- 12 Haziran 2024
- 501
- 322
- 18
15 güne kesin öğreniriz inşallah.saglikli güzel bir evladımız olsunOğlumda bana da böyle olmuştu bir doktor erkek demişti sonra başka doktor kız dedi ama bir kez erkek gördüyse biri genelde erkek oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 güne kesin öğreniriz inşallah.saglikli güzel bir evladımız olsunOğlumda bana da böyle olmuştu bir doktor erkek demişti sonra başka doktor kız dedi ama bir kez erkek gördüyse biri genelde erkek oluyor
Ozaman sabırla bekliycenİkna olsa keşkekiz uyuz bnm ki mümkün değil
![]()
Gözün aydın canım çok heyecanlı olmalıKızlar fetal dna sonucumuz çıktı temiz gelmiş şükürcinsiyeti kardeşim öğrendi bize balon ayarlayacak ser veriyo sır vermiyo çok meraktayım
![]()
Canım onu mutlaka doktoruna söyle ben yaşadım bu durumu doktora söyledim gebelikten mi acaba diye ama bende bel fıtığı çıktı birkaç kez fizik tedaviye gittim. Herkeste aynı olacak diye bir şey yok ama gebelik ilerleyince tedavi de kısıtlanıyor. İnşallah hemen geçer.Kızlar selam bir şey sorucam size benim sabahtan beri belim kuyruk sokum ve kalçamda hiç geçmeyen bir ağrı var bide özel bölgemin iç kısmına ağrı giriyor sürelik ve canımı yakıyo özellikle ayaktayken oluyo sizde böyle bir durum yaşayan var mı biraz endişelendim de
parti ne zamanKızlar fetal dna sonucumuz çıktı temiz gelmiş şükürcinsiyeti kardeşim öğrendi bize balon ayarlayacak ser veriyo sır vermiyo çok meraktayım
![]()
sağlıkla gelsin inşallah :)Beni de ekler misinizilk bebeğim. Tahmini doğum tarihi 25.09.2025.
Son adet tarihi 19.12.2025
Yas 29![]()
Benimki daha küçük ama 2.de erken hissedilir diyorlarbu arada kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? benim ikinci diye sanırım hissetmiyorum
kızımda 12 olmadan hissetmeye başlamıştım. kelebek yutmuşum gibiydi
tabi o zamanlar 54-56 kg filandim
ikinci diye mi acaba
bende mantiken karnım genişledi filan, ilk gebelik gibi gergin değil o yüzden hissetmiyorum diye düşündüm. bilemedimBenimki daha küçük ama 2.de erken hissedilir diyorlar
Ben çok ufaktan bazen hiss ediyorum hatta geçen gün dışdan haraketini ufaktan gördümbu arada kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? benim ikinci diye sanırım hissetmiyorum
ikinci diye mi acaba
Parti derken bir balon veya şu renkli duman çıkaran şeylerden düşündük oğlum patlatır yada tutar. Ay dayanmak ne çatlıyorumparti ne zamanay nasıl dayanıyorsunuz böyle şeylere hiç dayanamam
sonuçların temiz çıkmasına sevindim :)
Arada bir ama çok nadir özellikle sırt üstü yattığımda pıt pıt bişiler oluyor ama bebek mi emin olamıyorum benimde ikinci erken hissedilir diyorlarda bu kadar erken olur mu kibu arada kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? benim ikinci diye sanırım hissetmiyorum
ikinci diye mi acaba
Olabilir canım ama senin hissetmene az kaldı diye düşünüyorumbende mantiken karnım genişledi filan, ilk gebelik gibi gergin değil o yüzden hissetmiyorum diye düşündüm. bilemedim
İlk gebeliğimde kuyruk sokumumda ağrı vardı ilk zamanlar bir de özel bölgede mesela sol tarafında kemik ağrısı gibi içe doğru ağrı vardı gebelikten sanmıştım o ağrıyı ama doğumdan sonra falan da ağrı dı bazen yine hamileyim yine ağrıyor mesela ama kemik ağrısı gibiyse aynı ağrı olabilir telaş yapmayın önemli bir şey değilKızlar selam bir şey sorucam size benim sabahtan beri belim kuyruk sokum ve kalçamda hiç geçmeyen bir ağrı var bide özel bölgemin iç kısmına ağrı giriyor sürelik ve canımı yakıyo özellikle ayaktayken oluyo sizde böyle bir durum yaşayan var mı biraz endişelendim de
Amin inşallah çok teşekkür ederim,hepimiz sağ salim kavusalım bebislerimize inşallahsağlıkla gelsin inşallah :)
Yok benim kemik ağrısı gibi değil derinden bi kramp,sancı gibi doktorumla mesajlaştım idrar testi istedi enfeksiyondan şüphelendi sanırım. Bel ağrısı için normal dedi. Bakalım yarın test vericem umarım çok önemli bir şey yokturİlk gebeliğimde kuyruk sokumumda ağrı vardı ilk zamanlar bir de özel bölgede mesela sol tarafında kemik ağrısı gibi içe doğru ağrı vardı gebelikten sanmıştım o ağrıyı ama doğumdan sonra falan da ağrı dı bazen yine hamileyim yine ağrıyor mesela ama kemik ağrısı gibiyse aynı ağrı olabilir telaş yapmayın önemli bir şey değil
Kalçada ki ağrı da tüm hepsini düşünürsek bel fıtığı olabilir mi bende var çünkü başlangıç ara da ayağa falan uyuşma yapıyor parmaklara