- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
Eş durumumu bahsetmiştim sana hatırlarsan hiçbirşeye yardım etmemesini vs. Şimdiden onun stresini yaşıyorum sanırım. Bir de annemde kalabalığa alışmıştım. Evde tek başına olacağım için nedense bir hüzün kapladı içimi. Değişik hallerdeyim.Kalcaz kuzum ayakta hemde en güçlüsündenBebeklerimiz büyüdükce rutinleri oturdukca her şey daha güzel olacak yeter ki sağlıkları yerinde olsunlar. İnsallah dudak bağı olayı çözer bütün sıkıntısınızı canım arkadaşım Doruk paşa da bol bol emip seni sağlıklı güçlü bir delikanlı olur. Kilo alım konusunda türlü taktikler deniyorum ben normalde mama saatiyse uyuyorsa uyandırıyordum yada uyanıksa mamayı direk veriyorum. Artık uyku saatiyle mama saatni bir şekilde bir araya getiemeye calısıyorum mamayı yerken uyuyor öylece gaz va cıkarmadan bırakıyorum. Bir nebze faydasını gördüm güzel toparladı 2 haftada. Uyanıkken mama verip kusmasıyla uyuyup artık yarım saat- 1 saat sonra ki kusması değişiklik gösteriyor bu şekilde. Salya olayı bizde de var yaa ağzımızın kenarında ya kusmuk ya salya akıyor. Kıyafetlermiz sürekli ıslaak. Artık ben tenine ağız mendili zıbını giydiyoeum üstüne bir ağız mendili kıyafet giydirio tekrar ağız mendili gögsü sürekli ıslak bu sefer baska hastalık olacak Allah korusun. Giydir cıkart ona da yazık. Bitecek insallah bu süreçler. Her geçen gün büyüyorlar şurda 80 gün önce kücücük bir şeydi ağzı yüzü kafası simdi biraz daha büyüdü fotoğraflarına bakıp özlüyorum her gecen gününü diyorum bugününü de özleyeceksin büyümesinde acele etme yeter ki sağlıklı olsun diye. Kendine vakit ayırman güzel olmuss evinde düzenini kurup güzelce bakacaksın yavruna merak etme
Doruk kuşun kontrollerinde bir sıkıntı çıkmıyor insallah
Canım sen mukustan bahsediyorsun sanırım. Mukus bazen normal sayılabiliyormuş. Sürekliliğine bakmak lazım.kizlar simdi bebegimin altini degistirirken soyle bezi ikiye katlayip geri acinca ( kitap gibi ac kapa yapinca ) kakanin iplik gbi uzadigini gordum.
bu alerji belirtisi mi ?
tamm kuzumCanım sen mukustan bahsediyorsun sanırım. Mukus bazen normal sayılabiliyormuş. Sürekliliğine bakmak lazım.
Mantikli bende yaoqyim onu. Anliyor cunku :)Ben bebeğin altını değiştirirken bir şarkı varya tuvalet eğitimi için “çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık hiç yapmıycaz altımızda ki beze” diye onu söylüyorumküçüklükten aşina olsun
Oy çok şüküür senden güzel haberler alınca çok seviniyorum benEş durumumu bahsetmiştim sana hatırlarsan hiçbirşeye yardım etmemesini vs. Şimdiden onun stresini yaşıyorum sanırım. Bir de annemde kalabalığa alışmıştım. Evde tek başına olacağım için nedense bir hüzün kapladı içimi. Değişik hallerdeyim.
Ah o fotoğraflarbeni de çok duygulandırıyor be hope’um daha 2-3 hafta öncesinde ellerini suya sokup uyandırmaya çalışıyordum. Ne günlerdi şimdi en ufak şeye sıçrıyor
Kedi yavrusuydu geldiğinde hey gidi…
Kontrolleri devam ediyor canım. Fizyoterapi almaya başladık bahsetmişimdir. Ciddi ciddi hızlıca toparladı doruk bu hareketlerle. Kan testi sonuçları iyi gelmeye başladı artık. 3 ay sonra yeniden kontrole gideceğiz. Böyle böyle süreç devam edecek.
En son göz için Rop kontrolünde de retina damarlarının oluşumu tamamlanmış dedi doktor. 1.5 ay sonraya randevu verdi. Herşey normalinde seyrederse ondan sonraki kontrol 6 ay sonra 1 yaşına tekabül ediyor ve süreç artık azalarak gidecek inşallah. Kritik süreci atlattık gibi.
Kuzum bu arada emzirme işin ne durumda? Biraz toparlandı değil mi Mete kuş? Senin eşinle durumların ne alemde?
