Evet karından baktı.Karından mi bakti size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet karından baktı.Karından mi bakti size
Klima da carpmamali bizi of yandikKesinlikle benim de karnım çok sıcak oluyor özellikle bazen acaba ateşim mi çıktı diyorum. Üşüme hiç hatırlamıyorum yazın ne yapacağız acaba![]()
Valla benimde istemeden elim karnıma gidiyor sürekli sanki elimi oraya koyunca onu koruyacakmışım gibi hissediyorum . Kesinlikle iç güdüsel yapıyoruz bunu. Bağ kurmamızı sağlıyor beynimiz bebekle bizim bence . Ama duygusallaşıyorum sabahları falan elim karnımda uyanınca yada fark etmeden elim oraya gidinceBazen bana da bir üşüme geliyor. Ama normalden daha iyi giyiniyorum normalde şort atlet dolanırım yaz kış o yüzden az üşüyor olabilirim ama gece yattığımda elimi karnıma koyunca ah ihtiyacım olan sıcaklık buymuş diyorum ve karnımın üşüdüğünü fark ediyorum
Evet karından baktı.
Benim de öyle kuralsızBende aniden sıcak basması başka zaman aniden üşüme oluyor ama kuralı yokAma karnımın bilhassa bi sıcaklık ihtiyacı var sanki. Hamileler karnını boşa tutmuyormuş
![]()
Bende bazen kendime gülüyorum. Gerçekten elim hep karnımda. Sanki 7-8 aylık hamile gibi davranıyorumValla benimde istemeden elim karnıma gidiyor sürekli sanki elimi oraya koyunca onu koruyacakmışım gibi hissediyorum . Kesinlikle iç güdüsel yapıyoruz bunu. Bağ kurmamızı sağlıyor beynimiz bebekle bizim bence . Ama duygusallaşıyorum sabahları falan elim karnımda uyanınca yada fark etmeden elim oraya gidince![]()
Günlerimiz aynı ve benim de yarın randevum varKucuk olabilir. Benim de yarın randevum 6+2 oluyorum
Bende yarın başka bir hastaneye gitcem tekrar. İçim hiç rahat değil bütün belirtilerim de geçti iki gündür karın ağrısı mide bulantısı yaşamıyorum.Kucuk olabilir. Benim de yarın randevum 6+2 oluyorum
Aa evet benimde takvim de doğum tarihim 12 Kasım görünüyorGünlerimiz aynı ve benim de yarın randevum var![]()
Bende yarın başka bir hastaneye gitcem tekrar. İçim hiç rahat değil bütün belirtilerim de geçti iki gündür karın ağrısı mide bulantısı yaşamıyorum.
Yok canım özel doktora gitmiştim kendi muayenehanesi var. Yarın özel bi hastaneden aldım randevu tekrar bende 6+2 veya 6+3 üm. Dr herşey normal dedi hep ama içimde huzursuzluk oldu herkes 6+3 de duyuyor en azından bebeği görüyor diye.Bisey yoktur insaAllah içini ferah tut. Devlettemiydi doktorun
Yok canım özel doktora gitmiştim kendi muayenehanesi var. Yarın özel bi hastaneden aldım randevu tekrar bende 6+2 veya 6+3 üm. Dr herşey normal dedi hep ama içimde huzursuzluk oldu herkes 6+3 de duyuyor en azından bebeği görüyor diye.
İnşallah çok uzun süre bekledik bu bebeği inşallah sağlıkla elimize alırız8'de bile görenler var. Ama için rahat eder en azindan hayırlı haberlerle dönersin insaAllah![]()
Geç duyanlarda oluyor hiç endişelenmeYok canım özel doktora gitmiştim kendi muayenehanesi var. Yarın özel bi hastaneden aldım randevu tekrar bende 6+2 veya 6+3 üm. Dr herşey normal dedi hep ama içimde huzursuzluk oldu herkes 6+3 de duyuyor en azından bebeği görüyor diye.
Bugun doktoruma sordum, agrilarimin bulantilarimin sabit bir patterni yok diye, bazen iki gun cok kotuyum bir gun hic bulanmiyorum mesela, oyle bir ritim bekleme her gun baska baska olabilir bir noktadan sonra hiçbiri de kalmayabilir, bu bizim icin bir done degil dediBende yarın başka bir hastaneye gitcem tekrar. İçim hiç rahat değil bütün belirtilerim de geçti iki gündür karın ağrısı mide bulantısı yaşamıyorum.
Bunu ben de merak ettim, sabah 1 aksam 2 idye recete etti doktorum. Eczaci da boyle soyledi, ama mesela aksam bulantiniz olmazsa o ikiyi hic de icmeyebilirsiniz, biraz deneye yanila kendiniz icin en iyi dozu bulucaksiniz dediBulantı hapı kullanan anneler, aksam 2 tane mi alıyorsunuz? Oyle alinca ertesi gun rahat mı geçiyor?
Evet bana da öyle söyledi hergün farklı olur dedi.Bugun doktoruma sordum, agrilarimin bulantilarimin sabit bir patterni yok diye, bazen iki gun cok kotuyum bir gun hic bulanmiyorum mesela, oyle bir ritim bekleme her gun baska baska olabilir bir noktadan sonra hiçbiri de kalmayabilir, bu bizim icin bir done degil dedi
Olmayinca ödüm kopuyor bunu bildigim haldeEvet bana da öyle söyledi hergün farklı olur dedi.