürekli sıcağım bide elim ayağım hep soğuk olurdu . Hamilikle alakası varmı bilmiyorum da
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum bende aynı şekil battaniye altından izliyim en iyisiBende aynı durumdayım. Sürekli Ateşimi olcuyorum kii Adana da yaşıyorum. Usunecek bir hava yok ama :) battaniye altında yatıyorum.
Bu arada youtube dan bilgilendirme videoları izliyorum ara ara en çok Ceyda duvencinin hafta hafta gebelik videolarını seviyorum. Oldukca bilgilendirici oluyor. Size de tavsiye ederim.
benim oglumda bazen oyle cikiyordu haftasi. normal kiloda oldu merak etmeyinKızlar sata göre 5+6 ama usg de 6+3 olması bi toraman geliyor mu demek oluyor![]()
Benim tam tersi sıcaklar basıyor özellikle geceleri ayak tabanlarım alev alev yanıyor bu gece kalkıp soğuk yerlere sürdüm buz aradım evin içindeHanımlar sizin de karnınız üşüyor gibi hissediyor musunuz? Karnımı tutma ve ısıtma ihtiyacı hissediyorum.
Benim de 5-6 gün ilerden gidiyor erken döllenme dedi doktorKızlar sata göre 5+6 ama usg de 6+3 olması bi toraman geliyor mu demek oluyor![]()
Bana da aniden sicak basiyor, bazen midemin bulantisiyla bir siddetle midemden yukseliyor o alev tum vucuduma yayiliyor. Bir anda kalkip balkona cikip hava aliyorumBenim tam tersi sıcaklar basıyor özellikle geceleri ayak tabanlarım alev alev yanıyor bu gece kalkıp soğuk yerlere sürdüm buz aradım evin içinde![]()
Bazen bana da bir üşüme geliyor. Ama normalden daha iyi giyiniyorum normalde şort atlet dolanırım yaz kış o yüzden az üşüyor olabilirim ama gece yattığımda elimi karnıma koyunca ah ihtiyacım olan sıcaklık buymuş diyorum ve karnımın üşüdüğünü fark ediyorumDirekt kendim üşüyorum ya ben sanki titreme geliyor bir an sürekli sıcağım bide elim ayağım hep soğuk olurdu . Hamilikle alakası varmı bilmiyorum da
Bende aniden sıcak basması başka zaman aniden üşüme oluyor ama kuralı yokBenim tam tersi sıcaklar basıyor özellikle geceleri ayak tabanlarım alev alev yanıyor bu gece kalkıp soğuk yerlere sürdüm buz aradım evin içinde![]()
Kesinlikle benim de karnım çok sıcak oluyor özellikle bazen acaba ateşim mi çıktı diyorum. Üşüme hiç hatırlamıyorum yazın ne yapacağız acabaBana da aniden sicak basiyor, bazen midemin bulantisiyla bir siddetle midemden yukseliyor o alev tum vucuduma yayiliyor. Bir anda kalkip balkona cikip hava aliyorumannem menapoza girdigi sene boyleydi o geliyor aklima hep
ama bazen de bir anda cok usume geliyor, elimi ayagimi isitamiyorum
Çok iyiiii maşallah böyle devam etsinMerhaba değerin yükseldi mi acaba benimde 21,55 çıktı
aşkım ben bugün tekrardan verdim 21,55 ten 96,05 olmuş sonucum
Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.