O ıslanmalar bizi zorlayacak gibi bakalım biz ne yapacağız
Ya röntgen çekilmişti sanki senin yavruna gazı çok demiştin ama gerçekten çok fazlaGece 3 ten beri yavrum sancı çekiyor, meme ağzında sürekli ıkınıp ağlıyor. Bu kasarı normal mi cidden? Minicik bedene fazla değil mi? Eşime bırakıp 1 saat uyudum ama kızım hiç uyumadı, sinirlerim çok bozuk, başka bi hastalığı mı var acaba ya
Gece 2 kez sabah da 1 kez arabayla turladık. Meme almıyor artık ağlarken, çığlık atmaya başladı, asla düzelme yok gittikçe daha şiddetli ıkınıp bağırıyor. Diyet bence işe yaramadı, ama bozamıyorum da. 2 gündür zeytinyağı veriyorum, kaka yokYa röntgen çekilmişti sanki senin yavruna gazı çok demiştin ama gerçekten çok fazlahiçmi düzelme olmuyor durumunda ya da güzel gaz çıkarınca hiç rahatlama olmuyormu? Sana bi tavsiye vericem ama zor olucak biliyorum hep memede diyosun ya. Ağlasada memede hep durmasın çünkü emdikçe üstten yeni gaz geliyor ve hiç rahatlama yaşayamıyor anladığım kadarıyla. Oğlumda gecelerce arabayla turlamıştık en sonunda doktor ağladıkça meme verme demişti emzirme arası oluştur demişti ve inan 1 haftada azalmıştı ağlamaları sana hep geçicek diyorum ya yaşadığım için diyorum sıpam 5.5 yaşında şuan :) ve patır patır gidiyor çok zor çok haklısın ama geçicek annesi
Bende oğluşumla baş başa gircem babamız çalışıyorKızlaar hadi konu dağıtalım bu akşama nasıl sofralar kuracaksınız bakalım neler yapıcaksınız :)
Ahh geçen sene rakı tokuşturuyodum bu sene çaya talimben oğlumda birlikte kız uyudukça hazırlıklar yapmayı planlıyorum hatta video çekerek ve düzenleyerek kolaj yapıcam becerebilirsem bakalım
Bence iyise zorlama canım senide emiyor 3 aylıkta oldular artık açlığı tokluğu bilirler. Dün happy kids uygulamasına bakıyorum ay 20 günlük bebeğe 90 cc mama veriyormuşlar şaşırdım okurken biz daha 1-2 hafta bişey oldu 90 cc mama verelibebeklerinizin mamasını içmediği oluyor mu gün içinde anneler? biz 3 aylık olduk daha 90 cc nin üstüne çıkamadık hala. onu da her zaman bitirmiyor. kimi zaman 40 içiyor bırakıyor. normal mi acaba? kilo alımı normal kontrolde ama hep miskinlik yapıyo.
Of kıyamam ya. Hangi doktor bakar ki başka bir doktora da göstersenmi acaba? Umarım birşey yoktur tabi kötüyü düşünmeyelim amaGece 2 kez sabah da 1 kez arabayla turladık. Meme almıyor artık ağlarken, çığlık atmaya başladı, asla düzelme yok gittikçe daha şiddetli ıkınıp bağırıyor. Diyet bence işe yaramadı, ama bozamıyorum da. 2 gündür zeytinyağı veriyorum, kaka yokben gaz problemi olan çocuklardan daha farklı olduğunu düşünüyorum artık, sanki başka bir hastalığı var bağırsaklarında gibi geliyor (
Ay bizimki gelicem dedi son dakika golü atmazsa :) kız kucağımda başladık hazırlıklara anca akşama hazır olurum :) ama henüz yemek yapmadım sadece oğluşa çorba falan yaptım akşama kadar tutsun da yemek ne yapsam bilemedim :)Bende oğluşumla baş başa gircem babamız çalışıyor
Bence iyise zorlama canım senide emiyor 3 aylıkta oldular artık açlığı tokluğu bilirler. Dün happy kids uygulamasına bakıyorum ay 20 günlük bebeğe 90 cc mama veriyormuşlar şaşırdım okurken biz daha 1-2 hafta bişey oldu 90 cc mama vereli
Gece 2 kez sabah da 1 kez arabayla turladık. Meme almıyor artık ağlarken, çığlık atmaya başladı, asla düzelme yok gittikçe daha şiddetli ıkınıp bağırıyor. Diyet bence işe yaramadı, ama bozamıyorum da. 2 gündür zeytinyağı veriyorum, kaka yokben gaz problemi olan çocuklardan daha farklı olduğunu düşünüyorum artık, sanki başka bir hastalığı var bağırsaklarında gibi geliyor (
Ay bizimki gelicem dedi son dakika golü atmazsa :) kız kucağımda başladık hazırlıklara anca akşama hazır olurum :) ama henüz yemek yapmadım sadece oğluşa çorba falan yaptım akşama kadar tutsun da yemek ne yapsam bilemedim :)
Ah ya hemen hemen her sene bütün tavuk atardım fırına da bu sene tavuk yiyemiyorumBenimki evden çalısıyor da bana faydası olmaz en fazla saat 12 de belki yanımıza bir hii demeye gelirbütün tavuk fırına atıp yanına pilav yapayım dedim ben. Oğluşuda cam ağacı gibi süsledik mii tamamdır bu iş
Bunlar neeO zaman ilk fotoğrafı ben atayımbunlar benim meleklerim canıma can katanlarım size mutlu yıllar diliyorlar
Eki Görüntüle 3184936
Seneye bu zamanlar 14 aylık olacakslr ve yılbası sofrasında köşede sandalyelerinde oturacaklar o zaman yaparsın tavukAh ya hemen hemen her sene bütün tavuk atardım fırına da bu sene tavuk yiyemiyorummalum alerji. Oh oh süslemeden olmazzz
Oy maşallah çok güzeller Rabbim kaderlerini açıl eylesiinO zaman ilk fotoğrafı ben atayımbunlar benim meleklerim canıma can katanlarım size mutlu yıllar diliyorlar
Eki Görüntüle 3184936