2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bugün Bilge'yi doktora götürdük bu kusmaları yüzünden, artık meme de istemez hâle gelmişti çünkü. Doktor da reflü olabilir dedi kesim tanı için 3 yöntem anlattı korkunç yöntemler, çocuğa hortum atıyorsun 24 saat hastanede yatıyormuş vs. Bunlar çok yıpratıcı olduğu için tanıdan önce tedavi veriyoruz dedi şuruba devam et iyi geliyorsa dedi. Bir de ciğerini dinledi burunda hırıltısı olduğu için ciğerinde de hırıltı varmış yemek borusundan yemek soluk borusuna kaçacağı zaman bronşlar kendini daraltıyor bu da hırıltı yapıyor dedi, uykuda apse bile yapabilir dedi hava verdi. Nebülizatör sipariş ettik şimdi, gelince hemen ilacını vereceğim, ventolin verdi sen de seninkini güzel takip et hırıltı hissedersen doktor hemen ciğerini dinlesin kuzum, doktor böylr dediğinden beri uykusunda nefesi duracak diye aklım çıkıyor

dünya göze götrcem Hüseyin bayramlar var göz kaymasınada bakıyor. bna göre gecti gibi gelıyor ama yinede bir gösterim diyorum. Anadolu yakasında

Kızlarr bebeğe ıhlamur su mu veriyorsunuz? Neden neye faydası var ben hiç vermedim vermelimiydim malum bana bi tane yardım eden büyük yok
Cnm benim doktorum hapşırmaya başladığında öksürmeye başladığında hep ıhlamur ver dedi su olayıda biz grip olduk 1 aylıkken üstüne şimdi covid doktor hep su verdirtti ama mamadan sonra 2-3 çay kaşığı su

Yok cnm sadece ıhlamur demliyorum

İnsallah canımm Daha erken ama geçen pusette otururken aşağı kaymııs ayaklarını farketti ilginc ilginc bi baktı aynı eli gibi kaldırdı indirdi sonra göremedi heralde bıraktı ben şeyi çok seviyorum odada bırakıp içeri gidiyprum mesela döndüğümde şaşkın şaşkın eline bakıyor bide seslenince böyle heycalanıyor hemen
Kuzum kanguru sling vs denemiymişdin kızını ona bağlasan birlikte yürüyüşler yapsanız yanına uzanır vaziyette oyun halısı varsa ona yatırsan. Biliyoruum hepsini denemişsindir akıl vermek gibi değilde ben ilk zaman oyun halısında oynarken kendi yatağıma koyup yanına uzanıyordum başta ağlıyordu ama işte piyanoya basa basa işte tepedekş oyuncakrın şıngırtısını yapa yapa ağlaması azaldı. Bir süre daha yanında uzandım ağlaması azaldı. Sonra bıraktım simdi kendisi oyalanıyor onun içinde. notdefteri2_ ikinizinde bebeklerinde gaz sorunu var ya kaka yapamama. Ben bakıyorum ıkınıyor sıkınıyor hemen pusetine koyuyorum 10 dk kalmaz kakasını yapıyor. Yatarak yapmıyor ya eğimli durdugu için sanırım pusette rahat yapıyor
Kuzum çağırma kötüyüü. Geniz akıntısı bizde de var sık sık serum gizyoloji ile burnunu açıyorum bende. Hırıltı konusunda takipteyim aile hekimine dinlemeye götürüyorum böyle arttıgını hissettiğimde. Bizde ki de reflüden kaynaklı. Ama bizimki sanırım ilk 3 ay bebeklerde mide kapakcıgından kaynaklo reflü sanırım. 2 hafta öncesine kadar beslendikten sonra düz yatırınca ağlardı hep onu yapmıyor artık. Doktor aynı bizlerdejş gibi geri geldiği için yakıyor onun acısı oluyor demişti. Eğimli yatırıyorduk biz o yüzden hep. Ama şu 2 haftadır çok şükür koyunca öyle ağlaması bitti diyebilirim. İnsallah geçer canım zor süreçler canları acıyor ve elimizden baska bir şey gelmiyor sen kendini korkutma doktorlar her zöaan en kötü senaryoyu söylüyor yan yatır biraz eğimli yatır. Sırt üstü yatırmak tehlikeli ben simdi ince bir yastıga sırtı gelecek şekilde koyup yan yatırıyorum sürekli

