Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılo🤭😍belımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek😍
Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladım🫣

ben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorum 😂😂😂😂
Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he😁 ben de ondan alayım 😅
Bende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorum 😄
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya 🫣😅

Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum 🤨
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa 🥹 düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter ❤️❤️ (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉

Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he😁 ben de ondan alayım 😅

Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya 🫣😅
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta 😂 bi yerden yırtalım bari
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa 🥹 düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter ❤️❤️ (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉
Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum :olamaz:

X