• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Kızlar çok açık kahverengi akıntım var,lekelenme şeklinde. Benim gibi akıntısı olan var mı normal bir durum mu? 12 hafta 6 günlük bebek şuanda.
Kırmızı olmadıkça korkmamak gerek diyor doktorlar ama sen yinede doktoruna bildir canım imşallah önemsiz bir lekelenmedir 🙏

Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim. Bulantılarım çok fazla hatta kusuyorum ara sıra. Yemek yemeye küstüm resmen. Yiyemiyorum bir çok şeyden tiksindim. Bebeğim içinde endişeleniyorum. Besleyemiyorum diye. Bulantı hapı hiç bir işe yaramıyor. Ben napıcam var mı bir formülü?

Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim. Bulantılarım çok fazla hatta kusuyorum ara sıra. Yemek yemeye küstüm resmen. Yiyemiyorum bir çok şeyden tiksindim. Bebeğim içinde endişeleniyorum. Besleyemiyorum diye. Bulantı hapı hiç bir işe yaramıyor. Ben napıcam var mı bir formülü?
Çoğumuz yaşıyoruz bunu canım yiyebildiğin şeyleri yemeye çalış bebeğin için endişelenme o alacağını alıyordur bol su içmeyi ihmal etme bulantın için naneli sakız deneyebilirsin herzaman olmasada arada bende işe yarıyor sabırla bitmesini bekliycez yapacak bişey yok 🤗

Maşallah gelişimi önde demek ki 🧿 Ben bayramdan sonra gidicem 13. Haftaya denk geliyor bişey sormayayım o söylemedikçe en iyisi 😂
Valla 13.haftada ben darlardim özele gidiyorsam😂 devlette yemiyor yaa dut yemiş bülbüle dönüyorum 🙄😅

Yandan duruyordu çocuk çok da hareketli maşallah her gittiğimizde doktor diyor ama bacak arasını göstermedi. Kız evlat başka oğlana çok da alistirdim kendimi inşallah en güzeli olur hepimiz için. Yorumun çok samimi teşekkür ederim 😅😅😁
Ne demek canım benim 😍 Allah sağlıklı hayırlısını versin 🙃

kızlar ense burun ölçümünü devlette herkes perinatolojiden yaptırıyor onu görüyorum da,
Özele gidenlerde nasıl yapılıyor? Kendi doktorunuz mu ölçümlüyor? Merak ediyorum.
Yarın fetal dna yaptıracağım, ama doktor muayenesine de gidesim var. Eğer böyle bi hakkım varsa gitmişken doktora da bu ölçümlemeyi yaptırmak isterim.
Ankara’da özel hastanede doktor önerisi olan varsa gidebilirim ♥️

Valla 13.haftada ben darlardim özele gidiyorsam😂 devlette yemiyor yaa dut yemiş bülbüle dönüyorum 🙄😅
Tut kocanın ensesinden git bikereliğine o zaman başka çare yok :KK4:

kızlar ense burun ölçümünü devlette herkes perinatolojiden yaptırıyor onu görüyorum da,
Özele gidenlerde nasıl yapılıyor? Kendi doktorunuz mu ölçümlüyor? Merak ediyorum.
Yarın fetal dna yaptıracağım, ama doktor muayenesine de gidesim var. Eğer böyle bi hakkım varsa gitmişken doktora da bu ölçümlemeyi yaptırmak isterim.
Evet canım kendi doktorum yapıyor benim önce doktor bakıyor benim bildiğim 🤗

kussanız bile yemeye çalışın. ondan yine vücut besinini alıyor.
bana doktorum bebek önce annenin depolarından beslenir demişti. yani eğer kan değerleriniz normalse bebek zaten beslenir
biz özele gidiyoruz canım. son kontrolde normal ultrasonla yaptı ense kalınlığına, burun kemiğine bakıp ölçtü.
hatta eğer allah korusun riskli ölçümler olsaydı ikili yapmayalım direkt fetal yapalım diyecektim dedi.

Ben de böyleyim, doktor susuz kalmamam gerektiğini söyledi. Suyuma limon ya da nane koyuyorum, o şekilde biraz içebiliyorum.

16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu 🙏🙂↕️ ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da
Oğlumda bana da böyle olmuştu bir doktor erkek demişti sonra başka doktor kız dedi ama bir kez erkek gördüyse biri genelde erkek oluyor

Back
X