- 9 Ağustos 2016
- 6.415
- 21.002
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.621
sen=ben=biz aynıyızHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen=ben=biz aynıyızHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladımEvet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılobelımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek
Şimdiye kadar uyuduklarıma sayıyorum ben artık geçti benceAy zaten hayatımızdan uykumuzdan bir 2-3 yıl gidecek bari doğurana kadar uyuyabilseydik
Ya benim bu Nutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlıkHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Gerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayırevet evet ya gece yatınca böyle oh diyorum iki yandan destekliyor mis
ben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorumYa benim bu Nutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlık
cidden misal akşam dinlenirken karnım boşluğa falan düşüyor yatağıma geçince rahatGerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır
Bende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorumYa benim bu Nutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlık
Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he ben de ondan alayımben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorum
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem yaBende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorum
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta bi yerden yırtalım bariYaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he ben de ondan alayım
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorumSende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)
Günaydın kızlaaaaar
Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorumSende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)
Günaydın kızlaaaaar
Kesinlikle fazla tatlı bebişe zarar verir mi düşüncesievet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta bi yerden yırtalım bari
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum
Ah o hamur işi vazgecemediklerimdenKuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum