• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    20
Kızlar ben baya grip olmuşum doktora gittim parol verebilirim başka hiçbir şey veremem dedi toz zencefilli limonlu ıhlamur içtim 2 fincan güvenli değil mi sizin içtiğiniz tarifleriniz var mı 😭
Ben de hasta oldum bugün 11. Gün oksuruk gitmedi ama 5. Gün iyileştim. Ben balparmak Marmaris cam balı yiyerek iyileştim ve bol su içerek

merhabalar, nasılsınız?
Uzun zamandır giremedim, şifremi unutmuşum bir türlü çıkaramadım hesabı kitledim denerken 🫢

Ay aynısı bende de oldu. İlk başta sinek ısırdı sandım kabardı küçük küçük, sonra kırmızılaştı, şu an çok belirgin noktalar var kolumda bacağımda ve göbeğimde. Çok fazla yok ama hala kaşınıyor ara ara, geçer umarım🥹
Gül suyu sıktım o geçirdi 2 günde. Sende deneyebilirsin 🌸

selam kızlarr. benim birkaç gündür nasıl anlatsam,kasığımın sağ tarafıyla bacağımın birleştiği yerde çekme gibi bir his var. ayaktayken değil özellikle otururken ve yatarken. aynı zamanda kasık mı karın mı anlayamadığım bir ağrı,batma hissi. bugün de tam kasık ve karın arası bölgede yaşıyorum onu ve hatta hapşurunca bir kasıldı gibi bir şey oldu,anlatabiliyorumdur umarım o hissi. yaşayan var mı,bu önemli bir şey midir? dayanılmayacak bir ağrı değil onu da belirteyim. yarın doktor kontrolüm olduğu için doktoruma yazmak istemedim ama kafam da biraz takıldı ondan size sormak istedim

Kızlar 12 hafta 1 günlük cinsiyet tahmini yapabilir misiniz merak ediyorum 😇

Eklentiler

• 1000159309.webp
    1000159309.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 1000159308.webp
    1000159308.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
midem çok tuhaf kızlar ya :( gece uyandım sanki yıllardır yemek yemiyor gibi burulmuş midem acıyor midem bulanıyor çok rahatsız edici bir his sonra gittim havuç yedim hala midem bulanıyor çorba ısıttım gece gece! Anca toparladı sonra uyudum. Az önce kahvaltınyaptım ama hala midem boş bulanıyor. Yiyorum yiyorum dolmuyor gibi boşluk hissi var gibi. Normalde ben aralıklı oruç yaparım uzun süreli aç kalırdım çok alışık vücudum. Şimdi tuhaf bir durum oldu anlayamıyorum niye böyle

Kızlar bugün tarama için gittim 11+5 tim 11+3 ultrasonda asla dönmedi ölçüm yapılmadı 🤣 Çarşamba tekrar gideceğim 🙈 doktor şuan için çok erken ama bacak arası kıza benziyor dedi yinede yanılma payım var ama bacak arası kız görünümünde dedi 🙈

selam kızlarr. benim birkaç gündür nasıl anlatsam,kasığımın sağ tarafıyla bacağımın birleştiği yerde çekme gibi bir his var. ayaktayken değil özellikle otururken ve yatarken. aynı zamanda kasık mı karın mı anlayamadığım bir ağrı,batma hissi. bugün de tam kasık ve karın arası bölgede yaşıyorum onu ve hatta hapşurunca bir kasıldı gibi bir şey oldu,anlatabiliyorumdur umarım o hissi. yaşayan var mı,bu önemli bir şey midir? dayanılmayacak bir ağrı değil onu da belirteyim. yarın doktor kontrolüm olduğu için doktoruma yazmak istemedim ama kafam da biraz takıldı ondan size sormak istedim
yok mu yorumu olan?

Back
X