• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bazen bana da bir üşüme geliyor. Ama normalden daha iyi giyiniyorum normalde şort atlet dolanırım yaz kış o yüzden az üşüyor olabilirim ama gece yattığımda elimi karnıma koyunca ah ihtiyacım olan sıcaklık buymuş diyorum ve karnımın üşüdüğünü fark ediyorum
Valla benimde istemeden elim karnıma gidiyor sürekli sanki elimi oraya koyunca onu koruyacakmışım gibi hissediyorum . Kesinlikle iç güdüsel yapıyoruz bunu. Bağ kurmamızı sağlıyor beynimiz bebekle bizim bence . Ama duygusallaşıyorum sabahları falan elim karnımda uyanınca yada fark etmeden elim oraya gidince 🥹🥹🥺🥺

Valla benimde istemeden elim karnıma gidiyor sürekli sanki elimi oraya koyunca onu koruyacakmışım gibi hissediyorum . Kesinlikle iç güdüsel yapıyoruz bunu. Bağ kurmamızı sağlıyor beynimiz bebekle bizim bence . Ama duygusallaşıyorum sabahları falan elim karnımda uyanınca yada fark etmeden elim oraya gidince 🥹🥹🥺🥺
Bende bazen kendime gülüyorum. Gerçekten elim hep karnımda. Sanki 7-8 aylık hamile gibi davranıyorum 🫢 Bir havalar bir havalar. Sümbül Ağanın Destuuuurrrr Haseki Hürrem Sultan anonsunu bekliyorum evde. Gebeyim diye geziyorum🤪

Bisey yoktur insaAllah içini ferah tut. Devlettemiydi doktorun
Yok canım özel doktora gitmiştim kendi muayenehanesi var. Yarın özel bi hastaneden aldım randevu tekrar bende 6+2 veya 6+3 üm. Dr herşey normal dedi hep ama içimde huzursuzluk oldu herkes 6+3 de duyuyor en azından bebeği görüyor diye.

Yok canım özel doktora gitmiştim kendi muayenehanesi var. Yarın özel bi hastaneden aldım randevu tekrar bende 6+2 veya 6+3 üm. Dr herşey normal dedi hep ama içimde huzursuzluk oldu herkes 6+3 de duyuyor en azından bebeği görüyor diye.

8'de bile görenler var. Ama için rahat eder en azindan hayırlı haberlerle dönersin insaAllah 🤲

Bulantı hapı kullanan anneler, aksam 2 tane mi alıyorsunuz? Oyle alinca ertesi gun rahat mı geçiyor?

Bende yarın başka bir hastaneye gitcem tekrar. İçim hiç rahat değil bütün belirtilerim de geçti iki gündür karın ağrısı mide bulantısı yaşamıyorum.
Bugun doktoruma sordum, agrilarimin bulantilarimin sabit bir patterni yok diye, bazen iki gun cok kotuyum bir gun hic bulanmiyorum mesela, oyle bir ritim bekleme her gun baska baska olabilir bir noktadan sonra hiçbiri de kalmayabilir, bu bizim icin bir done degil dedi

Bulantı hapı kullanan anneler, aksam 2 tane mi alıyorsunuz? Oyle alinca ertesi gun rahat mı geçiyor?
Bunu ben de merak ettim, sabah 1 aksam 2 idye recete etti doktorum. Eczaci da boyle soyledi, ama mesela aksam bulantiniz olmazsa o ikiyi hic de icmeyebilirsiniz, biraz deneye yanila kendiniz icin en iyi dozu bulucaksiniz dedi

Bugun doktoruma sordum, agrilarimin bulantilarimin sabit bir patterni yok diye, bazen iki gun cok kotuyum bir gun hic bulanmiyorum mesela, oyle bir ritim bekleme her gun baska baska olabilir bir noktadan sonra hiçbiri de kalmayabilir, bu bizim icin bir done degil dedi
Evet bana da öyle söyledi hergün farklı olur dedi.

Back
X