Son düzenleme:
Minnoşlarım nasılsınıız? Hayyal Doruk’um nasıl?Peki ya gelinim? @Spicelover
hope2022 Aa Metehan reis ne alemde? Ay hepinizi özledim.
Canım uzun zamandır girip yazamadım. Doruk iyi canım artık uyanık kalma süreleri uzadı, hiçbirşeye vakit bulamıyorum. sen nasılsın?
Küçük kuş nasıl
Maflor kullandınmı ishal için probiyotik o
Maflor ben arada kullanıyorum etkili :)
ah hope um hepimizin hali aynı vallahi. Yarın annemde son günüm. Bugün doruku anneme emanet edip yürüyüşe çıktım son kez. Evde hiçbirşeye vaktim olmayacak muhtemelen ben o veli toplantılarına kadar ayakta kalabilecek miyim acaba vallahi yoruldum şimdiden.
Hayyal canım arkadaşıım napıyorsunuz, Doruk abimiz ne yapıyor
Canımm vakit ayırıp giremedim bir Türlü.
Doruk 10 gün önce dudak bağından operasyon oldu. İyileşme sürecindeyiz. Şu an sadece meme emiyor ama bir memeyi hala ezerek emiyor. Biraz baskı azaldı ama doktor 3 haftadan sonra asıl etkinin görüleceğini söyledi. Şu an eskisine göre tabii daha iyi haldeyiz ama süreç uzun bakalım. Siz nasılsınız Mete kuş nasıl? Kilo alması ne durumda, sen neler yapıyorsun?
Ah o reflü… ama zamanla yoluna girecek inanıyorum. Bizim de ağzımızda salyalar başladı eşim 4 aylıkken diş çıkarmış sanırım Doruk ona benzeyecek oh my God
Tazyik benim de başımın belası Arkana yaslanarak bir de memeyi makas yaparak emzirmeyi denedin mi? Ben bir nebze böyle çözüm buldum.

Kizlar yanakta kizariklik neden meydana gelir acaba her zaman olan bir sey degil ama genelde annemde oluyor bu is bir kere de biykekizarmisti bugünde kızardı. Geciyor bir vakit sonrasi ama emzirme sonrasi oluyor genelde . Ben iyiye yoruyorum genelde kolumla destek oluyor haliyle ondan kizarmis diyorum ama cozemedim. Cene de kızarıyor hatta eşim de fark etti bu iki oldj cene kızarıyor diyo

Kalcaz kuzum ayakta hemde en güçlüsünden Bebeklerimiz büyüdükce rutinleri oturdukca her şey daha güzel olacak yeter ki sağlıkları yerinde olsunlar. İnsallah dudak bağı olayı çözer bütün sıkıntısınızı canım arkadaşım Doruk paşa da bol bol emip seni sağlıklı güçlü bir delikanlı olur. Kilo alım konusunda türlü taktikler deniyorum ben normalde mama saatiyse uyuyorsa uyandırıyordum yada uyanıksa mamayı direk veriyorum. Artık uyku saatiyle mama saatni bir şekilde bir araya getiemeye calısıyorum mamayı yerken uyuyor öylece gaz va cıkarmadan bırakıyorum. Bir nebze faydasını gördüm güzel toparladı 2 haftada. Uyanıkken mama verip kusmasıyla uyuyup artık yarım saat- 1 saat sonra ki kusması değişiklik gösteriyor bu şekilde. Salya olayı bizde de var yaa ağzımızın kenarında ya kusmuk ya salya akıyor. Kıyafetlermiz sürekli ıslaak. Artık ben tenine ağız mendili zıbını giydiyoeum üstüne bir ağız mendili kıyafet giydirio tekrar ağız mendili gögsü sürekli ıslak bu sefer baska hastalık olacak Allah korusun. Giydir cıkart ona da yazık. Bitecek insallah bu süreçler. Her geçen gün büyüyorlar şurda 80 gün önce kücücük bir şeydi ağzı yüzü kafası simdi biraz daha büyüdü fotoğraflarına bakıp özlüyorum her gecen gününü diyorum bugününü de özleyeceksin büyümesinde acele etme yeter ki sağlıklı olsun diye. Kendine vakit ayırman güzel olmuss evinde düzenini kurup güzelce bakacaksın yavruna merak etme

Doruk kuşun kontrollerinde bir sıkıntı çıkmıyor insallah

Nasıl bi kızarıklık ki. Emzirirken temas edip yaslanıyor ondandır o tarz bi kızarıklık mı

internette videolar var ya öyle kapıda çocuklar ayrılmıyor ağlıyor içeri benide al diye
Güzel Güzel anlatsak bebekken nasil olur acaba :) bezini degistircem ya anliyir artik. Lavaboda pamuk ıslatıyorum. Lavabo tarafina bakıyor tuvalete giderken de genelde söylüyorum

Güzel Güzel anlatsak bebekken nasil olur acaba :) bezini degistircem ya anliyir artik. Lavaboda pamuk ıslatıyorum. Lavabo tarafina bakıyor tuvalete giderken de genelde söylüyorum
Ben bebeğin altını değiştirirken bir şarkı varya tuvalet eğitimi için “çişimiz tuvalete kakamız tuvalete artık hiç yapmıycaz altımızda ki beze” diye onu söylüyorum küçüklükten aşina olsun

Canım bizimki puseti götünce ağlıyor, arabada bile kucağımda, asla oturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…