• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gündüz kesinlikle içme dedi bana çok sersem yapar ayakta duramazsın dedi. Bulantımın şiddetini hafifletti baya.
Ozaman bende gündüz keseyim en azından, bulantıya katlanmak daha kolay sersemlik hali daha zor. Önceki gebeliklerde tam 12.haftada bıçak gibi kesilirdi umarım bunda daha çabuk kesilir.

Kızlar merhaba. Bulantım çok olmasa da 1 hafta önce başladı doktorum ilaç verdi fakat ilaçtan sonra uyku hali ve halsizliğim çok oluyor, bulantıya karşı ilaç kullananlar sizde de buna benzer etkileri var mı?
Benimde bulantılarım çok kötü. Sadece sade makarna ve tost yiyebiliyorum o da zorla. Prilam verdi doktorum yatmadan 2 tane içecekmişim. Başka ilaç kullanan var mı

Benimde bulantılarım çok kötü. Sadece sade makarna ve tost yiyebiliyorum o da zorla. Prilam verdi doktorum yatmadan 2 tane içecekmişim. Başka ilaç kullanan var mı
Bende makarna ve tost yiyince daha iyiyim başka şeyler yemekten korkuyorum resmen.

Ozaman bende gündüz keseyim en azından, bulantıya katlanmak daha kolay sersemlik hali daha zor. Önceki gebeliklerde tam 12.haftada bıçak gibi kesilirdi umarım bunda daha çabuk kesilir.
İnşallah kesilir biran önce. İşe gidiyorum bende beni o çok zorluyor 😔 çok şükür hiç kusma olmadı ama bulantım hep var.

Hayırlı olsun canım. Benimde ilk gebelik ve 6+4 oldu bu gece itibariyle birebir ayniymis tarihlerimiz. Benim kalp randevum 7+4 de. Sen daha erken gidecekmişsin. Duyarsan banada haber verirsen sevinirim:) her doktorun calismasi farkli iste. Digeri tedbirli davranmak istemiştir. Kanaman fln yoksa zaten hic endiselenme. Olursada bildirirsin doktora tekrar duruma bakar.
Canım ben çok şükür kalp atışlarını duydum :)

Anladım sol kasığımda iğne batması girip girip çıkıyor korkuyorum adet olucam diye şu günüm geçseydi hayırlısıyla
Yeri gelir o batmalardan yürüyemezsin ben ilk kasığımda iğne batmalarından anladım yumurtladıktan 5 gün sonra kimse yuh artık demesin diye söylemedim o kasık batmaları geçen haftaya kadar sürdü bende halen ara ara oluyor olumsuz düşünürsen olumsuzluk yaşarsın biraz pozitif düşün

Aramıza hoşgeldiniz ☺️ Tabi ki birazdan ekliyorum ☺️ Sağlıklı gebelikler dilerim🙏🏻

Yavrum doktor bahsetmedi hiç. Çok güvendiğim bi doktor önce Allah’a sonra onun dediklerine güveniyorum artık nasip gerisi.
Senin bu akşam güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım:)

İnşallah. Yok ekstra hiç yormadım da aslında. Sebebi bilinmiyor tam olarak ama daha önce rahim içi operasyonum var perde vardı kesildi biraz. Haricinde rahimde hafif üstten basıklık da var. Bu rahim anomalileri ve operasyonlar da kanama sebebi olabiliyor.
Canımı çok sıkmıyorum elimden bir şey gelmiyor Allah ol diyor oluyor yani üzülüyorum ama yapacak bir şeyim de olmadığı için bekliyorum artık. Tek temennim önümüzdeki 7 ayın sonunda sağlıklı bir evlat alabilmek kucağıma 🙏🏻

Amin canım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah 🙏🏻

Benim tüm takvimlerde erkek görünüyor yüzük neymiş ona da bi bakayım 😅
Operasyon geçirmişsin ya belki ondan olabilir canım, benimde rahmim sola dönük bi engel olmayacağını vs. Söylemişlerdi doktorlar. İğne falan verdiler mi şuan durumun nasıl canım?

