- 17 Nisan 2021
- 4.140
- 3.715
İnşallah şu son 3 ayımızda su gibi akıp gider gerçekten inanması çok zor. Hamileliğimi öğreneli sanki dün gibi şimdi göbüşümü gördükçe hala şaşırıyorum Ben 5 yıl bekledim tedaviler falan çok zor süreçlerden geçtik ama bebişim kendiliğinden siiüpriz yaptı geldi. Rabbim isteyen dileyen layığıyla anne olabilecek herkese nasip etsin hayırlı evlatlar benim de artık hayatımı düzene koyasım var ama asla uyku düzenim yok bu beni çok etkiliyor geceleri uyuyamıyorum hep 3 4 gibi zar zor anca uyuyabiliyorum zaten saat başı uyanıyorum eşimi işe gönderdikten sonra tekrar yatınca 2 gibi anca kalkıyorum gün zaten ölmüş oluyor. Böyle nasıl düzene sokucam bilmiyorum. Eksiklere gelirsek eşya öyle çok almadım hediye geleceğini söyledi herkes çok alma diye diretti ben yine de çok aşırıya kaçmadan herşeyden aldım hiç hediye gelmese bile benim aldıklarım yenerler diye düşünüyorum. Beşiği hala alamadık taşınma durumu olursa diye burdaki odam çok küçük park yatak sığmayacak gibi duruyor küçük sepet beşikleri de ben çok güvenli bulmuyorum bilmiyorum nasıl yapıcam. Süt sağma pompası göğüs ucu kremi falan almadım ihtiyaç halinde alıcam doğum sonrası.Merhaba gebeşleeerr 3. Tremesterın ilk haftasına girdik Hala inanamıyorum resmen su gibi geçti zaman İnşallah bu son aylar da güzel geçer bu aya kadar bir türlü düzenli yapamadığım rutinlerimi düzenli yapmaya çalışmaya gayret göstereceğim öncelikli olarak eşimle her gün yürüme yürüyüş yapmam gerekiyor pilates yapmam ve nefes egzersizleri ve düzenli kur'an-ı Kerim okumak istiyorum İnşallah bunları yapabilirim kıyafet olarak çoğu eksiğimiz tamamlandı Bir tek benim eşyalarım ve Eczaneden alacaklarımız kaldı Şaka gibi ya 28 haftanın içindeyim şu anda 32'de valizi hazırlayın diyorlar nasip olursa maaşımızı aldıktan sonra da son eksiklerimiz de alırsak valizi hazırlamaya başlayacağım inşallah önce kıyafetlerini yıkar ütülerimsonra aldığım organizerleri yerleştiririm ve valize koyarım