• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bende bazen kendime gülüyorum. Gerçekten elim hep karnımda. Sanki 7-8 aylık hamile gibi davranıyorum 🫢 Bir havalar bir havalar. Sümbül Ağanın Destuuuurrrr Haseki Hürrem Sultan anonsunu bekliyorum evde. Gebeyim diye geziyorum🤪
Ooff ne güldüm yaa 😁😁 Aynı ben eşime el kol şakası yapmayı güç göstersi (şüpheli) yapmayı çok severim bir haftadır sadece uyuyorum koala gibi. Dün dalga geçiyordu kolunu kaldıramıyorsun diye .. 9 ay sonra görüşürüz dedim 🤣

Kızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2 :(

Kızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2 :(
Ben de disten cok korkuyorum ya, tum yirmiliklerim hala cikmayi bitiremedi ustelik iki tanesinin acil ameliyatla alinmasi gerekiyor bir bes senedir erteleyip o aci ataklariyla yasiyorum korkudan. Durup durup cikmaya calismaz umarim hamilelik suresinde tek duam bu 🙄🥹🤲🏼

Ben de disten cok korkuyorum ya, tum yirmiliklerim hala cikmayi bitiremedi ustelik iki tanesinin acil ameliyatla alinmasi gerekiyor bir bes senedir erteleyip o aci ataklariyla yasiyorum korkudan. Durup durup cikmaya calismaz umarim hamilelik suresinde tek duam bu 🙄🥹🤲🏼
Benim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyle 😀

Benim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyle 😀
Kasim anneleri bildigimiz gibi desene😁😁 tam evlere senlik bir ekibiz
İnsallah cok zorlamaz canim dur bakalim az sabrey gecer belki

Back
X