Kizlar kalp atisini duydum şükürler olsun🤲🌸 yalnız crl yani bebegin uzunlugu olmasi gereknden dusuk çıktı ben eve gelince anladim ultrason kagidindan. Dr birsey demedi 15 gün sonraya çağırdı. Çok üzgünüm 6+6 olmasi gerekirken 6+1 gözüküyor büyür insallah dua eder misiniz. Crl de minimum 9mm olmaliyken benim bebisim 6mm😿
Sayfa sayısı çok diye okumamış olabilirsin cnm doktorların hepsi 1 hafta önce çıkması ve ya 1 hafta önde olması önemli değil diyor zaten 1 aya kadar seninde bebişin gelişimini yakalayacak herkesin böyle oluyor ki 5 gün geriden gelmesi çok normal benimkide 5 gün önden gidiyor sorun etme 1 ay sonra anlıcaksın dediğimi

Anladım sol kasığımda iğne batması girip girip çıkıyor korkuyorum adet olucam diye şu günüm geçseydi hayırlısıyla
Benimde aynı seyler oldu korkma adet zamanı geldiği için birde yerleşme ağrısı oluyor sanırım kasıklarimda belimde baya ağrı olmuştu batma şeklinde ve kasiklarimi yukarı çekiyorlar gibi. Adet zamanı geçince onlarda geçti. Geçende adet zamanında yine adet sancısı çektim bildiğin 1 gün sürdü. Adet zamanlarında böyle ağrılar normalmis

Operasyon geçirmişsin ya belki ondan olabilir canım, benimde rahmim sola dönük bi engel olmayacağını vs. Söylemişlerdi doktorlar. İğne falan verdiler mi şuan durumun nasıl canım?
Kullanıyorum canım zaten iğnenin dozunu haftada 1 den 2 ye çıkardık. Kanama azaldı cok şükür ama kırmızı şekilde devamke 🥲

Benimde aynı seyler oldu korkma adet zamanı geldiği için birde yerleşme ağrısı oluyor sanırım kasıklarimda belimde baya ağrı olmuştu batma şeklinde ve kasiklarimi yukarı çekiyorlar gibi. Adet zamanı geçince onlarda geçti. Geçende adet zamanında yine adet sancısı çektim bildiğin 1 gün sürdü. Adet zamanlarında böyle ağrılar normalmis
Anladım canım

Yeri gelir o batmalardan yürüyemezsin ben ilk kasığımda iğne batmalarından anladım yumurtladıktan 5 gün sonra kimse yuh artık demesin diye söylemedim o kasık batmaları geçen haftaya kadar sürdü bende halen ara ara oluyor olumsuz düşünürsen olumsuzluk yaşarsın biraz pozitif düşün
Canım inanır mısın çatlama iğnesi sonrası 5-6 gün sonra afedersin 3 kez kustum hasta gibi yatakta yattım resmen midemin ekşimesinden kalkamadım ayağa bende onda kimseye söylemedim dalga geçerler daha neler diye peki düşmemesi için düşük önleyici ilaç hap kullanıyor musun

Gerçekten mi inşallah yarında yükseldiğini görürüm acaba düşük önleyici hap filan kullanan var mı aranızda
2 günde bir aynı yerde aynı zamanlarda ver kanı. Ben öyle yaptım daha doğru sonuç alırsın. Kanama vs. Olmadığı sürece düşük önleyici hap vermez doktor. Aşılama falan yapıldığında bazı doktorlar veriyor tutunsun diye. Benim yumurtlamanin üstünden 11 ya da 12 gün geçti değerim de 12 çıktı sen ona takılma

2 günde bir aynı yerde aynı zamanlarda ver kanı. Ben öyle yaptım daha doğru sonuç alırsın. Kanama vs. Olmadığı sürece düşük önleyici hap vermez doktor. Aşılama falan yapıldığında bazı doktorlar veriyor tutunsun diye. Benim yumurtlamanin üstünden 11 ya da 12 gün geçti değerim de 12 çıktı sen ona takılma
Bende yumurtalamadan 12. Günde yaptırdım bakalım şu adet dönemim hayırlısıyla geçseydi rahatlıcam

Back
X